pasam lespaula kaldıksa yandık o cok uykucuYeni paşacık (Lespaul) bi kalkıpta açarsa "sabit buluşmanoktası" topiğini..görcez..
pasam lespaula kaldıksa yandık o cok uykucuYeni paşacık (Lespaul) bi kalkıpta açarsa "sabit buluşmanoktası" topiğini..görcez..
007 adlı üyeden alıntı
Paşam jübile yapacaksa(eğer.. ) yada öle demiyim..Paşa için istanbul turu.Hedef Avrupa yakası(Beylikdüzü)
Birasda siz gelin yaaww...Ne dersiniz ??
Üstat mekanı buldun da gelmedik mi... Seve seve geliriz...tunoka adlı üyeden alıntı
Cüneyt Eralp
Valla kardeşlerim maksat muhabbet. Hoş sohbet ağrı dağınıt tepesinde buluşuyoruz deyin ben geleyim
Motorcu ruhu budur daha ne diyelim..sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Planlarım vaarrr... (ağrının tepesi diill tabii )
Abi gönüller hoş olsun gerisi hikaye, adres mekan önemli değil ben MT'cu kardeşlerimle her yere varım
hakancım bana 0 216 389 20 10 dan ulaşabilirsinsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
baba sizde çok şıktınız dün akşam007 adlı üyeden alıntı
let it be
Eyvallah kardeşim, sizde öyleydiniz...halilertan adlı üyeden alıntı
Cüneyt Eralp
Eyvallah abi en kısa zamanda arıyacam
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Karizmalar öyle heryerdeki sıcak çikolataya tenezzül etmezler dimi ama kimmiş acaba bunlar Allah Allah.
Ayrıca çok keyifli bi geceydi herkese teşekkürler
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
çümbüşü kacırmışık arkadaşlar böle buluşmaları önceden haber ederseniz sevinirimm en azından katılımcı ve site sakini olarak yanınızda olamamaktan üzüntü duydummmm
paşamm
dün akşamki buluşma süperdi.emeği geçen herkese teşekkürlerr
jasmine adlı üyeden alıntı
dün akşam sizin şu sıcak çukulata meselesine üzüldüm valla, insan sıcak bişey içmek istiyor da sonrası hüsran olunca tadı kaçıyor
neyse gecenin güzel tarafları onunda siler süpürür artık
let it be
Ah be abi sizin karızma 10 numara ona şüphe yok kızmayın bana ama sıcak çıkolata içerken karızmayı kullanmayın abi işe yaramıyo. Onayladık ve gördükjasmine adlı üyeden alıntı
yollar_efesi adlı üyeden alıntı
walla kardeş bir sağar sultan duymamıştı diye biliyorduk ama o bile oradaydı
sen nasıl duymadın hayret
let it be
sayın kurs müdüresi arkadaşım yasemin çelikbaş hanım efendicim bana kalkıp dün gecenin eğlence resimlerini göndereceğine arkadaşın ve dostun olarak telefon acıp haber vermeni isterdim şiddet ve celal ile kınıyorr ve gezilerinin devamını bekliyorum ama benli olmalı kesinlikleeeeee
burada ki herkes benim çok sevgili dostlarım ama hiçbirine hadi gel diye haber vermedim isteyen, gönülden olan MT dostu olan herkes oradaydı ve harikaydı. Ve evet sağır sultan ın duyduğunu sen duuymuyorsan maalesef yapabileceğim bişey yok dostum üzgün vede süzgünümyollar_efesi adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
senin ne üzülmeni nede süzülmeni istemem arkadaşımm aman sakınn zaten yazıfsınn dahada erimeeeeee
Çok güzel bir buluşmaydı. Organize eden ve katılan arkadaşlara teşekkürler... Özellikle cadde toplu geçişimiz uzun süre konuşulacağa benziyor.
Böyle bir topluluğun içinde bulunduğum için bir kere daha gurur duydum. Herkes çok paylaşımcı ve cana yakındı. Çoğu kimseyi de tanımamama rağmen sohbetlerler oldukça sıcak geçti.
Yaz boyunca bu aktiviteler sürecek sanırım (LesPaul bi uyanabilse ) Kesinlikle 1 tanesini bila kaçırmamaya çalışacağım.
Ya ben şu sıcak çikolata işini nasıl kaçırdım hala anlamış değilim bu işte bir cambazlık mı var nedir !!! Bi dahakine bakıcaaaaz
Yarın akşam için anadolu yakasından YAYA gitmek isteyen arkadaşlarla bir noktada buluşup toplu gitsek ????
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
serdark adlı üyeden alıntı
Serdar abim hocam senseyim çikolata işi karızma işidir. Oyle herkes çikolata içemez hele içinde pul biber olan kopüklü çikolata asla insanın içebilmesi için karızması olması lazım bazı arkadaşlarda var. onalar içiyo ama benim rodajım gibi sonradan içiyooooo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)