yanınızdan mahsun mahsun gecen sora sızı takıp eden cbr da bendım
yanınızdan mahsun mahsun gecen sora sızı takıp eden cbr da bendım
gazlabeni adlı üyeden alıntı
Yaaaaa !! Anlatmayın lütfen... Gidipte o anı yaşayamamk çok kötü yaaaaa
ilk başta lespaul sana ve diğer arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum bizi haremden aldığınız için zaten söylemesi ayıp karnımda açtı hayatta bulamazdım
paşamıza organizasyon için teşekkür ederim yine special paşa
gecesiyde hele dürümler ve en güzeli tabi sohbetimiz çok süperdi
haftaiçi olmasına rahmen insan stresini çok güzel atıyor gelen herkese
teşekkürler
cafe serayı begendınız demek hemen bızım evın arka sokagı hep merak edıodum nası bı yer dıe en sonunda bı bılgı geldıteskurler hem kısada olsa grup surusu ıcın hemde cafe sera ıcın
seni kaçak seni..hani gelecektindonniedarko adlı üyeden alıntı
tunoka adlı üyeden alıntı
o tuncel abi gitmişin güzel
Laspaul yoookkk artık yaşasın "Paşacık"
Paşalar'a ilgilerinden dolayı çok teşekkürler..
Herkes uzaktan geldiğimiz için(Beylikdüzü) oofff dedi ama en keyifli geziyide ben yaptım sanırım yağmur, çamur vs.
Çok güzeldi yaw..İyiki geldik ..iyiki davet etmişsin Paşam..
Ne yağmurdu bea ne yağmuru dolu yağdı dolu...takır takır walla..B.çekmecedenecdet adlı üyeden alıntı
iyi basıyonn Necdet Kardeş Yavasss birass
tuncel abi çok özür dilerim ya ama inan ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsin. önceki gün motoru havalimanında bırakmıştım. bugün öğleden sonra işten kaytarıp gidip motoru aldım belki murat söylemiştir, sonra da işyerine geri döndüm. akşam tam çıkmaya hazırlanıyorum abi bana bir görev çaktılar kan beynime sıçradı ama yapacak bişey yoktu artık. işim saat 21"e doğru bitti ama artık keyfim kaçmıştı bastım eve geldim
Salık olsun.. next time..donniedarko adlı üyeden alıntı
abi napim motor beni acıktırıyor eve koşa koşa geldim buzdolabına sarıldım
herkese teşekkürler. özellikle 2 kişiye ayrı bir teşekkür, önce yanıma gelip o kadar nazımı çekmeselerdi katılmayı düşünmüyordum.
bu arada her kim olursak olalım biz Türk milleti hakikaten de fena gazlı milletiz.
"bip bip"
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
her zaman bekleriz tuncel abi ve necdet abi bu tarafa gelceksiniz de yalnız mı bırakcaktık sizi? her zaman, ne demek...
demeyin öle nolur yaw LesPaul olarak iyiyim ben
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
evet artık önümüzdeki maçlara bakıcaz resimleri bekliyoruz ama umarım geçenki buluşmada çekilenlerin akibetine uğramaz bunlar da
walla resimlerin yüklenmesi herhlde 3 günü alır,son duyduğumda 90 felandı
bu sefer PAŞA çekti fotoları, yarın yollar foruma
evet yaklaşık 70 tane var sanırım
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
donniedarko adlı üyeden alıntı
uğramaz abi uğramaz bunları paşa kendisi çekti yemek bile yemedi
Paşam öyle sessiz sedasız görev devredilmez bir 500 motoru toplayıp jübileyi öyle yaparsın
lespaul de senin yolundan gideceğine eminiz iyi organizatör olucaktır.
bir eldiven için 15 motoru camlıcada toplamıştı
kendisine şimdiden başarılar diliyoruz
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
ben daha çabuk yüklüyom resimleri dime tuncel abi
bana kaçak diyosun da bu arada ben kaçakları unuttum sanma tuncel abi hani dün gelecektiniz beni yalnız bırakmayacaktınız motorcu ruhu filan yani??
haluk abi ben bunu kabul etmiyorum zaten, daha iyi bir jubile yapmadan devralmam
hem daha benim 40 fırın ekmek yemem lazım
şimdilik benden bu kadar. yatıyorum. daha sonra görüşmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)