evet arkadaşlar tatlı bir yorgunluk var üzerimde ama süper eğlendim
umarım başka bir kamp da buluşuruz
vedat tekrar geçmiş olsun
evet arkadaşlar tatlı bir yorgunluk var üzerimde ama süper eğlendim
umarım başka bir kamp da buluşuruz
vedat tekrar geçmiş olsun
KAMP ADAMLARI
herşey için herkese teşekkür ederim
şükrü öncelikle oraya bizi bir önceki gece davet eden :D
sonrasında ahmet abi ye herşey için teşekkürler
cem abimiz ve eşine teşekkürler hoş sohbetiniz ve cem abinin biyoloji bilgileri için :D size iyi tatiller diliyorum
istanbullu fizik öğretmenimiz comet 250 sahibi abimize ve yamaha ybr 125 li abilerimize çok teşekkür bursa merkeze kadar gelip bizi kırmayıp hış sohbet ve güzel gölge altında içeceklerimizi yudumladık (alkolsüz :D)
intercom abimiz ve yengeye bize almanca -ingilizce karışımını gramer etmemizi kolaylaştırdı. nice to meet you
siyah dragstar 650 kullanıcısı abimiz her ne kadar akşam yemeğinde biraz geç yemeğine kavuşmuş olması üzdü ama genede kendisine hoş sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum
erdemin gitarı ile ortamın havasını değiştirmesinden dolayı kendisine
bass çı arkadaşının benimle bass gitar hakkında tecrübelerini paylaşmasından dolayı kendisine
ya orada olan herkese teşekkürler bu böle uzar gider çünkü :D
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
bu gezi bana yaradı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşlarrrrrbendeki fotolarıda yüklüyorummm
arabalı vapura binişimizz
motor fulll yüklenmişdurumda tabi vapurda soluklanıyor
erkenciler erkenden yola çıkarken yolculadık
ardından bende hazırlandım
yolda harika bir dere
dere başı durum değerlendirmesi
zorda olsa çadırımızı kurdukkk ve molamızı verdik
kalanlar birazdan arkadaşlar
erdeminde sonerden bi farkı yokkkk işte kanıtıııı
kovboylar keyifte
berk aç gözlü be açım açım dedi balığı bitiremedii
gece ateşi yaktıkkk
sabah kahvaltısııı kek ve börekkkk
berk kızlarla mesajlaşıyor.
dönüş yolundayız
ha bu arada arkadaşların alkol almadan önceki hali
içtikten sonraki hali
japondan şaşma,çine bulaşma........
bu gezi hepimize yaradı nice gezilere
selam arkadaşlar.
güzel bir hafta sonuydu ben eğlendim...Tabi vedat ve ferninin kaza yaması daha bizi yoldayken üzdü.Neyseki hafif atlatılmış...Cumartesi gecesi beklenen nerderyse herkez gelmişti,en azından benim beklediklerim...Çarşamba Der Saadetciler oradaydılar Özellikle Barışa-gitarına ve cici kız arkadaşına,Vedat Abiye peline.Sevgili chomcohkcuğuma ve eşi ceme (tatilde çoook eğlenin..)
O ağayı ile bize kıyamayıp eşik eden Vedat,gürcan,ferni,ümit,muzo,cukoya....N olliciğime ve interkom (sohbet etmeyi özlemişim be)Abimiz Bruce 'a Ve Ele başımı SONER 'e
bizi gaza getirdiği için ....Ama en çok Tmrbaykala(aşkıma)beni götüdüğü için...
"KARŞILIK BEKLEMEDEN SADECE VARLIĞI İLE HAYATIMIZA EŞİK EDEN TÜM DOSTARIMIZA" Teşekkürler...
Keyif adamları klasiği bir gezi olmuş sanırım, sefanız olsun Ben h.sonu Edremit'te olduğum için çok istememe rağmen bu geziye katılamadım, inşallah bir sonrakine...
