camadan adlı üyeden alıntı
saat 23.46 ben size uyuyun demedimmi yaa
Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
dostdark, 007, alonso, camadan, DARKDIAMOND, ErdoganAktas, galipboz, leonine, SewenOne, ylmzzz
KAMP ADAMLARI
Siz varya adamı verem edersiniz.Gelemedik diye yapıştırdıkça yapıştırıyorsunuz resimleri.Süper bi geziye daha imza atmışsınız.Valla billa çalışıyodum gelemdim.Yoksa beni az çok tanıdınız direkt zıplardım sizle birlikte.Napalım çarşamba takılırım bende size.Bide şu nahoş durumu ortadan kaldırırsak daha hoş olacak!
merak etme biz bir ailleyiz bağzen güler bağzen ağlarız ama ailemizi hiç bozmayızDARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
çarşamba görüşmek üzere umarım birdahaki gezide bizimle olursun
KAMP ADAMLARI
resimler çok güzel
siz hazır olun şükrüden 3 makara foto çıkacak o da bilirsiniz hepsini atar buraya şükrü bari 4 yada 5 mesaj halinde at ta sayfalara bölünsün yoksa açması saatler sürer
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
benim icin eğlencenin yanında güzel bir deneyim oldu.
organizasyonu gercekleştiren arkdaşlara cok teşekkurler. tabiiki orada dostluklarini sunan herkese de.
maceracı deneyimlere açık "kavram" a, bize bursayı gezdiren "suspectbiker" ve "ahmet" e de ayrica teşekkurler. "suspectbiker" ın teknik bilgi desteğide gercekten faydalı oldu benim için.
gelecek seferi bekliyorum.
[SIZE="1"][B]Look into cities eyes\ Mirror of souls\ Now tell me what you see\ Beneath the hole\ Another sick\ Another poor\ Another slave\ Another weak\ Another lost\ Another dark\ System Decay[/B][/SIZE]
şükrüüüü leventtttttttttt hani resimler yafu
KAMP ADAMLARI
yine döktürmüşsünüz maaşallah.... Eminim her gittiğiniz gezi, bir önceki geziden daha eğlenceli oluyordur,, bu kez aranızda değildim maalesef ,, malum bana çook uzak bir gezi yeriydi... umarım bir dahaki geziniz, bizim bu taraflarda olur yine ve bende gelirim (biraz bencilce oldu sanırım )
dostdark adlı üyeden alıntı
resim ler kamerada, kamera yanimda ama kablo evde az kaldi yarin olur insallah.
all you need is love
Bu ne güzel bir kamp yaaa..bu ne güzel insanlar topluluğu.. valla imrenerek bakıyoruz resimlere...nazarlar değmesin arkadaşlar...süpersiniz.. Şu DOSTDARK kampları dillere destan oldu..yüreğinize sağlık dostlar..en yakın kamp tarihinizi kaçırmamak gerek..hepinize selamlar saygılar..
kadir abi seni iyiki tanımışım!anadolu buluşmamızda ben eski üye ama uzak kalmış yalnız başıma otururken herkezi bırakıp yanıma gelmenle ve hayat a bakışın duruşun la beni çok etkiledin ve yine benim gelemediğim ama özlemle resimlerine baktığım neden neden yoktum dediğim bu gezide yaşananları kavgaları her neyse hayata dair okadar güzel anlatmış tarif etmişsinki işte bu kadir abi ya dedirttirdin varlığın sağlığın daim olsun abicim..thewall adlı üyeden alıntı
albatros ikizlere diyorum çünkü bu kadarmı olur benzerlik 1 30 dak yazıları okudum gördüğüm hissettiğim hala birbirimizi tanımadan kızgınlıkla ön yargılarla itnamda bulunan arkadaşlar daha sonra üzüleceklerdir inanmıyorumki hergün ölümle yüz yüze gelen bizler kimse için kötülük ve hain lik düşünmeyiz ne olur düşünün ve öyle kırın dökün hatta hiç dökmeyin kırmayın herkez vicdanında hesabı varsa versin kimse kimse yi ne adam edebilir nede öyle bi hakkı vardır.
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimle sevgilerimi yolluyorum bigün benimde sesim çıkacak nasılmı tabiki sizlere başka bi gezide şarkılar söyleyeceğim........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
çok güseeel
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Bu geziye kimseyi tanımadan geldim ama herkes o kadar samimiydi ki çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi geldi. Bende bir sürü fotoğraf var iş yerinin dışında bir internet bulup göndereceğim. Suspectbiker sana özelden yazdım. Ahmet'in nickini bilmiyorum ama İstanbul'a gelirseniz bekliyorum. Dostdark ve cuk_o yoldaşlara selam. Çok güzel bir hafta sonuydu. . Çarşamba gelmeye çalışacağım. Dönüş yolunda da Dark'la bilmediğimiz yerleri keşfetmek oldukça eğlenceliydi. Umarım tekrarı olur.
daha cok, daha cok, daha cooook resim isteriz, isteriz
all you need is love
yafu bugün bizim internet biraz adilik yapıyor ama yollamaya çalışıyorum
[IMG][/IMG]
işte mutlu aillelerimiz
[IMG][/IMG]
çokk mutlu bir kamp yafu
dostdark aille kampı
cem abi sizi özledik bırakın tatili gelin artık
[IMG][/IMG]
Maşallah bizim guruba Allah bozmasın
[IMG][/IMG]
levent ve noela
yafu herkezin eşi var ve mutluu yokk yokk bende evleneceğim
[IMG][/IMG]
muzaffer neredesin yafu çok ortaya yavru kurtsun
[IMG][/IMG]
KAMP ADAMLARI
hahahahahahahahahahah
bizim hanımm çok komik çıkmış yaaaa
çok çalışmam lazım çoook.:)
allah soner, o resmi de mi koydun??? tweedys koparticak kafamizi
all you need is love
ben koymadım kim koydu yafuuuintercom adlı üyeden alıntı
oooh muhabet güzel doğrusu
[IMG][/IMG]
işte yurdum insanları çekirdek çıtlamadan kamp mı olurmuş
[IMG][/IMG]
evvet kamp gibi kamp yaptık hepinize teşekkür ederim
haa benim resmim niye mi yok ben gelmedim ki
[IMG][/IMG]
levent resimler için teşekkürler eline ve makinene sağlık
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)