abi canavar duymasın kaçar vallacamadan adlı üyeden alıntı
bu arada sayılı zaman çabuk geçermiş arkadaşlar sonunda hafta bittti
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yollarda bulurum seni
abi canavar duymasın kaçar vallacamadan adlı üyeden alıntı
bu arada sayılı zaman çabuk geçermiş arkadaşlar sonunda hafta bittti
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yollarda bulurum seni
KAMP ADAMLARI
selam erdogan,ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
ne zaman cikicagimiza dair hedeflenen saat hakkinda kesin bir bilgin olustumu..?
bayiliyorum su türkceye
Noela fazla gec kalmak istemiyor ama ben yinede sizinle yola cikmayi uygun buluyorum. umarim üc, dörde kalmayiz yoksa ne gölün nede günesin keyifine variriz
all you need is love
ya gelirken motosiklet stikeri getirebilcek biri var mı? dün akşam parkta aldık ama yuvarlak ve büyük olandandı.. Küçük ve yatay olandan kimde var gelirken bi zahmet getiriverse
Neyse yer konusunda sorun olmadığına sevindim.
İntercom, abicim ben heralde 14.00 gibi çıkıcam. maksimum 16.00 da orda olunur erken gidip napıcaz?
Bu arada göl nasıl? girilesi bir yer mi? zaten eşya taşıyacak yer yok bir de mayo havlu vs. taşımayalım. Ama Göl kaçmaz girilir derseniz durum başka.. bir yer buluruz onlara da..
Abicim bu hatunlar erken çıkalım deseler de hazırlanıp çıkamazlar.. biz yine de kendimizi 14 e kuralım.. en azından ben öyle düşünüyorum erken olursa şansımıza ama 14.30 a da izin vermem artık..
Hayatonda
ErdoğanAktaş, kardeş sen al yanına bence mayonu falan girersiniz. bi mayo ne kadar yer kaplarki
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
abi van gölündeki canavarın iznik gölünde ne işi var
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
arkadaşlar gölde yüzülüyor mayonuzu almayı unutmayın
bu arada erken gelen arkadaşlarla küşük bir gezi düşünüyorum orada çok güzel yerler varmış medrese kilise şelale gibi
birdaha yolumuz oraya nezaman düşer bilmiyorum ama gitmişken de gezmek gerekir di mi
veya pazar erken çıkıp gezer sonra dönüşe geçeriz
bu arada foto makinelerini unutmayın
birde sonradan gelecek arkadaşlar kampın nosunu yazın KARACAKAYA KAMP: 0224 764 41 26
hadi görüşürüz
KAMP ADAMLARI
abicim her galata akşamından sonra işe 12 de gidince
zaten vukuatlıyız daha önceki konularım yüzünden
bardagı taşıran son damla oldu
abi istifanın eşigine geldim ama işsiz kalacak zaman degil benim için
veysel abi gelmeyi çok istedigimizi biliyorsun şeboda çok istiyordu bide ondan fırça yicez yaw ne biçim haftaydı be atıldım (siteden) itildim(oynarken) horlandım(veysel abiden) laf yedim(patrondan) fırça yedim (şebodan) yok abi bu kadarını kaldıramıyorum ben galataya gidiyom kendimi atıcam çarşambaya kurtarırsınız beni
cuko kardeşim gönlüm kalbim aklım hep sizlerle olacak
ama durumum hakkaten ciddi
ama söylemiştim bir gün sizin yüzünüzden işten kovulucam diye
sonerim aramışsın tlf sen aradıgın sıralarda disiplin kurulundan verilecek cezayı dinliyordum. cem kardeşim valla çok iyi olucaktı ama
seviyom hepinizi artık sınıftamı bırakırsınız f tipi hücreyemi koyarsınız
onada eyvallah be
güzel günler gelecekse çekilen cezayı bal kaymak diye yerim ben
TAMAM anlastik, erkekligin verdigi tüm sertligi ile bence biz "en gec 14 tamami" deyip masaya söyle bi vuralim agzimiz burnumuz morarmis iznige varirsak da bi yalan uyduruzErdoganAktas adlı üyeden alıntı
ben o zaman yarin senin telefonunu bekliyorum, aman hocam ekme beniiiiii .....
all you need is love
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak pek fazla mesaj yazma şansım olmadı. Yarınki geziye ben de erkenden katılmak istiyorum. 09:30'da Yenikapı'da olsam binebilir miyim feribota? Olmazsa İzmit'ten gideceğim. Kamp yeri gölün ne tarafında kalıyor?
canım abim allah sabır versin bu hafta harbiden berbat geçti ama böyle günlerde destek olucaz birbirimize "mazeret ok" nolur canını sıkma Allah herzaman bizi deniyor işte sabrımızı ölçüyor bakalım nereye kadar dayanabiliyorsunuz siz benim yolumdan gidiyorsunuz ama şu da var kimseyede haddinden fazla yüklenmiyor
hani bi laf vardır ya "Allah dağına göre kar verir" derler ya hani aynen doğru bi laftır.
üzme kendini boşver,
takma kafana hiçbirşeyi,
keyfine bak sıkma canını
disiplin dediğin tek dişi kalmış canavar ......
dostum feribot seferlerinde yer kalmamış sanıyorum biz eskihisardan arabalı vapurla geçicez istersen sende gelebilirsin yukarıdada belirttiğim gibi en geç 6:50 de sirkeci arabalı vapur iskelesinde olKavram adlı üyeden alıntı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
kalkıyor ilk kafile yola koyulmak üzere hadi izniğe bir iki
hadi ordan ilk kafile bizim tamammı
valla cuk_o seni veysel abime söylerim sonra ne olur görürsün
söle napim ilk kafile bizim banane yüzerek gelirim yoksa bak
sana yok sen göle düştünashes adlı üyeden alıntı
Tamam cuk_o ben de Sirkeci'den gelirim. Kaç kişiyiz oradan giden?
3 olduk
rota : sirkeci arabalı vapurda simit karper çay kahvaltı
haremden eskihisar a
eskihisardan tekrar arabalı gemiyle yalovaya, ordan kamp yerine
ortalama varış süresi gemiler hariç 5 10 dk galiba
hatta dostdark kömürlüsüyle (RS) 3 ila 7 dk da varacağını idda ediyor
bide cep tel yazdım daha önce sorun çıkarsa ara haber ver beklemeyelim yada bekleyelim ok??
hatta bida yazim şey telefonuna döndü gerçi ama
cuk_o acil yardım hattı 0532 255 1666
dostum yeni kapıda yer kalmamış biz sirkeciden saat07.00 arabalı vapura binip gidiyoruz sende gel bizimle yol yanlızken uzun gelir ama 3 motor kakara kukara giderizKavram adlı üyeden alıntı
ok mesajı geç gördümKavram adlı üyeden alıntı
sabah görüşürüz gemiye en son gelen çayları ısmarlarrrrrrrrr
KAMP ADAMLARI
Tamamdır o zaman, 06:50'de Sirkeci'de olurum önemli bir aksilik olmazsa. İlk uzun yol deneyimim olacak, hayırlısı.
5 te ordayım
yok ya 3 çay içinde 2 saat erken gidilmezki
yok cuk_o sen bence bu geceden git bak bakalım vapur saatlerine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)