abı yedık çig kofteyi sorma basima gelenleri
Gerçek yüzünü gördük ya napsın mecburen..necdet adlı üyeden alıntı
Paşam özür dilerim,projem olduğu için çağrınıza cevap veremedim.Katharsis'de görüşürüz umarım...
MOTORMU BOZULDU YOLDAer5 adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
dünkü organizasyon için emeği geçenlere teşekkürler güzel bir akşam geçirdik öncelikle akşam beni iş yerimden alan o güzel muhabbetini esirgemeyen sevgili dostum musturakiye cafeye giderken beni ardçı alanskullhunter erhan'a,yol boyunca 600f show yapıp yolda sıkılmamamızı sağlayan vedat kaya ya sahilde üşümeyim diye bana montunu veren zühtüpaşaalican abiye ve bizi bekleme nezaketini gösteren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim bir dahaki org.da görüşmek umuduyla
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ARKADAŞLAR GÜZEL Bİ GECEYDI AMA ŞUNU ANLADIMKI HERKEZ KENDI KANKILERIYLE TAKILIYOR BIRBIRLERINI TANIYANLAR .BENCE BIRDAKI SEFER OKULA ILK BASLADIGIMIZDA HOCALAR TEK TEK KALDIRIR ISIM SORAR YA BIZEDE ÖGLE BIRSEY YAPALIM TOPLANTIDA HERKEZ TEK TEK NICK ADINI MESLEYINI SÖYLESIN EN AZINDAN BİR SEFER OLMAK ÜZERE YOKSA GRUP İCİNDE GRUPLAR OLUYOR KIMSE KIMSEYI TANIMIYOR NEDERSINIZ FİKRİME ALBATROS
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
aynen öyle, katılıyorum sana. maksat tanışmak ama millet hemen tanıdığının yanına sığınıyo
kim kimdir necidir naapar needer, inmidir cinmidir neyin nesi kimin fesidir belli değil be yav
akşam Paşa o konuya değinmişti, takılan varsa ben buyum arkadaş desin demişti ki ben dedim misalgazlabeni adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
evet kardesım bızım bıraderın fıkrıydı bencede mantıklıgazlabeni adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün aksamki resimler hala gelmedimi benimi göremiyom
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
yok olm sana resim mesim yok. karizmanla biz geri plana düşüyoz
Vay tatlı su moturcu kardeşim günaydın benim rodaj bitmedi kardeşim daha kanuni şirketi 1000 km dedi ama 5000'de ben ekledim aşağı yukarı 8 ay daha rodaj bitmeyecek abi o yüzden bende karizma aramagazlabeni adlı üyeden alıntı
Karizmanın kralı aksam kafede sıcak çıkalata içen arkadaşlardaydı.(ONLAR KENDİLERİNİ BİLİR)
hakan bey açıçam topinızı haberın olsun-cok hızlısın bu aralar
RESIMLER GELSEDE KIMSE KENDINI TANIYAMAZ BOŞUNA BEKLEMEYELIM EN AZINDAN TOPLU RESIMDEsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
LesPaul'e kıdem bastı ya şimdi onun keyfini çıkartıyor...uyanmamıştır daha...
LLLLEEEEEESSSSSSSSSS, RRRREEEEEESSSSİİİİMMMMLLLLEEEEERRRRRRR..
abi fotoları çeken abla makineyi ters tutmuştu ys kimse boşuna foto beklemesin
arkadaşlar filmler yanmış gözünüz aydın
makinada dijitaldi bu arada nasıl yandıysa filmler hehe
let it be
Emre bumu (avatardaki)sadrazamemre adlı üyeden alıntı
Evet Sevgili MT ve motor,motorcu dostları...
Öncelikle nicklerini aşağıda görebileceğiniz 37 motor 2 oto ile katılan tüm dostlara teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Acaba yağmur yağcakmı yağmıcakmı? stresi ile saat 20.00 den itibaren toplanmaya başlayan siz dostlar ile saat 21.00 itibariyle herkesin parmak ısısrarak baktıgı toplanma yerimizden toplu hareket ile daha önceden sevgili Thai'nin yardımlarıyla organize ettigimiz bostancı sahildeki dürümcümüze ulaştık.
Afiyetle dürümlerimizi götürdükten sonra belkide son yıllarda görülmemiş bir ihtişamla bağdat caddesi geçişimizi yaptık. Bu gerçekten insanın tüylerini ürperten bir görüntü idi.
Devamında artık Kadıköy yakasında bugün gün içinde Lespaul arkadaşımın açacagı gün belirleme anketi eşliğindeki fotolardan da görebileceğiniz haftalık sabit buluşma noktası olarak kararlaştırılan feneryolu Sera Cafe ye ulaştık..
Tüm arkadaşların beğendiğini umduğumuz mekanda biraz dinlendikten sonra sessizce dağıldık..
İşte dün gecenein özeti şimdi fotoları tamamen yorumsuz olarak sizlere sunuyorum..
Bugüne kadar MT içinde en katılımlı, en organize toplantıları siz saygıdeğer dostların destekleriyle gerçekleştirdik.Tarafıma ve MT üyelerine bugüne kadar gösterdiğiniz tüm desteğe teşekkür ediyorum.
Yaklaşık 50 adet foto oldugundan partiler halinde yüklicem..bilginize
S&S
(Herkes soruyo paşam bu S&S nedir die..Sevgi ve saygılarımla dır..yanlış anlaşılmasın.. )
Katılımcılar..
skullhunter
zuhtupasa
gelişimsürücükursu
Halilertan +1
007 +1
ceko35
musturaki
teror
vedatkaya
bluesea
fragrance-chaplin
bukalemoon
kırmızı
lespaul
er5
serdark
marques
jasmine
sahinakan04
uzman
gabe
locco
vınvın
dostdark
albatros-fb +1
tunoka
necdet
mertdg
sadrazamemre
yeliz
bennebzamir +1
hg200sym
nemrut
thai
joyride2004
shamyl
tose
ataper
hboyraz
rüzgarınoğlu
hakanacar
erdemgündüz
macgayver
trader
joy
gazlabeni +1
jakobien
crato
düzenleyen arkadaşlar başta olmak üzere gelen, kısaca sohbet ettiğim herkese teşekkür ederim.
gece benim için kötü bittiyse de (manevi anlamda, düşmedik kaza yapmadık iyi ki) eğlenceli bir akşamdı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)