ben de rahatsızlığımı açtığınız topikte dile getirdim.
Paşa'm, daha önce aramızda geçen bir msn konuşmasına dayanarak, affına sığınarak birkaç kelam ettim.
sevgi ve saygılar
ben de rahatsızlığımı açtığınız topikte dile getirdim.
Paşa'm, daha önce aramızda geçen bir msn konuşmasına dayanarak, affına sığınarak birkaç kelam ettim.
sevgi ve saygılar
yaw lafı olmaz devaaaam eeeet..LesPaul adlı üyeden alıntı
S&S
paşa siz orda toplanıp bu tarafa gelsenize daha iyi olur
paşam burayı hareketlendir sen biraz bu neyaaa topic aşşaa düşmüş evt elleri görelim milleett
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
toplanıp gezcez üstüne dürüm yicez bide sürpriz bir mekana gitcez.bence sen gel..serkan79 adlı üyeden alıntı
S&S
paşa hava tahmini alalım.ama hysungculr gibi ters kose yapma bizi.ben tatlı su motorcusuyum enduro alana kadar da boyle olucak
havalar çarşambadan sonra açıyor 23 derece cumartesinden sonra
27derecenin üstüne çıkıyor bahane yok gelmemek için dime paşa senin
hava raporun nasıl gözüküyor
ben artık hava tahmini yapmıcam.. ama perşembe gunu gün içinde hafif serpintili akşam yagmursuz görünüo da deriz tabi..
S&S
paşam biraz serpinti fark etmez dürümleri kuru tut yeter
dürümler süper denize nazır..necdet adlı üyeden alıntı
S&S
paşa gelio aynalar senin gene iisin bakzuhtupasa adlı üyeden alıntı
[B]Md[/B]
aynasız çıkmam abii..mertdg adlı üyeden alıntı
bu yağmur böyle giderse fare gibi oluruz valla hepimiz
let it be
yaw ne önemi var alt tarafı yalan olur toplantı iptal eder başka gün yeriz dürümleri ölümmü var sonunda..halilertan adlı üyeden alıntı
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
abi ben yağmur altında da dürümümü yerim keh keh
let it be
peki o zaman yagmu camur farketmezse ordayız..halilertan adlı üyeden alıntı
S&S
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
vay paşam oradayız tabi ericek halimiz yok erisek bile dürümden sonra kendimize geliriz
arkadaşlar meteorolojiden gelen habere göre o gün yağmur falan olmayacakmış, ama nasa'dan gelen bilgiye göre asit ve irili ufaklı göktaşı yağmuru bekleniyor. Buluşmayı iptal edin... Dikkat dikkat.. buluşmayı iptal edin!.. (gelemiyom ya, baltalarım belki )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)