Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul]15-16 Tem 2006/DOSTDARK kamp2(Sayfa 25'ten itibaren fotoğraflar eklendi)

REKLAM ALANI
    ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonercim ben de yaaaa....
    ama arkideşler biz geri döndük, bir aksilik oldu. yarın belki düşük bir ihtimal geliriz, gelemezsek herkese iyi eğlenceler dilerim, benim yerime de eğlenin...-firildağın yerine de-
    hepiniz çok değerlisiniz, lütfen çok dikkatli olun, kazasız belasız sürüşler, rüzgarınız bol olsun hiiç kesilmesin!
    bizimkisi kesildi bir süre galiba
    Su yolunu bulur!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    ne o ferni ne oldu

neden geri döndünüz şaka yapıyorsundur heralde diye düşünüyorum

umarım ciddi değilsinizdir. ben şuan feribottayım

size ido dan sesleniyorum

kıh kıh iskele sancak tam yol ileri kıh kıh
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
    abicim her galata akşamından sonra işe 12 de gidince
    zaten vukuatlıyız daha önceki konularım yüzünden
    bardagı taşıran son damla oldu
    abi istifanın eşigine geldim ama işsiz kalacak zaman degil benim için
    veysel abi gelmeyi çok istedigimizi biliyorsun şeboda çok istiyordu bide ondan fırça yicez yaw ne biçim haftaydı be atıldım (siteden) itildim(oynarken) horlandım(veysel abiden) laf yedim(patrondan) fırça yedim (şebodan) yok abi bu kadarını kaldıramıyorum ben galataya gidiyom kendimi atıcam çarşambaya kurtarırsınız beni
    cuko kardeşim gönlüm kalbim aklım hep sizlerle olacak
    ama durumum hakkaten ciddi
    ama söylemiştim bir gün sizin yüzünüzden işten kovulucam diye
    sonerim aramışsın tlf sen aradıgın sıralarda disiplin kurulundan verilecek cezayı dinliyordum. cem kardeşim valla çok iyi olucaktı ama
    seviyom hepinizi artık sınıftamı bırakırsınız f tipi hücreyemi koyarsınız
    onada eyvallah be
    güzel günler gelecekse çekilen cezayı bal kaymak diye yerim ben
    ŞU AN GÖZLERİMDEN YAĞMUR GİBİ YAŞLAR AKIYOR, ahh ahhhhhhh. sayılı günler geçer be göksel ,

hakanseymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keşke gelseniniz dostdark başımlöa beraber bizde dostlar baş köşeye alınır dostluk pazara kadar değil bizde mezera kadar 80 kişi değil 800 kişi gelseniz bile yatacak bir yer mutlaka bulunur ama şunu bilinki en kısa zamn içinnde istanbuldayım kısmet olursa çarşanbaya orda olcağım

cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    evet arkadaşlar kamptan sonra ilk yazan ben olim dedim
    ne güzel geçti yaw....
    bi dahaki ne zaman olucak çok eğlendik valla allah bozmasın

he bide bu gün fotoğrafçı kapalıydı resimleri yarın sabah vericem akşamada alırım inşallah o zaman eklerim yani ya salı ya çarçamba görürsünüz ancek
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

thewall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 A DragStar
    Güzel ve değişik bir turdu.Hele akşam olunca MUZO gelecek diye çadırın kapısına içten sandalye dayıyacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu Saatler geldi geçti Muzo gelmedi.Bir şehir efsanede böyle sona erdi.Muzo'da uyuyor arkadaşlar...Herşey güzeldi de akşamın o saatinde işkenbeye on basar diyerekten getirilen sanırım balık bunyonla yapılan balıksız balık çorbası cıkkk iyi değildi.Bence işkembeden vaz geçmiyelim bidakine Şaka bir yana herşey güzeldi.Sizinle orda olmak değildi güzel olan SİZİNLE OLMAKTI.
    Herkes sağ salim döndü dimi ??

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Evvet katılan herkese çook teşekkür ederim
    harika bir kamp tı vınvın sözünü tuttu ve sabah 5 de bana yatmam için çadır ve uyku tulumu getirdi
    seni seviyorum hande ve özge sabaha karçı o yolları geçip kampa gelmeniz süperdi çoook teşekkürler
    ben çoook eğlendim çook
    ayrıca gitarıyla bize güzel bir gece yaşatan Barışada çok teşekkürler
    KAMP ADAMLARI

Rahmi&Halime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS

Resimler Başlıyor...

Evet Arkadaşlar Bendeki Resimleri Göndermeye Başlıyorum.