Vedat ve Ceren'e büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışlar...Vedat, moralinin bir an önce düzelmesi dileğimle
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
resimler için çoook teşekkürler
cem abi ve rahmi abiyle vedalaşamadık ama olsun bizler dostuz darılmayız
bu arada bursadan kampımıza gelen dostlarımızada çokk taşekkürler
KAMP ADAMLARI
hemen düzelteyim,karabük değil levent'cim Karamürsel yoluintercom adlı üyeden alıntı
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
: gelemedim gelemedim gelemedim gelemedim gelemedim gelemedim
aha monitor patladı bu kadar kafaya dayanamadı sinir oldum ya gelemeeeeeeeddddddddiiiiiiiiiiimmmmmmm.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
evet ya cenk gözlerim hep seni aradı neyse başka geziye artıkCenkKeskin adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Arkadaşım çok geçmiş olsun... Bizde sizin gezi güzergahınıza yakın yerlerdeydik (yalova,çınarcık,esenköy,armutlu) Görebilseydik keşke sizi, elimizden geleni yapardık. Sende kötü birşey olmadığına sevindim, boşver mala gelsin ne gelecekse.. Ben ist. kadıköydeyim, bu taraflarda yardımcı olmamı istediğin birşey olursa mutlaka söyle, elimizden geldiğince destek olalım... tekrar geçmiş olsun.vedat kaya adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
vedat hocam çok gecmiş olsun elimden gelirse her konuda yardıma hazırımvedat kaya adlı üyeden alıntı
selamlar
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Biz kamptan ayrıldıktan sonra Armutlu'ya gelmeden evvel Berk'in mıcırlara saplanarak düşmesi, Armutlu'dan sonra da Erdem'in motorunun arıza yapıp yolda kalması, sonradan öğrendiğimiz Vedat'ın kaza yapması gezinin üzücü olaylarıydı. Dönerken aynı grupta olduğumuz Erdem'in motorunun arıza yapması ve bizim eve erken dönmemiz gerektiğinden onları öylece bırakmamız beni en derin yaralayanlardandır.
Hayatonda
herkes motor sürmek özgürlik ve hiç bi karşılık beklemeden dostluğu paylaşmak değilmi sonucunda ve bu dostluğu isteyen paylaşır bizimle gelir istemeyen paylaşmaz geziye gelmez
gelenlere çok teşekkürler kaza geçiren arkadaşımıza da geçmiş olsun daha yeni haberim oluyor kusura bakmasın orda iken haberim olsa idi tabiki görüş belirtirdim özür dilerim
nice gezilere kazasız belasız inşallah
oltayı alıp gelmedım olta ateşın ordaydı mısıne yanmasın insanlarla başımız belaya girmesın dıye oltayı ateşten uzaklaştırdım keşke iyi baksaydın dostum akşam göle yemli olta atmış orda kamp yapanlar
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Arkadaşım, bu tarz yaklaşım doğru mu sence ? Yoksa bu sitede herkes birbirinin açığını kolluyor da bizim mi haberimiz yokALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Ne demişki ATAPER arkadaşım, sadece geçmiş olsun demiş ve yardım etmeyenleri kınamış... Siz yardım ettiyseniz, öteki yardım ettiyse neden bu sinir stres !!!
Ortamı germenin hiç gereği yok... Tamam görüşmüyor olabiliriz ama insan tanımadığı insana artniyet neden beslesin ki ??? Hepimiz arkadaşız, farklı hobilerimiz olsada, farklı şekillerde takılsakta arkadaşız...
Bu kadar iğneli ve sert konuşmanın kimseye faydası olmaz !!!
Ayrıca ben Vedat'ıda tanımıyorum, sadece bir iki kere çok kısa muhabbetimiz oldu o kadar..
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Abicim şaka bee resimlere yazarken ateşin yanında elinde oltayla görünce espiri olsun diye yazdım..ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Hayatonda
Evet ; mesela ben mucukssssashes adlı üyeden alıntı
hişşşş tartışmayın bakim.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Konuyu Toplam 35 üye okuyor. (25 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) şu 10 misafiri alalım içeri dışarda kalmasınlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)