intercom adlı üyeden alıntı
öldün sen
ben sana sil o fotorafı demedimmi??
alıcağınız olsun ya
sağ dostdark be... sendemi..
artık fotoraf çektirmeyeceğim...
teewty den çok maymuna benzemişim....
intercom adlı üyeden alıntı
öldün sen
ben sana sil o fotorafı demedimmi??
alıcağınız olsun ya
sağ dostdark be... sendemi..
artık fotoraf çektirmeyeceğim...
teewty den çok maymuna benzemişim....
şükrü haydi resimleri bekliyoruz
KAMP ADAMLARI
ben ben masumum levent yaptıtweety.S adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
şekercimmm iftira ediyolar bence çokkk güsell çıkmışsın ne de olsa sen bi mt bayanısıntweety.S adlı üyeden alıntı
Şükrüüüüüüüüüüüüüüüücuk_o adlı üyeden alıntı
yafu 100 resimden sadece 1 tane yükledin
geleceğim şimdi ofise dağıtacağım orayıııı
KAMP ADAMLARI
BEN ??? kesinlikle hayir...... ben sadece resmi cektim, cok beyendigim icin yolladim.... baska hiiiic bisey yapmadim, falla billa yaaadostdark adlı üyeden alıntı
all you need is love
kim bu kim buintercom adlı üyeden alıntı
buldum şükrü cuk_o yaptı akşam galataya gelecek
KAMP ADAMLARI
cuk_o adlı üyeden alıntı
o adam benim
hahahahahahahahahahaahp£linn adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
Tamer bence şansını çok zorluyorsuntmrbaykal adlı üyeden alıntı
evvet arkadaşlar şimdi şükrünün iş yerine gittim bir güzel dövdüm şimdi resimleri yollamaya başlıyor
KAMP ADAMLARI
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
o adam sensinde ellin nerde olm ellin????
all you need is love
ateş sönüyoooooo çabuk benzin çekin motorlardan
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cebimde nerde olacak...intercom adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
google earth den istanbula bakis sandimcuk_o adlı üyeden alıntı
all you need is love
şükrü harita koysaydın daha iyi olurdu
şükrü sen resimleri çektinmi yoksa fırça boya aldın ofistemi yapıyorsun bu ne hız yafuu
KAMP ADAMLARI
şükrü sabahıon saat 8 nden beri resim upload ediyor 120 tane resim be4n gördüm o yükledikçe bekleyin ggeliyo fotoları tektek yazmak kolaymı be :D adamın canı cıkıyo
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
dostdark ve kavram bende varım ama fotoğraf makinesi arkasındakini gösteremiyo
hehe bak bu seferde sen çıkmadın bende sorun yok ozaman makinede problem
kahvaltı ediyoz ben diil ama poğoçalarım görünüyo bu sefer göstercek galiba benide
tekrar denedim ama hala göstermiyo
bakın bakim poz verin
motorlarınızda görünsün
yol yol yol
gelirken yolda çektiğimiz bir resim gerçekten su sıcak akıyo tam serinleyelim dedik yanıyoduk
ve yine yoldayız
yok abi bitcek gibi diil uykum geldi valla
hala gidiyoruz
benzin alıyoz
gidiyoruz
abinin biri bizim resmimizi çekiyo die çektim ana o abi bizdenmiş
yalovaya indik erkencilerle vedalaşıyoz
yenikapıdan gelenleri bekliyoruz
amcanın bi resmini çektim adam bana ne dualar ediyodu
yalova motor severler derneğindeyiz ama yanımızdakiler erkenciler şöyle bi toplu çekim sizi
erkenci keyif adamlarıyla yalova motor severler derneğinden ayrılırken yani onlar gidiyolardı
mutluemlak ikilisi, ikinizde çok iyi insanlarsınız sizinle tanışmak gerçekten mükemmeldi
yalovada onlar önde ben arkada gidiyoz
gelirken mola verip çay içtiğimiz yerdeki bir camii allahım bu camiler bu kadarmı güzel görünür
bu resimdede yeni gelmişim arkamda göl varmış biraz daha uzaktan çek die die göle soktular beni
sırayla bursadan özel davet ettiğim ve beni kırmadan gelen canyoldaşlarım selçuk ahmet çok teşekkür ederim dostlar beni kırmayıp geldiğiniz için, onun yanında MUZO, thewall, biraz toplu olan cem abim camadan, yanındaki hanımı chomchok,onun yanında pelin yenge ve eşi veysel abi ve en son olarak ta bu işlerin düzenbazı soner
canım kardeşim selçuk suspectbiker
motorla giderken elleri bırakıp çektiğim resim düzgün çıkmaz die bekliyodum yarışta gibi çıkmış
hala gidiyoz
bu resimdede fotoğraf makinesini zaman ayarlı yaptık ama ne zaman çekeceğini bilmiyoruz sonra selçuk sordu nasıl çekicek falan die bende ayarladımda ne zaman çekiceğini bilmiyorum demiştim o arada selçuk koptu zaten demekki kopunca çekiyomuş