Ailece Kamp Ateşinin Önündeyiz.

Veysel ve Ümit Barış'a eşlik ederken...

Barış Kardeşim Herzamanki gibi yine bizleri Gitarı ile Coşturcu....

Kaldığımız Otel'in Önündeyiz. Ne Kahvaltıydı O beeee. Süperdi Cem Otelin Sahibi Cem bey'e yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ve Kampta Göl Kenarındayız.

Cem Abisi ve Kızlar Gölde Taş Kaydırma Yarışı Yaparken....

Ahmet ve Ali Rahat bırakın abi böcekleri bak Barış gördü geldi hemen....

Motorların hepsini bir arada çekemedim ki millet Doğayı güzel görünce Uykudan kalkan gitmiş gezmeye abi...

Ne güzel yerler varmış bu İznik'te resmen sıcak su akıyor arkamızdaki şelalede.

[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]

Motosikleti
    abimin motoru var olmamı :)
    Ceren ve Vedat.. her ne kadar tanışmasak da geçmiş olsun diliyorum. (ben ümit -enişteeee-nin kardeşi)

İnanın o akşam sabahı zor ettim.. lütfen tüm mt ailesi ...DİKKATLİ OLUN.. ben bi kardeş olarak abimi her motorla dışarda bildiğimde yüreğim ağzımda geziyorum.

Siz her ne kadar dikkatli olsanızda saçma sapan biri bi hareket yapıp HAYATIMIZI kaydırabilir.
    Neyse canınızı sıkmak istemem ABİCİM ve her ne kadar aranıza katılamamış olsam da tüm MT AİLESİ hepinizi çok seviyorum...

Kendinize dikkat edin...

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    evet vedat ve ceren ikinizide çook seviyorum
    geçmiş olsun
    hani benim resmim tok muuu yineeeeeeeee
    KAMP ADAMLARI

enişteeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı Carabinieri adlı üyeden alıntı
    Ceren ve Vedat.. her ne kadar tanışmasak da geçmiş olsun diliyorum. (ben ümit -enişteeee-nin kardeşi)

İnanın o akşam sabahı zor ettim.. lütfen tüm mt ailesi ...DİKKATLİ OLUN.. ben bi kardeş olarak abimi her motorla dışarda bildiğimde yüreğim ağzımda geziyorum.

Siz her ne kadar dikkatli olsanızda saçma sapan biri bi hareket yapıp HAYATIMIZI kaydırabilir.
    Neyse canınızı sıkmak istemem ABİCİM ve her ne kadar aranıza katılamamış olsam da tüm MT AİLESİ hepinizi çok seviyorum...

Kendinize dikkat edin...
    saol bitanem benim
    kendine dikkat et bizide merak etme

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    Eveeeet bendeki resimler

yahuuu ne teknolojik adamım

biz ctesi saat 7:30 idodan yenikapı-yalova feribotuyla yanımda
    laptop olduğundan oradan bağlanıp siteden vedat kaya ve ferni arkadaşımızın kaza haberlerini aldım. çok üzüldüm. kendilerine buradan da bidaha geçmiş olsun diliyorum

ve bendeki resimlere başlıyorum

iznik gölü manzarası ile başlıyorum

piknik yaptık sevgili eşimle (CHomCHok) ve ben

mekanı arayıp bulamadık önce sonra brubecker (veysel abi) ile eşine rast geldik allahtan onlar bizi mekana götürdü. gittik mekanda cumadan giden Muzo ve Bruce da mekanda idi.

biz koyulduk çadırımızı kurmaya kurduktan sonra artık eserimizin resimlerini çekelim dedik

Mutluemlak ve sevgili eşi de bize katıldı çadırlarını kurdular yorgunluk üzeri meyva suyu ve yengenin yaptığı kekleri götürdüler valla

diğer yeni arkadaşlar çadırlarını kurarken cuk_o onlara yardım ediyor.

