pazar günü yaptınızda gelmedimmizuhtupasa adlı üyeden alıntı
abi bizim oğlanın sünnet işini organize edelim senle beraberThai adlı üyeden alıntı
pazar günü yaptınızda gelmedimmizuhtupasa adlı üyeden alıntı
abi bizim oğlanın sünnet işini organize edelim senle beraberThai adlı üyeden alıntı
beni küçümsemeyin lütfen gördünüz demi gücümü kocaaaaaaaaaaaaaaaman topikte tek benim yazıma cewap verdi görüyormusunuzSkullhunter adlı üyeden alıntı
adminim kanaryam şaka dedik yav borcun morcun yok abi ne borcu kim dedi onu ööle hahahah
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Tamam serkancım ayıpsın, her türlü organizasyon işleri yapılır.
Gel akşam konuşalım.....
anaa bi organizatör daamı cıktı.. sen yazarsın simdi " thai turu 569874151451"Thai adlı üyeden alıntı
S&S
arkadaşlar herkesten özür dileyerek gelemeyeceğimi büyük bir üzüntüyle iletmek istiyorum size iyi eğlenceler artık fotoğraflara bakarız
Tabi paşa yapacam, Motosikletlerle Thai uzakdoğu turu,
gerçi afganistandan geçerken biraz sorun olur ama, yardım alırız artık.
tamamdır bu akşam gelemicem çalışıyorum halaThai adlı üyeden alıntı
cocuk okula başlamadan sünnet işini halledelim nasıl olsa masraflar senden ama biraz beklicez cocuk daa 2 yaşında
eee kolay diil tabii kaptın ödülü ıslatmaya gidion tabii..donniedarko adlı üyeden alıntı
S&S
O tarafta hava yaş mı? Kuru mu Paşam?
Köprü geçicez malummm...
Cüneyt Eralp
paşa sen kerpeye gelion demi
yok be abi ne ıslatması dün başkaları bana ödül verdi bugün de işyeri bana bir ödül uygun gördüki bana bi akşam görevi kitledi sinirden çatlamak üzereyimzuhtupasa adlı üyeden alıntı
su an altunizade kupkuru..hatta aradan günes bile var..007 adlı üyeden alıntı
yaw ne önemi var..kar baslıcak diom ..
S&S
aslında sormamak lazım paşa kerpe ye gel desek yeter gelmem derse mevcutlu getirecegimizi biliyo zaten zor kullanmaya gerek yokvedo adlı üyeden alıntı
kına yagısı durusa gelcem
Yola çıkacak arkadaşlara yardımcı olabilir düşüncesi ile canlı kameraların linkini aşağıda veriyorum:
http://application.ibb.gov.tr/kamera...meralarbim.htm
trafik yoğunluğunu yada hava durumunu görebilirsiniz. :-)
Kıyağımdır, ücret göndermeyiniz
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
anlamadımkizuhtupasa adlı üyeden alıntı
abi senin motor ne öyle ya gosgocaman kaç para nerden aldın kaç cc lastiklerin ebatı kaç farlar kaç mt gösteriyo nerde satılıyo nasıl satılıyo vadeli veriyolarmı t1 le takas yapıyolarmı sigortası kaskosu varmı bu 2 sorunun cevabını istiyorum saygılarataper adlı üyeden alıntı
kabul ederseniz ruhen sizlerleyiz,
tüm mt.istanbula-tüm mt.izmir in sevgileriyle
ne demek kabul etmek bakın bakalım listenin en basında ne yazıo..kuvva adlı üyeden alıntı
S&S
Ben avrupa yakası grubunu karşılamak için çıkıyorum LesPaul ile buluşacağız. Arkadaşlar akşama görüşürüz.
Görecez bakalım kim tatlısu, kim acısu motorcusu....
Sağlıkla
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)