yaw halilertan da polis gibi haa.hemen yakalıo
S&S
yaw halilertan da polis gibi haa.hemen yakalıo
S&S
ist avrupa yakası son hava durumu ::: havada sımsıcak bir güneş dışarıda ter temiz bir bahar havası cıwıldayan kuşların sesi top oynayan çocukların seslerine karışıyo anne kedi doyurmak için yavrusunu arıyo insanlar akşam evlerine dolu bir poşetle gidebilmek için telaşla işlerini bitirmeye çalışıyo
mt.net üyeleri buluşma için motorlarını silp bakımını yaparken saatlerin geçmesini bekliyo
eyvallah paşamzuhtupasa adlı üyeden alıntı
let it be
silmiom ben zaten kapalı garajda..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
benim motorum bu vatanın evladı çamur yağmur yatıyor kapıda
let it be
bu çıtır yağmur akşama yağmaz gibi işallah yağmaz
Bakalım görecez yukardaki listede kim tatlısu motorcusu kim değil....zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Çok merak ediyorum valla, gelmeyen olursa afişe ederim, dokundururum, asabını bozarım...
anaaaa bi polis daa cıktı..
benimkide kapalı garaşda ama şu tozdan kurtaramadım bide kedi ailesi var yavruları olduğu için kıyamıyom karabiber falan biaz büyüsünler ondan sonrazuhtupasa adlı üyeden alıntı
anaa sen hala karabiber operasyonu yapmıonmu kedilere..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
S&S
abi yavrular çok küçük ne karabiberi ben onlara ciğer alıyom bezuhtupasa adlı üyeden alıntı
Thai adlı üyeden alıntı
şekerler belli olur diyon yani
al al sen karabiberi senin motoru ev yapsınlar soora..
YAV HAYVANLARDAN ne istiyorsunuz siz esas 4 tekerlı hayvanlara bakın...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Tabi canım, o listede mimlediklerim var...necdet adlı üyeden alıntı
Kendi kendime şu gelir, bu gelir, bu havada karada gelir, şu kesin gelmez dediklerim var.
Mesela zuhtupasa hayatta gelmez, kıyamaz yeni motoruna, çamırlanacak diye
teker konusu sayısında iddialımısın..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
belki çelişki yaratabilirim sayıyı artırma hakkımı kullanıyorum 4teker üzeri....olsun ozaman yok yok ne biliyorsanız oyle ossun...
ulen bizdede araba var ne yazmışız yav 4 teke demişiz sanki tırımız varda üzerimize almıyoz heç...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
neyseki yağmur kesildi. kimse yağmur yağıyo diye bahane etmez herhalde artık
baskına geldim danger a bu danger f klavye kullanıyo. anam ağlıyo şu an yazarken
o yüzden daha fazla yazamıcam
tuncel abi, aksam 7:40 da haremde beklemeye baslıcam ben sizi. orada görusuruz.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
şahin hakan 04 ekledik mi 100 motoru bulamadık daha ne işzuhtupasa adlı üyeden alıntı
let it be
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)