Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Pazar Kuşağı - Sapanca Gölünde Kahvaltı - (Gülizar Bahçe)

REKLAM ALANI
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Sevgili arkadaşlar. Havaların 28 Şubat Pazar günü çiçek açmasından mütevellit (17 derece görünen 20 hissedilen) fırsatı kaçırmadan hemen bir etkinlik düzenleyip özlem giderelim istetik.

Hem uzun bir sürüş yapıp, hem de güzel bir kahvaltı yapmayı, aynı zamanda göl çevresinde gezinti hedefliyoruz.

Ektinlik mekanına ulaşmamız plan dahilinde kaza bela olmaz ise 10:00 - 10:30 olarak planlandı. (Günü öldürmemek adına erken)

Mekan olarak Gülizar Bahçe adına bir mekandan grubumuz için indirimli fiyat alındı. Açık büfe kahvaltı - sınırsız çay (Portakal suyu extra ona göre ) şeklinde 1 kişilik fiyat 27 TL'dır. (Normalde 45)
    Ödeme nakit ve kredi kartı ile gerçekleştirilebilir.

Restoran'a Cuma günü öğlen rezervasyon için kişi bilgisi verilecek. Lütfen herkes gerekli katılım linkini kullansın. Artçısı ile gelecek olan arkadaşlar bana özel olarak +1 artçı şeklinde bilgi iletsinler.

NOT: (Eşli katılımlar mevcut. Siz de eşiniz ile,kız arkadaşınız ile katılım gösterebilirsiniz.)

Hareket planımız 2 noktadan gerçekleşecektir. Avrupadan katılacak olan arkadaşlarımız için Levent BP'de toplanma saati: 08.00 hareket saati 08:30.

Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar için toplanma saati Çamlıca gişelerin önünde(Gişeden geçer geçmez sağ tarafta bekleme noktasında) saat 08:30 olarak belirlenmiştir.

İki grubun çamlıca gişelerde buluşmasına müteakip saat 09:00'da Çamlıca gişelerden hareket ederek takribi olarak 110 km durmadan yol alacağız. Tahmini varış planlamız 10:00 ila 10:30 arasında öngörülmektedir.

Konu ile alakalı olarak benimle iletişim kurabilirsiniz Levent Göçmen 0549 741 90 98

Ortalama hız olarak 110-120 km/h ön görülmektedir. Grup sürüşü olarak ilerliyor olacağız. (Dönüşte serbest dönüş planlanabilir.) O yüzden kesinlikle sıra bozulmadan daha önce yayınlamış olduğumuz kurallar dahilinde sürüş yapıyor olacağız. Sürüşe riayet etmeyen arkadaşlarımızı bir sonraki programa dahil etmiyor olacağımızı üzülerek ya da sevinerek belirtiyoruz. Lütfen ama lütfen bir grup olduğumuzu ve düzgün bir şekilde ilerlememiz gerektiğini unutmayın.. (Dönüş serbest olabilir)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Haydi geziciler dökülün bakalim..

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Bana kalırsa, yani nacizhane fikrim; fuarın en kalabalık (Kalabalık olması tabiiki iyi birşey değil de), en yoğun katılımlı olduğu gün kahvaltıya katılım düşük olur gibime geliyor.
    "CaRPe DieM"

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde 45 size 27 ama etrafında dünya adam var abansan abanaman. 27 ağlayarak gider benzine yatırım yapın en son paragrafı okurken de kurtlar vadisi senaryosu okur gibi hissettim

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa, yani nacizhane fikrim; fuarın en kalabalık (Kalabalık olması tabiiki iyi birşey değil de), en yoğun katılımlı olduğu gün kahvaltıya katılım düşük olur gibime geliyor.
    Pazar gunu fuara mi gidilir
    F54 bunu beğendi.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar gunu fuara mi gidilir
    işte ondan dedim kalabalık olması daha kötü diye de, çoğu kişi mecburiyetten pazar gidiyor ya. O yüzden kahvaltı organizasyonu fire verir diye şeyettim
    "CaRPe DieM"

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normalde 45 size 27 ama etrafında dünya adam var abansan abanaman. 27 ağlayarak gider benzine yatırım yapın en son paragrafı okurken de kurtlar vadisi senaryosu okur gibi hissettim
    hocam ne dediğinizi anlayamadım ama benzine iyi yatırıyoruz shell genel müdürüne verin benim plakayı bilir, pazar fuara gidiceklere sabır dileriz biz fuarı cumartesiden halledip güzel günü güzel etkinlikte geçiririrz

etkinlik fb linki: https://www.facebook.com/events/783825551763289/

Motosikleti
    Searching.
    Forumdan neden kimse katılmıyor anlamıyorum enteresannn herkes gezelim gezelim diyo geziyoruz diyince tık yok :D
    F54 bunu beğendi.

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    pazar günü fuar patates oluyor tamam kabul ediyorum. Fuar cumartesi olur arkadaşlar pazar günü gezilir . Pazar demek gezme günü demek ne işiniz var fuarda. Dönüşte gazlamalı olur zaten

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    motorum hasar gördü bahar mı geldi yazmı gelecek :(

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Biz 2 kisi gelicez arkadas motor bulursa 2 kiside onlar gelecek.

Bu arada yer tam olarak nerede guzergah nedir ?

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Bende büyük ihtimal katılacağım Net olarak Cumaya kadar haber veririm..

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    cumaya kadar ben de donus yapabılırım
    sapancaya gıtmeyelı ock oldu
    Karalı bunu beğendi.

