abi ehliyeti al kırmızı DEALIM le bol bol gideriz..camadan adlı üyeden alıntı
gidilecek yer çoookkkkk...
arkadaşlar yerimiz güzel çamur atmayalım diğer yerlerede gider kalırız..
zaman çoookkk...
abi ehliyeti al kırmızı DEALIM le bol bol gideriz..camadan adlı üyeden alıntı
gidilecek yer çoookkkkk...
arkadaşlar yerimiz güzel çamur atmayalım diğer yerlerede gider kalırız..
zaman çoookkk...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yawww gene kafa adamlar uçmuş...
biz kaldık burada köleyizyaa...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
O zaman çadır bulcaz demektir. Kampta çadır kiralamıyorlar mı yahuu? pek çok kampingin 2 kişilik kiralık çadırları vardır.. Zaten kalacağımız 1 gece onda da sabaha kadar geyik yapıp eğleniriz bi uyku tulumu içinde de sızarız, yeri pek dert etmiyorum da hatun olunca iş değişiyor..intercom adlı üyeden alıntı
Neyse motosikletim Honda Dylan 150 cc. Scooter. Göztepe'den yola çıkacağım. Eskihisar rotası izleyeceğim haliyle..
Cumartesi kesin olmamakla birlikte 12-14 arası çıkmayı düşünüyorum ortak karara uymaya çalışırım. Ama 12 den evvel çıkmam biraz zor.
Hayatonda
Günaydın MT halkı,
Nasılız,
bakın yarından sonra iznik vaaaaaar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
günaydın arkadaşlar..
iznik gezisi, için gelecek olan herkesin, ilk sayfada yazılan saatlerde olması gereken yerlerde olmaları gerekiyor..lütfen tekrar gözden gecirelim
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
arkadaşlar ido feribot ile gelecekler bilet işlerini halletsinler valla yoksa eskihisara kadar yolculuk yapacaklar
Çadır ve uyku tulumu işimi hallettim çok büyük ihtimal (bi aksilik çıkmazsa) cumartesi öğlen yola çıkıyorum ve orada oluyorum. Cumartesi sabahtan gidemeyecek benim gibi öğlen gidecek arkadaşlarla gitmeyi tercih ederim ama sanırım @intercom var başka isime rastlayamadım..
Neyse görüşmek üzere.. ben buralardayım
Hayatonda
hadi topic güzel topic cici topic hadi iteliyorum
arkadaşlar dönüşte ortada kalmamak için dönüş yerlerinizi ayırtınn..
pazar 15,45 yer ayıttım ben..
evet gidiş tamam da dönüşü mutlaka ayırtın benim dönüşüm biraz uzun yoldan olacak sanırım 2000 km falan
Çok özür diliyerek gelemeyeceğimi bildiriyorum. cumartesi günü iş yerinde sayım yapılacak.Ne söylesem boş.Deli gibi eylenceksiniz yine.Offf düşündükçe deli oluyorum. Sizlere hayırlı yolculuklar.
alooo kimse yok mu?
yarın akşam gidecekler
ctesi 7:30 ile gidecekler
ctesi 9:30 ile gidecekler
ctesi eskihisar yolcuları
pazar günü birlikçiler
haydi bir iki kalkıyor kalkıyooooor
topiğe deh deyin ya
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
peh peh peh olurda bu kadar mi olur?? bende 12 den evvel cikamiyacagim, bende 150 cc lik bir scooter ile katilacagim ve benimde bir bayan articim var eeee nerde ne zaman bulusuyoruz? bu aksam kisaca bi özgürlük parkina ugrayabilirsen plan proje hazirlariz???
all you need is love
ctesi 7:30 yenikapı yolcuları görüşmek dileğiyle
evet mesela ben ido da erken saat de yer kalmadığı için eskihisardan gideceğimcamadan adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
zavallı soner kardeş
arkadaşla belki bir çoğunun haberi vardı başaıme gelen bir olaydan dolayı ben antalya mt den hakan geziye gelemiyorum rahmi abi bir çok kişiye anlatmış olayı destek veren herkese teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)