Pazar Kuşağı - Sapanca Gölünde Kahvaltı - (Gülizar Bahçe)
Reklamlar
-
Sevgili arkadaşlar. Havaların 28 Şubat Pazar günü çiçek açmasından mütevellit (17 derece görünen 20 hissedilen) fırsatı kaçırmadan hemen bir etkinlik düzenleyip özlem giderelim istetik.
Hem uzun bir sürüş yapıp, hem de güzel bir kahvaltı yapmayı, aynı zamanda göl çevresinde gezinti hedefliyoruz.
Ektinlik mekanına ulaşmamız plan dahilinde kaza bela olmaz ise 10:00 - 10:30 olarak planlandı. (Günü öldürmemek adına erken)
Mekan olarak Gülizar Bahçe adına bir mekandan grubumuz için indirimli fiyat alındı. Açık büfe kahvaltı - sınırsız çay (Portakal suyu extra ona göre ) şeklinde 1 kişilik fiyat 27 TL'dır. (Normalde 45)
Ödeme nakit ve kredi kartı ile gerçekleştirilebilir.
Restoran'a Cuma günü öğlen rezervasyon için kişi bilgisi verilecek. Lütfen herkes gerekli katılım linkini kullansın. Artçısı ile gelecek olan arkadaşlar bana özel olarak +1 artçı şeklinde bilgi iletsinler.
NOT: (Eşli katılımlar mevcut. Siz de eşiniz ile,kız arkadaşınız ile katılım gösterebilirsiniz.)
Hareket planımız 2 noktadan gerçekleşecektir. Avrupadan katılacak olan arkadaşlarımız için Levent BP'de toplanma saati: 08.00 hareket saati 08:30.
Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar için toplanma saati Çamlıca gişelerin önünde(Gişeden geçer geçmez sağ tarafta bekleme noktasında) saat 08:30 olarak belirlenmiştir.
İki grubun çamlıca gişelerde buluşmasına müteakip saat 09:00'da Çamlıca gişelerden hareket ederek takribi olarak 110 km durmadan yol alacağız. Tahmini varış planlamız 10:00 ila 10:30 arasında öngörülmektedir.
Konu ile alakalı olarak benimle iletişim kurabilirsiniz Levent Göçmen 0549 741 90 98
Ortalama hız olarak 110-120 km/h ön görülmektedir. Grup sürüşü olarak ilerliyor olacağız. (Dönüşte serbest dönüş planlanabilir.) O yüzden kesinlikle sıra bozulmadan daha önce yayınlamış olduğumuz kurallar dahilinde sürüş yapıyor olacağız. Sürüşe riayet etmeyen arkadaşlarımızı bir sonraki programa dahil etmiyor olacağımızı üzülerek ya da sevinerek belirtiyoruz. Lütfen ama lütfen bir grup olduğumuzu ve düzgün bir şekilde ilerlememiz gerektiğini unutmayın.. (Dönüş serbest olabilir)
Reklamlar
-
Moderatör
-
Bana kalırsa, yani nacizhane fikrim; fuarın en kalabalık (Kalabalık olması tabiiki iyi birşey değil de), en yoğun katılımlı olduğu gün kahvaltıya katılım düşük olur gibime geliyor.
-
-
Moderatör
cihan54 adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa, yani nacizhane fikrim; fuarın en kalabalık (Kalabalık olması tabiiki iyi birşey değil de), en yoğun katılımlı olduğu gün kahvaltıya katılım düşük olur gibime geliyor.
Pazar gunu fuara mi gidilir
-
-
DKN adlı üyeden alıntı
normalde 45 size 27 ama etrafında dünya adam var abansan abanaman. 27 ağlayarak gider
benzine yatırım yapın
en son paragrafı okurken de kurtlar vadisi senaryosu okur gibi hissettim
hocam ne dediğinizi anlayamadım ama benzine iyi yatırıyoruz shell genel müdürüne verin benim plakayı bilir, pazar fuara gidiceklere sabır dileriz biz fuarı cumartesiden halledip güzel günü güzel etkinlikte geçiririrz
etkinlik fb linki: https://www.facebook.com/events/783825551763289/
-
Moderatör
Forumdan neden kimse katılmıyor anlamıyorum enteresannn herkes gezelim gezelim diyo geziyoruz diyince tık yok :D
-
pazar günü fuar patates oluyor tamam kabul ediyorum. Fuar cumartesi olur arkadaşlar pazar günü gezilir . Pazar demek gezme günü demek ne işiniz var fuarda. Dönüşte gazlamalı olur zaten
-
motorum hasar gördü bahar mı geldi yazmı gelecek :(
-
Biz 2 kisi gelicez arkadas motor bulursa 2 kiside onlar gelecek.
Bu arada yer tam olarak nerede guzergah nedir ?
-
Bende büyük ihtimal katılacağım Net olarak Cumaya kadar haber veririm..
