Yapılan organizasyonun ve sonrasının konuşulması gereken bu topiğin tartışma ile gölgelenmemesi için konu dışı yazılar silinecektir bilginize..
Yapılan organizasyonun ve sonrasının konuşulması gereken bu topiğin tartışma ile gölgelenmemesi için konu dışı yazılar silinecektir bilginize..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Herşeyden önce bu güzel gezi için emeği geçen ve daha önceden gidip keşif yapan keyif adamları ekibine çok teşekkür ederim..Herşey çok güzeldi yalnız benim çadırın fermuarı arızalıydı ve içeriye giren albatros-Ali'nin örümceğine teşekkür etmiyorum,ne işin var kardeşim benim mekanımda....
Sonrasında cuma akşamına dönmek istiyorum,evet cuma akşamı Cenkmenderes ve ben bizim evde oturmuş tam da Munich adlı filmi izlemeye koyuluyorduk birden telefonumuz çaldı arayan ashes (ersen) vedatla-ceren'in feribot yolunda kaza yaptığını söyledi hemen atladık benim motora tek motor feribot yolunda aldık soluğu kaza henüz olmuştu ve ümit yola dökülen yağı temizliyordu..Kaza ile ilgili ilk gözlemim 2 kişidede hiçbir problem olmadığıydı hatta cerenin yanına gittim kendisi gayet neşeliydi gülüyordu espriler yapıyordu,2 kişidede en ufak bir sorun görünmüyordu motorda ufak tefek çizikler vardı oohhh dedim kendi kendime en kötü kazamız bu olsun.......Sonra Trenox Zafer geldi ve el yordamıyla Zaferin kamyonete motoru yükledik O sıra vedat sanayide tamircinin kendilerini beklediğini söyledi motoru bir an önce yaptırıp yarınki geziye gelmek istiyordu,tabii yetişirse....Ve zaferin kamyonetine atlayıp yola koyuldular Ümit bana göre gereksiz bir duygusallık göstererek o da o gece çıkacağı geziye çıkmayıp kamyonetin peşinden ceren'ide arkasına alarak yola çıktı...Neden gereksiz bir duygusallık gösterdiğini düşünüyorum Cevap gayet açık çünkü vedat bir an önce motoru yaptırıp geziye gelmek istiyordu,ümit bilmem tamirat işinden anlarmı ama ben anlamıyordum ve eve döndüm ha bu arada evim sizlere açık kalmak isterseniz kalabilirsiniz şeklinde gerekli teklifi yaptım ama maalesef ki daha önce hiç motor tamir etmemiştim cenkmendresle biz eve döndük ki zaten biz c.tesi yola çıkacaktık....Sonrasında ashes(ersen) bize geldi biz Cenkle filme devam ettik ersen uyudu....Şİmdi gelelim şu söze
vedat kaya adlı üyeden alıntı
O gece ben zaten izniğe gitmiyordum benim gidiş planım c.tesiydi evet vedat efendi sanıyorum kaza sırasında kafayı yere vurdun ve ne dediğini bilmiyorsun ama benim meşrebimde adam olan bir sorunu varsa bile bunu burda yılanlık yaparak değil, iznikte, göbek atmaktan biraz feragat eder ve gelir konuşur ama bu işleri ben size öğretemem bu yaştan sonra öğrenmezsinizde göbek atmaya devam....O gece kimse yola çıkmamıştır zaten orda ersen ve ümit vardı cuma gidiş planı olan onlarda yola devam etmediler,ha bence etmeliydiler çünkü vedatın planı bir an önce motoru yaptırıp yada bir araba bulup izniğe devam etmekti bu durumda diğer arkadaşlar yola devam edebilir çünkü vedat eğer motoru çalışsaydı bunu yapacaktı,,Bana kalırsa vedat'ın başka problemleri var bu konuyla ilgisiz....
Konu hakkında bilmeden yorum yapan heyecanlı komançiler: sakin olun, öğrenin, araştırın ondan sonra yorum yapın.....
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Yok ataber abi sen bizim abimizin ellerinden öper özür dilerim
hadi olay var koşun
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ccbbdd adlı üyeden alıntı
warya ne katalulliye gelmişim de haberim yok.
olay ccbbdd nin anlattığı gibiyse benim tepkim yanlış olmuş, buradan yanlış yere kınadığım insanlardan özür diliyorum.
ve vedat arkadaştan da burada konuyu (doğrusunu) anlatmasını ve hatadan dolayı zor duruma soktuğu ben dahil diğer insanlardan özür dilemesini bekliyorum.
