PAŞAM SİGARA ELİNE YAKIŞMAMIŞ
PAŞAM SİGARA ELİNE YAKIŞMAMIŞ
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
paşam bu gökyüzünün senle bi alıp veremediği var galiba son zamanlarda hiç yıldızınız barışmıyo
geliooooooooooo yağmur gelioooooooooooooo
let it be
geleceğimi kaldı bağcılarda resmen gök delindi yaaa durmakta bilmiyor..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Kadıköy'de sel oldu seeeell , şaka şaka ... ama çiseleme başladı.. umarım 20:30 a kadar dururda en fazla tekerleklerimiz ıslanır
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
oh ohSAVASXXL adlı üyeden alıntı
let it be
ya burda da çiselemeye başladı. tam çıkıodum evden.
nappcazzz?:(
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
niye oh oh yav şemsiyemı pazarlıyonkı??halilertan adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
son bilgiler !!!
Kadıköy'de çiseleme durdu, sadece yerler biraz ıslak o da 15-20 dk. ya kurur... asayiş berkemal yani
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
yooo hani derler ya ben yaz yağmurunu çok severim hep yürürüm diye, diyenlere sesleniyorum oh ohSAVASXXL adlı üyeden alıntı
let it be
burda durdu yağmur..da ...millette amma şeker dicek yaw yağarsa yağsın..Farzedin uzun yol ve ani yağmur...napcanız... ..demek yola devam..çamaşır yıkamayı bilmeyen vaamı..
gebzede de durum iyi lazımsa yaniserdark adlı üyeden alıntı
kastamonu güneşli
izmir parçalı bulutlu
sivas rüzgarlı
almanya sağnak yağışlı
fransa kapalı
marsta durum kızıl sıcak
satürn soğuk ve -400
caddebostanı bilmiyom kusura bakmayın
let it be
burada yağmur durdu ama hava gayet kapalı....
dostlarım takılmayın yağmura yaww bakın ben hiç sorun ediyommu sağnakta yağsa gelcem yawww (otoilegeliyomda)
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam gabe i ekleyelim listeye
let it be
evet ekleyelım GABE ARKADAŞIMIZI..
Vedaattt Daha erken çıkamıyonmuuu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)