göl canavarı bekle bizi MT geliyor kaçacak delik ara kendine
göl canavarı bekle bizi MT geliyor kaçacak delik ara kendine
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Ehliyet sınavı 30 temmuz olduğu için buna da katılamıyoruz maalesef... ama bir sonraki kaçmaz... sizlere iyi eğlenceler...
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Günaydın arkadaşlar
günaydın antalya MT
yanımıza büyük bir mangal alalım göl canavarının eti çok olur
KAMP ADAMLARI
ne mangalı soner,
bence abi gölcanavarı çevirme yaparız
evet ya göl canavarı çevirmecamadan adlı üyeden alıntı
derisinden de çanta ayakkabı yaparız
yanınada bir 70cc büyük çay ooohhh
KAMP ADAMLARI
siz motorla mı gideceksiniz??camadan adlı üyeden alıntı
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
camadan abimiz oradan tatile gideceği için arabayla gelecek ama genelde herkez motorla geliyorstandart adlı üyeden alıntı
Hatta antalyadan 12 ad motorla gelen misafirimizde olacak
KAMP ADAMLARI
ufo dan kokuyordurashes adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ben yeni kapıdan geleceğimalong adlı üyeden alıntı
büyük ihtimalle rahmi abi ve antalyadan gelecek 12 arkadaşımız da yenikapıdan gelecekler
KAMP ADAMLARI
ehliyeti almadım daha o nedenle araba ile neresi olursa da olsun hiç farketmezstandart adlı üyeden alıntı
benim bilet almam lazım
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
ufolar benden korkarlar,destina adınını duyunca 5 metreden kacarlar
tamam sonercim iyi olur ben yollardan bihaberimdostdark adlı üyeden alıntı
hee yoldada sakın beni gerilerde bırakmayın malum 125 ligim + 100 kg artçım olacak yanımda şşşşşş
şebo duymasın 50km nin üstüne çıkmıyorum yoksa çıkamıyormuyum
bu arada antalyadan gelecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz demek isterim.
HOŞGELDİNİZ
bak bak bak yine aille kavgası kokuları geliyor yafu siz hiç akıllanmıyacakmısınızalong adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
napalım abicim veysel abiyle aynı konuda şikayetçiyiz
alıyoruz abicim en kısa zamanda artçılara birer scooter takılsınlar peşimizden gelsinler ne abi adam fıtık olmak üzereymiş ee bendede başladı bel agrıları allah korusun olmuyor abi olmuyooooor.
ŞAKAAAAA biz onları degil motorumuzun arkasında sırtımızda taşırız (ben nasıl taşıyacaksam) ulan bende fırıldak gördüm kendimi şimdi vedattan mı geçti ne...
ya huyundan yada suyundan bulaşır valla along
cumartesi akşam gideceklerin organizasyonu nasıl? kaçta nerden kimlerle? beni bilgilendirirseniz sevinirim gelme olayım çok net olmamakla birlikte gelmeyi ne kadar çok istediğim bayağı bi nettir.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
valla bulaştı galiba hemen kurtulmam lazım bu moddan iyi bişey olsaydı vedatta olmazdı
ersen o film türkiyede yayınlanmaz abicim sen akıllı uslu ufo görmüş adamsın
15 temmuzda hoşgeldin niye boşgeldin demek istemiyorum sana ... şşşşşşşşşş
c.tesi çalıştıgım için bende akşam gitmeyi düşünüyordum ama bu gidişle işi asıp sabah yenikapıdan arkadaşlarla buluşup gidicez hem grup olsun diye hem yolu bilmiyorum hemde bunlar fena bulaştı bırakamıyorumjasmine adlı üyeden alıntı
along adlı üyeden alıntı
bittiginin delilidir bu yazı ..naptın abicim hayatından bu kadar cabuk vazgecme daha bir sürü şeyler yapıcaz ..geziler toplantılar eglenceler..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
arkadaşlar,
ben ve kuzenim (acemi_) izniğe cuma aksamından gitmeyi düşünüyoruz!
idonun sitesinden yapmış olduğum araştırmaya göre yenikapıdan, cuma (14.07.06)aksamı yalovaya 19:30da ve 21:30da feribot var otomobil 45, motor 20 ytl(1.5 saat sürüyor). iş cıkıs saatlerimize gore 21:30a yetişebiliyoruz. eğer cuma aksamından gidicem cumartesim bolunmesin diye bizim gibi dusunen arkadaslar varsa topluca da hareket edebiliriz!!!
Su yolunu bulur!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)