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
ne biliim abi, her yazan haberin yalanmı doğrumu olduğunu nasıl anliim, aksi yazılmadıkça.
walla aleme eğlence olduk albatros. aslında iyi oldu ha, topik tavan yaptı
keyif adamları, hepinizi öpüyorum. der saadette bi bira ısmarlarsınız artık değilmi
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Ataper'in yazılarında samimi ve içten olduğu yönünde ben kendisine kefilim...2-3 defa görüştüğüm bir insan olarak, gayet düzgün ve samimi görüyorum kendisini...forumdan laf sokmak gibi bir kaygısı olduğunu da hiç sanmıyorum, bazı keyif adamlar bence aşırı tepki verdiler bu yazılara. Biraz daha serin gelin arkadaşlar, naçizane tavsiyem olur... bkz. ccbbdd isimli üye kendisini hiç tanımam, fakat yazıları ne kadar ılımlı, laf sokma kaygısından yoksun, zevkle takip ediyorum
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
yafuu biz tam filim adamlarız
neyse çarşamba için hazırmıyııızzzzzzzz
http://www.motosiklet.net/forum/show...294#post350294
KAMP ADAMLARI
Konuyu Toplam 34 üye okuyor. (25 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
cuk_o, 34BPY, ataper, brubaker, Carabinieri, cbrhalil, ccbbdd, CenkKeskin, donniedarko, dostdark, forrap, goya, intercom, jerryilekopek, ledo, nowa, optik1907, patrick, Shamyl, suspectbiker, TRADER, tweety.S, TycOOn, uzman_1907, vınvın
hazırızda abi muzo abim geliyosa ben gelmeyim o içince sapıtıyo ben içmeden gerek yok iki sapığa
gerçi ben içince düzeliyom ama düzelcek kadar içmicem
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Arkadaşlar
Saatlerdir yazılanları okuyorum. Biz KEYİFLİ ARTICAR yada sizin değiminizle yengeler (pelin+chomcok+Halime abla+34......)(vınvın ve ferniyi ilave edemiyorum onlar baştan beri Keyif Adamlarıydı zaten.]Sizin aranıza yeni katıldık.
KEYİF ADAMLARInın tadı Fırfır olamadan,Ashes olmadan Muzo+soner+barış+Albatros kardeşler+Infercom+nolly+Veysel abi+Ahmet abi ve sesini ne zamandır duyamadığımız TAMER Abi olmadan tabii koca adam camadan olmadan ve adını aklıma getirdiğim halde yazmaya yetiştiremediğim bir yığın arkadaşımız çıkmazYa biz biradara eğlenebildiğimiz için Galataya ve kamplara geliyoruz.Çarşambaları iple çekiyoruz...KIZALIM KÜSELİM AMA BİZ YİNE BİZBİZE OLALIM...
eşimin dediği gibi..katılan herkeze teşekkürler.tweety.S adlı üyeden alıntı
serverda problem olduğu için nete yeni girdim.
gördümki fırıldak yine karıştırmış ortalığı
çok çalışmam lazım çoook.:)
ahh fırıldak ahhhhhh
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
çarşambaya hazırız soner abi ya pazar a hazır mıyız????
http://www.motosiklet.net/forum/show...16928:rendeer:
merhaba millet..
daha önce yazılan tatsız şeyler varmış sanırım ama mod lar silmişler..iyide yapmışlar kim ne demiş neden tartışmış bilmiyorum bilmekte istemiyorumm.
diyecegim sadece:iznik kampının benim ve eşim için cok güzel geçtigi ..sanırım herkeste aynı fikirde ..bu sebepten emegi geçen ,dostluklarıyla yanımızda olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
kaza geciren vedat ve cerene burdan tekrar gecmiş olsun diyorum.
ve dönüş yolunda bazı arkadaşların ufak sorunlşarı içinde geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
ben gelemedim zira c.tesi zaten çalışıom. pazar da tam gaz devam ettim bu hafta. kusura bakmayın arkadaşlar. ( daha süratli bir motor lazım )
vedat ve ceren e geçmiş olsun tekrar. olur böyle şeyler ara ara. bugune gelen kouşmalar da sanırım o anın sinir ve stresiyle ortaya çıkan kouşmalar. büyütmeye gerek yok yaaa. sen şunu yaptın ben bunu yaptın muhabbetine yüzyüze girmek daha mantıklı olur yanlış anlaşılmalar da ortadan kalkar. herkesin artı ve eksisi vardır tabiki ama önemli olan orta noktada buluşmak değilmi? kaza esnasında orda olmadığım için ve kazadan sonra da motorla haşır neşir oldugum için o bunu demiş bu bunu demiş lafları felan yakışmaz zaten. temennim herkes düşünüp yanlış anlaşılmaları ya da yanlış davraışları düzeltmeye çalışacak kadar erdemli olsun.özür dilemek en büyük erdemlerdendir.hele; arkadaşım dediğin birisinden dilersen o daha bi güzel olur.bide ccbbdd demiş zaten dogru da demiş.iyice tanımadıklarımız hakkında ve detaylıc bılmedıgımız olaylra hakkında yorum yapmazsak kafa karıstırmayız.ümit çok olmasa ble tanırım yuz olark degıl kişil olarak da tanırım ve severim. şahıslar hakkında dediğim gibi yanlış tanıtacak şeyler yazmayalım.
stres yok eglenmeye devam
( bu arada 999 msg atmısım 1000 msg cok dıkaktlı atmam lazım stress oldum şimdi )
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hayat yaşandığı kadardır.Gerisi ya hatıralarda bir iz ya da hayallerde bir umuttur .. Pablo NERUDA.