-
cumaya kadar ben de donus yapabılırım
sapancaya gıtmeyelı ock oldu
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Forumdan neden kimse katılmıyor anlamıyorum enteresannn
herkes gezelim gezelim diyo geziyoruz diyince tık yok :D
bu soruyu küçüçük ve kendi bakış açımla cevaplayım. bir gezinizin video sunu izledim. gördüğüm bolca eğitimli kasklı elbiseli apaçi idi.bir arkadaş motor solluyor öbür arkadaş sollayanı solluyor. ve hızlarda öle 70 80 de değildi. neyse iyi sürüşler sizlere
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Pazar günü için bende tam olarak gezmek için rota arıyordum kız arkadaşımla yarın tam kesin bilgi ile onaylamış olurum + ilk olarakta bir buluşmaya aranıza katılmış olucam inşallah.
-
ben de kız arkadasımla gelebılırım bakalım terslık olmazsa
lobıye basladım
-
Pierrecarton adlı üyeden alıntı
Bu tur durumlar icin bir takim kurallar silsilesi olusturduk. Ve bu konu da hem tehlikeli suten arkadaslari uyariyor hem de bunu gruba yaymaya cabaliyoruz.
Biz beyaz yakali endurocu abi grubu degiliz. Her kesimden insanlara kapimizi acip bilinc kazandirmaya calisiyoruz. Gectigimiz hafta pazar gunu yaptgimiz egitim gunumuzu de gormenizi isterdim. Eger isterseniz surus esnasinda yapil.asi gerekenler konusunda sizi bilgilendirebiliriz.
Bunlari gezimize katilin diye degil; kafanizda ve kafalarda olusan yanlis imaj icin yaziyorum.
Ve bu tur videolari kaldirdik ve paylasimini dahi yapmamaya ve bu tur davranislara ozendirecek paylasimlarda bulunulmamasina ozen gosteriyoruz.
Bundan aylar oncesinde yapilmis geziler uzerinden konusmak ve yargiya varmak yanlis. Surekli degisen ve gelisen bir olusum bu. Hic bir sey ozelliklede bu duzen hemen olusabilecrk seyler degiller.
öncelikle beyaz yakalı değilim. 1 aydır nc sürüyorum. yaş olarak bakarsak abi sayılabilirim.
gelelim diğer konuya . sizlere hakaret etmek sizi küçük düşürmek yada aşağılamak gibi bir durum söz konusu değil. ki bende 1 2 gezinize niyetlenmişken böyle bir video izlemek (üstüne basa basa ) beni rahatsız etti. ve yineliyorum sürüşünüz kendinize ve sizinle yola çıkanlara tehlike oluşturuyor. hatta ağva gezisinde sizinle buluşamayanların biride bendim sadece bu forumda değil sizleri tanımam. dediğim gibi başkaları beni bağlamaz ben kendi adıma konuşuyorum. geçmiş geziler üzerine konuşmam normal değilmi gelecek hala belirsizken. ben 30000 km motor sürmüş bir acemi iken sizin aranıza girmekten korkmam anormal mi ?
ha bu arada taktirde ediyorum sizleri yeni yeni kurallar oluşturmaya cabalıyorsunuz haftanın 1 akşamı buluşmaya çalışıyorsunuz. bunlar güzel . ama ön yargıları yıkmak gene sizlerin elinde olan bir olay. 4 5 güzel gezinizi sürüşünüzü paylaşınca insanlara eskiyi unutturabilirsiniz.
tekrardan iyi sürüşler
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Ben ve benim gibi dusuk cc motosiklet kullanan ve katilmak isteyen arkadaslar icin 120 km/h fazla gibi geldi...
-
-
Moderatör
Kerim zaten gerekli açıklamayı yapmış ama bir iki satır da ben eklemek istiyorum.
Motosiklet kullanan arkadaşlarımızın çoğunun yaş ortalaması düşük 19-25 arasında diye düşünüyorum. Ve her ne kadar kural çizerseniz çizin, bu kurallara riayet etmeyenler oluyor, ve daima da olacak.
Biz sürüşlerde elimizden geldiği kadar konuyu koordine etmeye çalışıyoruz. Gerekirse aksiyon almak isteyenleri grup dışında yola salıyoruz ve onlar aksiyonlarını yaşıyorlar. Ama bu da tam anlamı ile çözüm olmuyor. Çünkü herkes aynı tecrübe ve donanımda değil maalesef.
Ben motosiklet üzerinde yaptığım yolu 200 bin km'den sonra saymayı bıraktım. Ama herkese hitap eden bir grupta 5 bin sürmüş adam da mevcut, 100 bin sürmüş adamda. Bunların hepsi aynı orantıda konuya hakim değil ve bu bahsedilen durumları yaşamanın ana sebeplerinden bir tanesi bu oluyor. Ayrıca sadece bu bizim oluşumumuz için değil, her türlü oluşum için de aynı şekilde. Her yerde sap da var saman da..
Bu noktada biz elimizden geleni yapıyoruz ve optimum seviyeye indiriyoruz. Bu detay pazar yapılacak olan sürüşte en belirgin şekilde gözlenecektir, ve imkanlar doğrultusunda sürüşü de video kaydı altına alıp, sosyal medyalar aracılığı ile yayınlamayı'da planlıyoruz.
İllaki çürük halkalar olma ihtimali her zaman var, biz de bunları elimizden geldiğince elemine ediyor olacağız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)