Yoksa benden mi bahsediyosunsadrazamemre adlı üyeden alıntı
Bak benim sayemde hepinizin resmi çekilmiş oldu
Tabi çekebildim mi orası tartışılır
İnsanlar görünüşleriyle karşılanıp,davranışlarıyla uğurlanır..
oncelıkle pasam olmak uzere herekse tesekkur edıyorum -ama mumkunse caddede bıdah kornaya basmayalım
ewet tunoka abim benim ufaklık ellerinden öper dün bi kask kavgasına girdik ewde alıyor yerlere atıyor kaskın içini girmeye çalışıyor şimdiden hızlı girdi ortama zaten klavye kullanmasında üstüne yok mesajlarımda ki harf hataları hep onun eseridir
tabi senden bahsediyorum şaka bi yana teşekkür fotolar için ellerine sağlık ben çıkmışım dün sana bi espiri yaptık ağır olmadı inşallah makineyi ters tutuyorsun muhabbetiBlueSea adlı üyeden alıntı
4 gün önce açılan bi topic 650 mesaj çok muhteşem bi buluşma harika bi organizasyon mükemmel dürümler ( gerçi sabaha kadar neler çektim bi ben bilirim ) paşam herşey için teşekkür ederim artık aktif olmasanda varlığını hissettir bizlere ...... s&s
Öncelikle gelen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca er5 kardeşime hak veriyorum. Bu arada er5 kardeşim lafla karışık benim çakmağıda yedinya yakışır sana kardeşim. Sabaha kadar siğara içemedimer5 adlı üyeden alıntı
Espirin de bir ağırlık yoktusadrazamemre adlı üyeden alıntı
Orada bulunan Eski çalıştığım şirketten şefim ve eşi
(Hakan ve Aysel Çifti)'ne bir selam vermek için geldim ama fotoyuda kakaladınız hemen
İnsanlar görünüşleriyle karşılanıp,davranışlarıyla uğurlanır..
abi kusura bakma alıskanlık halıne gelmıs haberım bıle yok cakmanı yedıgımden bende sonradan farkettımÖncelikle gelen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca er5 kardeşime hak veriyorum. Bu arada er5 kardeşim lafla karışık benim çakmağıda yedinya yakışır sana kardeşim. Sabaha kadar siğara içemedim
Paşam başka resim yüklemeee........
Bi kere +1 siz geldik.. hanım sabahtan beri beni pataklıyor....Töbe onsuz bida bi yere gitmem..
oh oh resimler harika daldaki kasklar olmuştur bu akşam toplayalım gariii
let it be
ellerine sağlık paşam
let it be
Paşam ellerine sağlık
Halil abi Hakan Kanuni 200 Race abi senin servise gelmek istiyorum sana nasıl ulaşırızhalilertan adlı üyeden alıntı
Afiyet olsun arkadaşlar..
S&S
Elinize salık,
keyifli olduğumuz hiç belli değil... Yaw iyiki varsınız..iyiki MT yim.
Paşam mekan tanıtımı ayrı olacak herhalde..
Doğrudur üstad..tunoka adlı üyeden alıntı
Yeni paşacık (Lespaul) bi kalkıpta açarsa "sabit buluşmanoktası" topiğini..görcez..
S&S
Paşam sana şöleee 500 motosikletti bi jübile yapalım diyorummm...
Dün emeği geçen herkese teşekkür...
Cüneyt Eralp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)