Yaşadık.. İzniki de yaşadık..Dostlar içinde o anı da doya doya yaşadık.Aynı yolda teker döndürerek aynı masa başında oturarak , kah ellerimizi çırparak kah ölesine bakarak da olsa beraberce izniki yaşadık...Ozanın dediği gibi o artık hatıralarımızda bir iz hayallerimizi süslemiyor anlıyacağınız..Başka hayallerimizi yine hep beraberce yaşıyabilmek umuduyla...Sizlerle orda olmak , orda olabilmek bile süper güzeldi....Aynı yürek atışını duyarak başka gezilerde de sizinle olabilmektir dileğim.O yaşandı,bu yapıldı yada yapılmadıları bırakalım..Aynen yola çıktık ve aynen kayıpsız döndük.Önemli olanda bu.Hatalarımızı,egolarımızı,yapmak isteyipte yapamadıklarımızı birdahaki gezimizde yapmıcaz....Neyse yaaa uzatmıyım..Torunlarıma anlatacağım bir güzellik daha yaşattıkları için orda olan yada yüreği orda olan herkeslere teşekkürler.....
abi ne olursa olsun küsen küssün küsmeyen küsmesin burada yazılanlara alınan alınsın alınmayan alınmasın
ama çarşamba gününe kadar herkes hazırlansın ve der saadette olsun hatta erken gelebilenler gelsin muhabbet edelim
aranızdaki sorunları halletceğime söz veriyorum ama bir şartım var söylediklerimi anlarsanız
çünkü anlanmadığımda bende anlayamıyorum
vedat, yaptığın bence yanlıştı tepkimi koydum ortaya ve samimiyetimle yazdım ortaya burada ne erseni ne ümiti korumak kollama sana karşı çıkmak değil amaç sen haksızdın bana göre haksızsın kardeşim dedim
burada haksız olan ersende olsa onada aynı şeyi söylerim ümit te olsa söylerim veya x bir kişide olsa söylerim benim huyum budur kimseden korkmam kalıplıymış kavga çıkarmış vsymiş vsymiş beni bağlamaz doğru bildiğimde şaşmam anlayacağın
ferni, vedatla aranızda geçen dialog neydi bilmiyorum belki alkolünde etkisiyle biraz daha abartılı oldu akşam yaptıkların hoş değildi sende farkındasındır umarım
ashes, vedat yada ferni ile aranızda ne geçti kimseyi bağlamaz biz bir grubuz ve bu grupta tartışmak serbest kavga etmek serbest dayak yemek serbest dayak atmak serbest ama küs kalmak yasak
ve eğer ısrarla küs kalcam derseniz sonuçlarına katlanırsınız valla büyük küçük dinlemem söyleyim
ÇARŞAMBA AKŞAMI camadan ve chomchok hariç herkes orada olsun ne yapıcaksanız delikanlı gibi yapın öle böle laf sokarak değil şimdi tekrar rica ediyorum sizden
LÜTFEN HERKES ÇARŞAMBA GÜNÜ DER SAADET TE OLSUN.......
özellikle bu olayda adı geçen kişileri istiyorum tamammı çocuklar
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Kadir Abicim Eline Koluna Yüreğine Sağlık Ne güzel yazmışsın be abicimthewall adlı üyeden alıntı
Ortalığı gerip birbirimizi kırmanın hiç mi hiç gereği yok.
Yaşadıklarımıza Yaşayacaklarımıza bakalım Hep birlikte Nice Güzel Gezilere İmzamızı Atalım dimi ama....
Hepinizi Çok Seviyorum Saygılarımı Sunuyorum.Herkese
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post350480
arkadaşlar biz bir ailleyiz aille içinde uslu çocuklarda yaramas çocuklarda olur
ama biz bir ailleyiz hepinizi çok seviyorum
abisi kampda seninle olmak büyük keyifdi vede yazdıkların süperrrrrrthewall adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 tane motorcu çıkaramamış..........
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
bu arada arkadaşlar resimler sadece bu kadar değil şükrü ve leventin çektiği resimlerde var onlarda umarım yağrın yüklenecek
sanırım 100 den fazla resimde yağrın yüklenir
çok merak ediyorumçoook
KAMP ADAMLARI
kadir abicim olay budur iştethewall adlı üyeden alıntı
eline,diline yüreğine sağlık
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)