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumdan neden kimse katılmıyor anlamıyorum enteresannn herkes gezelim gezelim diyo geziyoruz diyince tık yok :D
    bu soruyu küçüçük ve kendi bakış açımla cevaplayım. bir gezinizin video sunu izledim. gördüğüm bolca eğitimli kasklı elbiseli apaçi idi.bir arkadaş motor solluyor öbür arkadaş sollayanı solluyor. ve hızlarda öle 70 80 de değildi. neyse iyi sürüşler sizlere
    karadenizz ve berkcigdem bunu beğendiler.
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    Pazar günü için bende tam olarak gezmek için rota arıyordum kız arkadaşımla yarın tam kesin bilgi ile onaylamış olurum + ilk olarakta bir buluşmaya aranıza katılmış olucam inşallah.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    ben de kız arkadasımla gelebılırım bakalım terslık olmazsa
    lobıye basladım

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    Alıntı Pierrecarton adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tur durumlar icin bir takim kurallar silsilesi olusturduk. Ve bu konu da hem tehlikeli suten arkadaslari uyariyor hem de bunu gruba yaymaya cabaliyoruz.

Biz beyaz yakali endurocu abi grubu degiliz. Her kesimden insanlara kapimizi acip bilinc kazandirmaya calisiyoruz. Gectigimiz hafta pazar gunu yaptgimiz egitim gunumuzu de gormenizi isterdim. Eger isterseniz surus esnasinda yapil.asi gerekenler konusunda sizi bilgilendirebiliriz.

Bunlari gezimize katilin diye degil; kafanizda ve kafalarda olusan yanlis imaj icin yaziyorum.

Ve bu tur videolari kaldirdik ve paylasimini dahi yapmamaya ve bu tur davranislara ozendirecek paylasimlarda bulunulmamasina ozen gosteriyoruz.

Bundan aylar oncesinde yapilmis geziler uzerinden konusmak ve yargiya varmak yanlis. Surekli degisen ve gelisen bir olusum bu. Hic bir sey ozelliklede bu duzen hemen olusabilecrk seyler degiller.
    öncelikle beyaz yakalı değilim. 1 aydır nc sürüyorum. yaş olarak bakarsak abi sayılabilirim.

gelelim diğer konuya . sizlere hakaret etmek sizi küçük düşürmek yada aşağılamak gibi bir durum söz konusu değil. ki bende 1 2 gezinize niyetlenmişken böyle bir video izlemek (üstüne basa basa ) beni rahatsız etti. ve yineliyorum sürüşünüz kendinize ve sizinle yola çıkanlara tehlike oluşturuyor. hatta ağva gezisinde sizinle buluşamayanların biride bendim sadece bu forumda değil sizleri tanımam. dediğim gibi başkaları beni bağlamaz ben kendi adıma konuşuyorum. geçmiş geziler üzerine konuşmam normal değilmi gelecek hala belirsizken. ben 30000 km motor sürmüş bir acemi iken sizin aranıza girmekten korkmam anormal mi ?

ha bu arada taktirde ediyorum sizleri yeni yeni kurallar oluşturmaya cabalıyorsunuz haftanın 1 akşamı buluşmaya çalışıyorsunuz. bunlar güzel . ama ön yargıları yıkmak gene sizlerin elinde olan bir olay. 4 5 güzel gezinizi sürüşünüzü paylaşınca insanlara eskiyi unutturabilirsiniz.

tekrardan iyi sürüşler
    Ahmet Turan Peker bunu beğendi.
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben ve benim gibi dusuk cc motosiklet kullanan ve katilmak isteyen arkadaslar icin 120 km/h fazla gibi geldi...

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Gidersen haber et Volkan

Motosikleti
    Searching.
    Kerim zaten gerekli açıklamayı yapmış ama bir iki satır da ben eklemek istiyorum.

Motosiklet kullanan arkadaşlarımızın çoğunun yaş ortalaması düşük 19-25 arasında diye düşünüyorum. Ve her ne kadar kural çizerseniz çizin, bu kurallara riayet etmeyenler oluyor, ve daima da olacak.

Biz sürüşlerde elimizden geldiği kadar konuyu koordine etmeye çalışıyoruz. Gerekirse aksiyon almak isteyenleri grup dışında yola salıyoruz ve onlar aksiyonlarını yaşıyorlar. Ama bu da tam anlamı ile çözüm olmuyor. Çünkü herkes aynı tecrübe ve donanımda değil maalesef.

Ben motosiklet üzerinde yaptığım yolu 200 bin km'den sonra saymayı bıraktım. Ama herkese hitap eden bir grupta 5 bin sürmüş adam da mevcut, 100 bin sürmüş adamda. Bunların hepsi aynı orantıda konuya hakim değil ve bu bahsedilen durumları yaşamanın ana sebeplerinden bir tanesi bu oluyor. Ayrıca sadece bu bizim oluşumumuz için değil, her türlü oluşum için de aynı şekilde. Her yerde sap da var saman da..

Bu noktada biz elimizden geleni yapıyoruz ve optimum seviyeye indiriyoruz. Bu detay pazar yapılacak olan sürüşte en belirgin şekilde gözlenecektir, ve imkanlar doğrultusunda sürüşü de video kaydı altına alıp, sosyal medyalar aracılığı ile yayınlamayı'da planlıyoruz.

İllaki çürük halkalar olma ihtimali her zaman var, biz de bunları elimizden geldiğince elemine ediyor olacağız.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)