mekan çok güzel, biz beğendik de diğer arkadaşların da beğenisine fotolar eşliğinde sunmak doğru olur sanırımfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
olay süper ama ya işte biz böyleyiz, böyle büyük bir grubuz
mekan çok güzel, biz beğendik de diğer arkadaşların da beğenisine fotolar eşliğinde sunmak doğru olur sanırımfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
olay süper ama ya işte biz böyleyiz, böyle büyük bir grubuz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
abicim nedir bu çikolata olayıgeceyi erken mi bitirdik.bidahaki gezide içenler içmeyenlere ısmarlasın bence
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Pembiş, başkalarının bize özenerek bakması ne hoş dimi..
Yanlız biraz öz eleştiri yapmak istiyorum bize özenenlerin dahada çoğalması açısından:
Arkadaşlar, grup sürüşünden beyhaberiz.Herkes salkım saçak darma dağınık grup sürüşü olmaaazzzz.Gidilecek yer belli, öncüler belirnenecek grup oluşturulacak artçılar belirlenecek ve fermuar usulu yol alınacak.Ama niye bi türlü tutturamıyoruz bunu anlamıyorum.Bunu becermeye başlarsak inanın benim 19 mayıs'ta Ankara'da yaşadığım ve unutamıyacağım AKM den Anıtkabire kadar olan 100 lerce(resmi 876)motorun grup geçişindeki gibi yayların ve sürücülerin durarak hatta alkışlıyarak geçişimizi izlemeleri içten bile değil...
Hadi biraz çuvaldızları elimize alalım..mı..
Büyük grubumuz dahada büyür gibi geliyor bana..
toplantıların devamını beklerız arkadaşlar
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
tunoka adlı üyeden alıntı
bence çok doğru ve güvenli sürüş şart bir örnek vermek istiyorum ve herkesin başına geldi zannederim soldan giden motorcu korna çalıyor otomobilde
korkudan sağa doğru kıvırıyor direksiyonu sağdaki motor ne oluyor bu durumda?
ama zamanında öğreniriz inşallah ve bu konuda konuşmamız gerekiyor
Kimseye söz vermeyin ......çok az sonra...ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16157
paşam ellerine sağlık fotolar falan çok güzel olmuş
tunoka adlı üyeden alıntıTunoka ve Necdet,necdet adlı üyeden alıntı
benim kurduğum klübe hoşgeldiniz !
klübümüzün resmi sayfası : www.toplusürüşükesinliklebilmiyoruz.com
Not: bu arada ben ledo bugünlerde kurallar artınca, çizilirim falan diye nolur nolmaz bu rumuzu almıştım, bir kenarda dursun diye....
kesinlikle katılıyorum.
o aşam arabalar bi yandan, kendi motorcu arkadaşlarımız bi yandan sıkıştırıldık!!!!
allaha emanet gittik oraya kadar. içimizden birinin bir kaza yapması an meselesiydi!!
allah göstermesin ama yazıklar olsun bize!!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
beyhaber xxx bihaber
içten bile değil xxx işten bile değil
kusura bakmayin dayanamadim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)