WRgezgin adlı üyeden alıntı
MERHABA..
Forum a yeni katıldım. Ankara için net ten araştırdım fakat hafta sonlarında yakın ve uzak doğa da yeni planlar yapanlara rastlamadım.
Aslında düşüncem de 125 cc -250 cc off road, enduro kullanan ,dağ,şelale,deniz,gökyüzü aşığı , sezonu mümkün olduğunca değerlendirmek isteyen arkadaşlar ile tanışıp bir grup kurma ve ortak hayallerimizi beraberce gerçekleştirmek gibi mülteci isteklerim var..
Sürüş ve dağcılığı,kapmçılığı bir arada yapmayı seven,
Doğada gezmeyi, Ayı Grill gibi değil, bizim Doğadaki İnsan belgeseli yapımcısı(Trt) Serdar Kılıç gibi seven ve yapan,
Konvoy halinde giderken arkadaşına aniden yaklaşıp Ceee! yapmayı güvenlik ihlali sayan,
Hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz düşüncesi ile şovalye ruhuyla- gezi ruhunu )) birleştirebilen,
Alpinist ve Endurist arkadaşlara duyurulur.
Kim bilir, arka bahçemizde başlayan yolculuklar, belki İtalya, Selanik,hatta Hindistan a kadar uzanır.
Ama ondan önce Toros lar ve Kaz dağlarını bir gezelim hele..
Mart ayı içinde organize olmak ve Nisan ayı ile yavaş yavaş , gaz açmak isteyenler..
- Safranbolu evleri- Karabük ün vadileri ( Arkadaşlar millet japonya dan geliyor..dibimizde burası)
- Bartın Filyos Sahili. Şaşıracaksınız...
- Gerede ,Kızılcahamam arası sayısız yayla,sayısız köy..
- Abant, Yedigöller, Sünnetli gölü...
- Beypazarı, Eğriova gölü ve yaylası
AÇILIYORUUZZZZ
- ÇANAKKALE -Kaz dağları ve etekleri Deniz
- ÇANAKKALE -Gelibolu Şehitlik, Kilitbahir , Assos, Kadırga Koyu, Bozcaada, Gökçeada
GÜNEYEEE DOĞRU
TOROSLAR - Gece Türkmen çadırlarına konuk , sabah yola devam Olimpos üzerinden Çıralı Sahili
DURAMIYORUZZZ
KAŞ -FETHİYE KABAK KOYU -MUĞLA -GÖKOVA-DATÇA Buralara da hiç gitmedim buralara da daha önce gidenler bize yol göstersin....
TANIŞALIM EKİBİ KURALIM..
ÖZGÜRLÜK KERVANINA MÜDAVİMLER ARANIYOR..