LesPaul adlı üyeden alıntı
yok yok sen iyi yoldasın kardeş okadar ekmeye gerek yok
LesPaul adlı üyeden alıntı
yok yok sen iyi yoldasın kardeş okadar ekmeye gerek yok
tüh kaçırdık diyemiyeceğim sebebim vardı.. paşa davet etti ama gelemedim ... arkadaşım yarın dubai' ye gidecek sabah erkenden sonkez göreyim dedim.... aranızda olamadım da....
bırakın yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezidiğinizi tozduğunuzu yazın... akşam akşam dürüm aşereceğim heeeee...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
isallah bir dahakine aktif olarak katılırım..da korkuyorum yanı 50 kısı bırbırını tanıyor bı ben tek basıma naparım
Kartal23 adlı üyeden alıntı
kardeş yine biryerlerde yatmadın dime motor sağlam inşallah
praetorian adlı üyeden alıntı
böyle düşünürsen hiç katılamasın dalıcaksın ortaya üstelik her gezide buluşmada yeni gelen arkadaşlar oluyor çekinmene gerek yok
abi çok güzeldi dur bi iki foto çektim ama idare etmez herhalde
necdet abi motor sağlam.. kerpeye uçuracak beni... bizim arkadaş gidip 2-3 yıl gelmemeyi düşünüyooo... onun için yanındaydım...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Kartal23 adlı üyeden alıntı
onuda getirseydin paşa ona veda partiside verirdi
caddede akşam dönüşünüzü seyrettik süperdi, valla kimsenin gücüne gitmesin darılmasın ama benim en çok hoşuma "pembe as 125 t" gitti yav
çok şekerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet evet onlar bizdikpraetorian adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim efem...gazlabeni adlı üyeden alıntı
Benim ilk uzun(bana göre) yolculuğumdu bu pembişimle.
Şaşkınbakkal-Suadiye-Erenköy civarında mekik dokumaktan çok sıkılmıştım süper oldu
Şaşkınbakkaldan çıktım Caddebostan'a,Caddebostan'dan Bostancıya,Bostancı'dan Feneryoluna,Feneryolundan yine Şaşkınbakkal'a...
Kazasız belasız sorunsuz eve döndüğüm için şükrettim valla.Tırsmadım değil
Bana eskortluk yapan MT dostlarımın hepsine çok teşekkür ediyor ve öpüyorum yanacıklarından...İyi ki varsınız...(eskortluk mu dedim?ben onların önünde gidiyodum yav,yetişemiyorlardı bana )
BU PAZAR SAAT 17:00'DA HEPİNİZİ ŞAŞKINBAKKALDAKİ BULUŞMAYA BEKLİYORUM DOGMA İLE BERABER...Unutmayın sakın!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Hiç merak etme kardeşim, mutlaka kaynaşırsın....praetorian adlı üyeden alıntı
valla buluşan buluşana..ne güzel.
bi alamadık motoru ..alsak müdavimi olucam buluşmaların..
paşa bu sefer kaçamadı demek ..paşam yağmur korkutmadı bu sefer desene
fotoları da bekliyoruz..
bu arada 5556 görüntüleme ve 610 msj..bu sürede bu kapasite rekor olabilir
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Arkadaşlar bu arada Haziran çekilişi yalan oldu galiba!
EYONG uyuyor sanırım
Üyelerimize A2 Ehliyet, Kask ve Eldiven Hediye Ediyoruz!!!
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9246
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Günaydın arkadaşlar,
Gerçekten güzel bir geceydi..Cadde geçişi çok sağlamdı Şöyle bi etrafıma baktımda herkes bizi izliyordu.....
paşam herşey için çok teşekkürler harika bir akşam oldu ellerine sağlık
let it be
Thai adlı üyeden alıntı
thai kardeş şaka yaptım üstüne alındın herhalde paşanın resmide güzeldi
Rice ederim crato hem alıştırma yapmış olduk naz nasıl çekilir diye...Hakkaten ya ne adamsın ben önümdeki araca korna çaldım sende kalktın devam ettirdin....Zaten adın ara gazı crato olcek bu gidişlecrato adlı üyeden alıntı
herkese günaydın.
ya ne geceydi beaa.baktım bazı arkadaşlar gece eve girer girmez oturmuş bil. başına. ohh tabii biz işe gelcez diye direk uykuya. neyse fotoları gerçekten merak ediyorum.nerdeler?
Bu buluşma için emeği geçen herkese teşekkürler Bir teşekkür de Hyosungcu arkadaşlara, beni araların aldıkları için...ayak uydurmaya çalıştım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Rica ederiz abi ne demek inan çok eğlenceli güzel bi sohbetti...Biz teşekkür ederiz bizi kırmayıp geldiğin için..Shamyl adlı üyeden alıntı
herkes uykudamı yaw? kalkın kardeşim fotolar nerde
yoksa dünkü dürümlerden dolayı herkes yataktamı? valla dün akşamki dürümler saatde 300km idi. bizim motorlardan daha tehlikeliydi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)