çok mükemmel oluyor gözlerini kapatıyosun böyle yüksek biryerde 1 2 dk bekliyosun sonar direk karşıya bakarken açıyosun rüzgarın etkisiyle uçuyomussun gibi oluyor muhteşem bir olay ilk fırsatta deneyin bence TİTANİKteki doğruymuş
cengolar geldi
yengemle dalga geçersin he tamer abi dua et evde diilim yoksa bu resme super bi montaj yapardım
hehe nereye bakıyon öle kuşmu gördün havada
yengecim intikaaaaaaaaaaaaammmmmm
akşam tamer abide benden alıcak intikamını
camadan anca sığar diye çektim sandığım kadar şişman değilmiş baya boş yer kaldı resimde
hava karardı alem başladı hadi herkes geyik yapmaya
barış abim döktürüyor yine
bruce abim barış abim cappy meyva suyu
cem abim yine döktürüyo şaka bir yana bu kadar mükemmel gitar çalan bir insane daha görmedim tek sorun gitar göbeğine oturmuyodu o kadar bi otursa varya show yapıcak
motorlar
camadan
intercom
barış abimin ne yaptığını söylemeye gerek yok herhalde akdeniz akşamlarını çalıyor
ve yaktık ateşi
bu kadar karizma durmaya gerek yok ama napim alkolün etkisiyle durmuşuz işte
ateşi ben yaktım havayı soner abim atıyo atsın ya ateş hepimizin
ahmetim resim çektiricem die ahmet çevirme oluyodu
yıkarım ulen bu gezegeniiiiiiiiiiiiiiii kaçın geliyor
sabaha karşı uyuklamaya çalışanlardan biri(soner dostdark)
ateş sönüyo gibi galiba
uyandı ve zıplamaya başladı gene adam 10 dk uyudu şarj etmiş pilleri nası bi enerji bilmiyom valla
mangalda kül bırakmayız heryer kül olmuş sabah karanlığında kamp ateşimizin sönme eğiliminde bulunması
yalova meydandayız sırasıyla albatross kardeşlerden albatross, şeker kız kırmızı, karizmatik abilerimizden veysel, sonar aradaki güzel bayan veysel abimizin hanımı önünde KEYİF ADAMLARI yazan çirkin adamda soner abi (çirkin çünkü daha alkol almadı alsında ozaman görün bide)
burda alta duran benim üste duransa benim dedemin dedesinin amcasının dedesinin teyzesinin kızının halasının dayısının dedesi görmeyeli baya yaşlanmış
burda alta duran benim üste duransa benim dedemin dedesinin amcasının dedesinin teyzesinin kızının halasının dayısının dedesini herkes çok sevdi ee o hikayeye bende anlatsam benide severler
bide bu kızın gülerken resminin çekilmesi çok zormuş ben yakaladım ilk olarak
bu resmi kim çekiyodu bilmiyorum ama bayağı heyecanlanmışım kalbim durmuş sanki
burda napıyorum tam anlaşılmıyo ama taş kaydırmaca oynuyoduk sanki gölde soner abiyle o resim olabilir
sırasıyla kırmızı (harbiden kırmızı resim çekilirken bile yere bakıyo),soner abi üstte vınvın (ablacım) en sondaki karanlık çıkmış kim bu ya abilerin abisi ERSEN
aynı kadro tek fark bu resimde kırmızı yere bakmıyo ve gülümsüyo
ve ayrılırken veysel abi ve hanımı soner abi hüzünlü kız albatrossi
bak bakalım ne renkmiş
karizmatik abilerimizden veysel abi kovboy bakışı yapıyo (3numaralı olucaktı galiba)
burdada soner abi aynı bakışı yapmaya çalışıyo olmuyo galiba
yengemiz de aynı bakışı taklit etmeye çalışıyo ama nafile
vesikalık fotooooooooooo
çeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk bol bol çek
eskihisar iskeleye yanaşırken
soner abiyle dönüşte eskihisarda gördüğümüz bir ev benim çok hoşuma gitti
buda o evin yanına yaptırdığım saray çok beğendiğim yerlere saray yaptırırım ben
sarayımızın yüksek duvarları
burasıda o sarayın aşağısında açtığımız bakkal
biraz sanatsal takılalım çektiğim manzara resimleri
canım abim ersen birilerine itiraz ediyor ama kesin haklıdır
yok yok şarkı söylüyormuş
bazen dishy kıskanıyorum valla ne tatlı uyuyo dimi
dishy bak orda bile seni düşünüyor
ashes adlı üyeden alıntı
Bu da benden nie yazdım bilmiyorum ama içimden geldi
Seni tanıdığıma pişman değilim
En güzel anlarımdı gözlerin
Bir tutabilsem ellerini
Dokuna bilsem keşke yüreğine……
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
eline sağlık şükrü
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
cuk_o adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
uiii cuk_o eline saglik baya bi ugarsmisin!
ates yakmaktan daha zor galiba
all you need is love
bence de,,tanışmamamıza rağmen bana kıyak geçmişsin vallaashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)