cuk_o ile çadır mühendisi olduk işte ispatları

evet bizim malikenin bitmiş hali

arkadaşları beklerken

motosikletleri de gösterelim

sahilde oturuyoruz muhabbet ediyoruz

karımın sanatsal çalışma denemeleri

albatros-fb kardeşlerin çadır kurma çalışmaları

tmrbaykal ve sevgili eşi tweety.S

erdoğanaktaş ve eşinin çadırlarına kurulum yardım aşaması

not: bu gezide çadır kurma ödülünü kendime veriyorum

Rahmi abimizin iki bıcır bıcır tatlı kızları ve sevgili halime ablamız.
    çok tatlı kızlarınız var allah bağışlasın

karıcığımın gene sanatsal denemelere devamı

güneşin batışını izleyen MT üyelerimiz

enişteee bi resmini çekemedim

akşam yemeği faslı
    ***önemli not: yayın balığı sadece şiş yenir sakın tava yemeyin ben beğenmedim (gurme)

yeeeeeyytt galatayı 2 hafta sallayamayacağım bari buraları bi sallayalım dedik

tamer senden t-shirt isteyen bayanlar

the wall ve brubecker

albatros kardeşler

noella ve intercom

tamerim bu güzel gecede sizi başbaşa çekilmiş resminizide ekleyelim bari

barış kardeşimizin bize çaldığı muhteşem gitar dinletisi

ateşi yaktık sahilde

ayrılıkken mekandan dikkatimi çeken kırlangıç yuvasında yavrusu

kültür turumuz

ulu çınar (biz böyle şeyleri koruyamiyoruz ayyaş yuvası olmuş ağacın oyuğu)

biz buradan ayrıldık iznikten devam ettik inegöl yoluna doğru

çalışacak arkadaşlar biz ikihafta yoookuuuuz.

yanlız yolda daha iki ay önce açılmış bi mağarayı gezdik
    siteleri var ama yapım aşamasında www.oylatmagarasi.com

hatta size resimlerini de vereyim bakın burası oylat mağarası

çok güzel bir doğa harikası yolu üzerinde olanlar bi uğramalı bence

not bunları size kütahya yoncalı tütav termal otelden yolluyorum...
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    günaydın arkadaşlar...

geçmiş olsun dileklerimde bulunan herkeze teşekkürler..
    umarım birdaha böyle bir tecrübe yaşamam...

olayı şöyle özetlersem..
    feribot kuyrugunda tampon tampona bekleyen arabaların en solundan (yani ters çıkış şeridinde 60 la ilerlerken ) sagda iki şerit arabalar aşagı agır agır inmeye çalışıyor..
    iki şeridin en sagındaki arac soldaki araca u dönüş yapacagını söyleyip onun önüne geliyor ben arabanın burnunu gördüm de arada 4 metre anca vardı ben cıkarken bi saga sola bakar diye düşünüyorum adamında gözünün içine bakıyorum dur diye ama adam karşı şeridi ortaladıgnda(yanı ön teker sol cizgide arka teker sag kesik kesik çizgillerdeydi) motoru yatırıp yanından gececek zamanım kalmadı düşünecek zamanımda kalmadı saniyeler oynuyordu yani.aklıma gelen daha önce kaza yapanlar ''kaza anında motoru bırak'' sözü geldi aklıma motoru sola yatırım ellerimi bıraktım ve yerde sürüklenip arabanın sag teker le tanpon arasına kaskı vurup durdum..
    motorun ön teker yerde arka teker arabanın kelebek camına sıkıştı kaldı yani amuda kalkmış gibi durdu istesen binkere denesen bunu yapamazsın..yani arabaya göbekten girseydık bende fernide ciddi sorun yaşardık motorda arabadakilere zarar verirdi adamın ailesi içerde.. ama arabada bir çizik bile yok sadece arka kelebek çamı kırıldı..
    cok şükür bende de ferni dede bişi yoktu (ful koruma yada bir melek taşıdım için) sadece dizimde bi incime ver ama kırılan duygularım daha acı verdi.

özetle kaza böyle oldu sonrasında yaşananlar ilginçti dost dediğimiz bazı inasanları iyi tanıdım..
    o sırada bize yardımcı olan yanlız bırakmayan özellikle Ümit kardeşim (ki beni pek sevmez) hayat boyu unutmicam sagol iyki varsın..
    zafer abi nedeiim hızır gibi adamsın dilerim hayat boyu sıkıntı yaşamaz hayatın huzur ve mutlu gecer senin için hep dua edicem..

burada isim vermicem '' bunlar iyi hadi biz devam edelim yola'' diyen arkadaşlar sizleride tanıdık...

