evet ya çarşamba buluşalım dereyi görüp paçaları sıvayalımcamadan adlı üyeden alıntı
evet ya çarşamba buluşalım dereyi görüp paçaları sıvayalımcamadan adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yaw arkadaslar, ciddi ciddi bi sorum olucak, BEN nerden bi motor kiralarim??? sehir ici icin 150 lik bi scooter aldim beni ise götürsün getirsin diye. asil motorumu halen almanyadan getiremedim (zavallim boynu bükük, yalniz basina bekliyo beni gurbete).
simdik hem 150cc scooter, hem artici, hem benim göbegim fazla gelmsein zavali Cinliye? yok mu kiralanacak bi MOTOR yaaaa???
all you need is love
[QUOTE=intercom]ZATEN BEN ÇOŞKUNUN İSTANBUL BAYİSİYİM.tmrbaykal adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
cik cik cik .... ayip ettiniz be dostlar, bi soru sorduk cevap yok... hemde sizin gibi keyif adamlarindan.... kim beklerdiki bunu?
alacaginiz olsun...... 20 yssinda bayanim bi yardim edin deseydim atlardiniz dimi? kirdiniz kalbimi walla
siz gidin o zaman eylenmeye, ben gelirim tingir mingir arkadan
all you need is love
BI YERLERDE OKUDUM AMA SITEDE BAKMAN LAZIM YA BENDE BAKIMintercom adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
peki ben kiminle tıngır mıngır gideceğimintercom adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar üzülerek söylüyorum ben gelemiyeceğim size şimdiden iyi eğlenceler ...
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
dostdark adlı üyeden alıntı
yapma sonercigim, sen hem zayif, hem yakisikli, hemde arkasinda articisi olmayan hemde RACING SCOOTER lerin en hizlisina sahib bir MT cisin. ucaaaar gidersin....
all you need is love
ehliyeti olmayanlardan al bence motoru.intercom adlı üyeden alıntı
kiralama çok pahalıya gelir.
2 gün için , çin malı 250 cc bir motorun yarı parasını verirsin.
çok çalışmam lazım çoook.:)
himm cok iyi bir fikir... hemen bi baslik aciyorum... SAGOL var OL sakali baba!!!
all you need is love
ya asıl derdim 600f ve 1000rr lar bana yetişemiyor yine yanlız kalıyorumintercom adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Cumartesi,15 Temmuz Kiyikoy'de sizi aracagiz Biraz uluslararasi iliskileri gelistirmek icin Ingilizce konusanlar olacak umit ediyorum
ben tam anlamadım biz iznik e gidiyoruzAlex-Bg adlı üyeden alıntı
yabancı dil dersen hepsi var (tanzanza bile)
KAMP ADAMLARI
Alex Sana Özelden de yazmıştım. Kıyıköy'e Gitmiyoruz değiştirdik geziyi Bursa İzniğe gidicez. Topiğin Ön Sayfasında var... Bursa /İznik.Alex-Bg adlı üyeden alıntı
Ne otivam KIYIKÖY. As Otivam Bursa/İznik.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Ben anlamistim galiba, forum'da bir yerde Kiyikoy'de gideceksiniz okudum vah vahdostdark adlı üyeden alıntı
Rahmi, ozel mesajin almadim. Arkadaslari ile nereden gecegimiz yine dusunegizRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
haydi kalkıyor gemi...
ah o gemide bende olsaydım
açık denizlere yol alsaydım
vızgelirdi dünya bana
MT'nin yanında olsaydım
haydiii izniğe bir iki
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Tamam anlaşıldı ok bir iki anlaşıldı iskele sancak alabanda
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
II. makinist tamyol ileri
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
hadi topik, güüzel topik, canim topik..... iih iihhh
bu ara bungalow filan kalmamis :( bitmis, gitmis...
all you need is love
BENDE GELMİYORUM O ZAMAN...ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)