yafuu
çarşamba yaparız şerefeleri olay biter
yafuu
çarşamba yaparız şerefeleri olay biter
KAMP ADAMLARI
Ne diyon Kadir abi ya bırak nutuk atmayı sen muzoya bak
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ccbbdd adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sevgili erdoğan bazı şeyleri yanlış aktarıyorsun. sen bizi öylece bırakıp gitmedinki, iznikten yola çıkarken belli bir saatte feribota ulaşmak istiyoruz yolda biz fazla oyalanmayız demiştiniz zaten. benim motor arıza yaptığında sizde epeyce beklediniz. zaten turgut ve berk yanımdaydı bizde size ısrarla gidin biz hallederiz dedik. hatta giderken aklınızın bizde kaldığı senin ve burcu' nun yüz ifadelerinden açıkca belliydi. berk ve turgut olmasa gitmeyeceğinizden de eminim. yani kesinlikle yarı yolda bırakmış değilsiniz bu böyle biline.ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
biz den ayrıldıktan bir süre sonra arayıp sordun, bugün gene arayıp sordun. arkasına bakmadan bırakıp gidecek kafa yapısına sahip birisi olsan telefon açıp durumumu sormazdın. burcu' ya ve sana yakınlığınız için teşekkkür ederim
Ferni, vedat kaya
geçmiş olsun.
barışcım evet ben fazla duygusalım bunun içinde elimden gelinin sonuna kadar yaredımda bulundum bırakıp gidemezdim içim rahat etmezdi bu yusdende gıtmedımccbbdd adlı üyeden alıntı
motor tamirindende anlamam ama manevi destek olmak için yanlarında kalmayı tercih ettim umarım yanlış bi hareket yapmamışımdır
gelelim diğer meseleye vedat bey:
benim seninle ne muhabbetim olduda beni sevmez diye bir kelime kullandın anlamadım neyi imaa etmeye calısıyoprsun
ve neden ortalıgı gerıyorsun bırak olay ogun kapandı herkes yanıında degıldı ama sunu bılkı herkesın yuregınde bı acı olmustu
boyle gereksız seylerle ortalıgı germeye kımsenın hakkı yok
dua edınkı sızlere bısey olmadı daha fazla uzatmanın anlamı yok bence
bu olanları okudukca dayanamadım ve yazdım aramıza aılesıyle gelen ve gercekten deger verdıgım ınsanların moralını bozduk
herkesten cok ozur dılıyporeum(ben nıye dılıyosam)
enişteeeeeeeeeeeeee
sen çarşamba geliyorsun değil mi yazacağım ona göre
KAMP ADAMLARI
abi yarın akşam asker arkadaşım geliyodostdark adlı üyeden alıntı
belki biraz gec kalırım
ama gelmeye calışacam
ok ümit ama bence erken gel va asker arkadaşınıda getirenişteeee adlı üyeden alıntı
ona yaşatabileceğin en güzel istanbul akşamı bu biliyorsun oda eğlenir ve hoşuna gider bence
arkadaşına selam söyle
KAMP ADAMLARI
krize girdim acemilik var idare edin beni
Rüzgar gibi geçti
offff offff neler kaçırmışım
resimler çok güzel herkese teşekkürler
ersen çarşamba senide orada görmek istiyorum lütfen beni kıracaksanız gelmeyin arkadaşlar başka da bu konuyla ilgili birşey yazmak istemiyorum tekrar rica ediyorum lütfen çarşamba akşamı hepiniz orda olun
Eğer ufacık bir hatırım varsa gelirsiniz
başkada hiç birşey söylemicem....kırılan bir kalp yapıştırılır ama izi kalır unutmayın
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
dostdark, baadir, berkforce, camadan, ccbbdd, cuk_o, DARKDIAMOND, galipboz, GBYLMZ, leonine, SewenOne, thewall
Yatsanıza yaaa hadi benim bir 70 cc çayım var size ne oluyor
KAMP ADAMLARI
resimler süppppeerrrrrrrrrrrrrr
teşekkürler
KAMP ADAMLARI
olayları bilmiyorum ama ben gelence bütün küslükler bitmiş olsun luuutfeeen yoksa
valla başınıza gelecek var benim gibi iri kıyımdan ona göre
sizleri çok seviyorum sevgili mt arkadaşlarım
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)