ertesi gün bana moral veren arabasıyla götüren gürcan kardeşim ve kankası sizleri seviyorum....
    ama yaşadıklarımdanmı yoksa bazı şeylerın cılkımı cıktı bilmiyorum ama bu kampı hiç sevmedim..
    insanlar birbirleriye tartışması benim yaşadıgım bazı olaylar yüzünden bir süre nete girmicem..
    kendimi coook kötü hissediyorum...
    bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve bulanacak olanlara sagolun allah sizleri korusun hoşca kalın..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    izniğin bir kenarında kurduğumuz kamp cok güzel gecti gece muhabet bi başka güzeldi hayatında hic kamp yapmayan arkadaşlar bi danışma hattı kuracağım ve deneyimlerimi ve en ucuz kamp malzemelerini nerden alırız onları sizle paylaşıcağım aynı zamanda kamp pskolojisi adlı benim yazmış olduğum bi kitap var isteyenlere ücretsiz gönderebilirim,cadır kurum aşamasında ve yıkım aşamasında bana yardım eden üç tane bayan rus arkadaşa teşekürederim bunlar kamp konusunda süperler kamp kurmak isteyen olursa onlar seve seve yardım ederiz dediler istanbulda oturuyorlar ve galataya gelecekler ama asılmak yok tamammı he fotoları niye yok derseniz abi foto cekdikte yayınlayamıyoruz cünkü yayınlarsak sitemiz kapanabilir anlarsınız kıyafet konusu

Vedat şimdi senin yazdığın yazıyı okudum ve üzüldüm derdin varsa orda niye anlatmadında bazı arkadaşları zan altında bırakıyorsun yanlış yaptın bence seninde o akşam belki yanlışların vardı ama, yani kamp akşamı biz sana bişey demedik seninle ferni arasında gecen sorun yüzünden millet uyamadı ama senin ve fernin kalbi kırılmasın diye bişey söylemedik ama sen böyle yazarsan bende yazarım, ya değer vereceğin arkadaşları iyi sec yada arkadaşlarım bu de katlan bu saatten sonra kimse değişmez
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    dehşet güzeldiiiiiiiiiii herkese selamlarrrr
    japondan şaşma,çine bulaşma........

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    cok güzel bir gezi olmus tebrik ediyorum
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

p£linn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar merhaba çok güzel bi geziydi eğlence muhteşembi emeği geçen herkeze teşekkürler en başka biricik aşkım veysel'e o şimdi uyuyo tatilde malum

Kavram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Siyah YBR125 Arkada Fosforlu Yeşil Kilit :)
    Herkese merhaba,
    Bu hafta sonu benim motorla ilk şehir dışına çıkışım ve MT üyeleri ile ile ilk tanışmamdı. Cumartesi sabahı aceleyle yola çıkarken çadırımı iyi bağlayamamışım. Sirkeci feribot iskelesine yaklaştığımda çadırımın olmadığını fark ettim. Geri ye baktığımda sarı bir scooterın (racing scooter) geldiğini gördüm (dostdark) ve çadıra benzer bir şey görüp görmediğini sordum. Arkada bir adamın alıp götürdüğünü söyledi. peşinden koşup adamdan çadırı aldım ve aceleyle feribota yetiştik. cuk_o da o sırada oraya gelmişti. Tanıştık kaynaştık. İlk grup sürüşü deneyimim de bu yolda oldu. Yalova'da bir çok motorcu arkadaşla daha tanıştık. Ortam çok keyifliydi.
    Tanıştığım herkes çok sıcakkanlı ve olumluydu. cuk_o ya ve çadırımın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir hafta sonu geçirdiğimi söyleyebilirim. Pazar günü dark ve Bursa'da yaşayan iki arkadaşımızla birlikte Bursa'ya iskender yemeye gittik. Bize Bursa motorcularının takıldığı bir kafede içecek ısmarladırlar. Meşhur iskendercideki bir öğle yemeğinin ardından dark ile ben (iki tecrübesiz motorcu) çook güzel ama bir o kadar da zorlu bir yoldan (Bursa-Gemlik-Armutlu-Çınarcık-Yalova-feribotla Yenikapı) geri döndük. Bir çok fotoğraf var ama iş yerimden yükleyemiyorum. Akşam bir şekilde yüklemeye çalışacağım.

araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maalesef kampa pazar günü katılabildik locco ve ben ama orda birtek kampçı vardı oda Bruce abiydi tabi hande özge ve albatros kardeşlerde vardı onlar daha sonra kaçtılar...

Bizde okadar yol geldik k.çımızı suya sokmadan dönmeyelim dedik bi ıslandık ve geri döndük...

intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    güzel bir aksamdi, zahmeti gecen, gitar calan, ates yakan, ve orda katilan herkeze tesekkürler.
    dönerken Karabük yolundan döndük ve inanilmaz bir manzaranin, keyifli ve vaistasiz bir yollculugun zevkine vardik.
    bendeki santaj icin uygun olan resimleri ne yazikki yarindan evvel yayinlayamam (bazilari icin izin almak lazim )
    all you need is love

17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler