MOTO BIKE EXPO 2016'ya Davetiye İsteyenlerin Dikkatine
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yamahadan ve KTM den 2 şer tane 2 kişilik alıyorum zaten
-
gerek yok böyle şeylere almayanı dövüyolar
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Her sene hangi bayiden tırpanlasam diye aranmaktan bıktım. Altı üstü iki davetiye icin şekilden şeklede girecek değiliz. Ama elinde fazla olan ve paylasan varsada yok demeyiz
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Yamahadan ve KTM den 2 şer tane 2 kişilik alıyorum zaten
Kaç para ulan bir flüt? Soyle kaç para :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
" Honda Africa Twin AR uygulamasını indir, en yaratıcı fotoğrafını çek.
#GerçekMacera etiketiyle birlikte senin için gerçek maceranın ne anlama geldiğini Facebook sayfanda paylaş.
Jürimizin seçeceği en yaratıcı yirmi beş (25) kişi arasındaki yerini al, MOTO BIKE EXPO’ya çift kişilik bilet kazan!
Not: Fotoğrafını paylaşırken duvarının herkese açık olup olmadığını kontrol etmeyi ve #GerçekMacera etiketini mesajınla birlikte eklemeyi unutma. Bol şanslar. "
Yazıyor sitesinde.
Hepi topu 25 kişiye davetiye vereceklermiş, birde jüri beğenirse...
-
Fuara katılmak için davetiye almak şart mı?
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Kaç para ulan bir flüt? Soyle kaç para :D
Valla flüte bu aralar zamda geldi
-
Ne hale geldik getirildik bir davetiye için yakında ip üstünde yürüyebilene davetiye kazanabilir diyecekler bu davetiye nerde satılır bilen var mı gücüm yeterse o anda iki bilet alır içimizdeki durumu en çok müsait olmayan arkadaşa veririm SÖZ VERMİYORUM
-
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
davetiye bulan varsa yazsın burayada bizde faydalanalım. Zaten il dışından gelcez bide orda biletle uğraşmıyalım
-
davetiye için yazan olursa almak isterim
-
fuar içinde çalışan akrabam var, beleş girecem, çin ürünleri ve tabiki özel dizayn edilmiş mankenleri inceleyip çıkış yapacağım )
-
Moto bike şubat sayısında 2 kişilik davetiye var. Hafta içi ücretsiz, pazar günü %50 indirimli.
Derginin fiyatı 8 TL
-
Davetiye isteyen özelden ulaşabilir.
-
Motosiklet veya aksesuarları satan bütün dükkanlarda var isteyince veriyorlar zaten.ne gerek var böyle şaklabanlıklira.hasanpasa kaynıyor bilet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)