avrupadan servis kaldırcanıza Avrupaya gelsenize..Millet kendini yı...yo AB ye girmek için siz bi kave içmeye gelmeye üşeniyonuz..
avrupadan servis kaldırcanıza Avrupaya gelsenize..Millet kendini yı...yo AB ye girmek için siz bi kave içmeye gelmeye üşeniyonuz..
ewwet dostlarım az kaldı ben akşam otoyla erginle beraber geliyom gelmek isteyen varsa özelden irtibata geçsin
katılıyorum abi sanatunoka adlı üyeden alıntı
ne hikmetse buluşmalar hep asyada cereyan edioo
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abicim bi gundetunoka adlı üyeden alıntı
avrupa yakasında bi toplantı organize edelim tophanede falan olmazmı yav??asyacılar avrupa görsünler medeniyet görsünler..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Zaten bu son bidaa Karşıya gitmemeye karar verdik..Siz en az 5 defa bu tarafa gelirseniz ondan sonra belki..
ARKADAŞLAR GEZİNİN YERİ DEĞİŞTİ...
TOPHANDE 20:30 OLDU haahahah
itinayla adam s atılır .. heheuehue
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
O kadar da değil canımmm..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
abi 19 mayıs ankara dönüşü 20 mayıs ta.. istanbula yakın bir dinlenme yerinde sen ve eşin aynen resimdeki gibi gelmişmiydiniz???
sanki o resimdeki kişiler o kişiler yaf kafama hep takılıyor soracam soramıyom..
kasklarını benımkinden arc kırmız mı??
tuncel abim biz erginle beraber oto ile gideceğimiz için daha erken çıkıp 19:30
gemisinde sizi bekliycez malum gemide sıra oluyo
bağcılar yenibosna güneşli tarafından gitmek istiyen araçsız arkadaş varsa alabilirim iki kişilik yerim var akşam 6:30 gibin çıkçaz
benmi yanlış haztırlıyorum yoksa konumuzla alakalı değil ama...
Ben gelmiyom banane banane banane bir listeye bilem yazmadınız adımı
Zaten paşam trene sığmaz felan demiş fazlalık yapıyoz herhalde
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam mcgaver ı hemen ekle
let it be
aha..Burda yağmur başladı yawww...
yaw tanıdık göz dr. u varmı..
S&S
Hayırdır kimi gördünde(göremedindemi) gözlerin bozuldu muzuhtupasa adlı üyeden alıntı
macgayver yok filen diolarda listedetunoka adlı üyeden alıntı
S&S
tunoka adlı üyeden alıntı
abi o kıtada yağsın fark etmez yeterki asyada yağmasın
herkese merhaba, günaydıın
daha yeni kalktım, kalkar kalkmaz bir bakayım dedim kimler var kimler yok
sayımız daha da artmış ne güzel
walla şu avrupada buluşma fikrini ben sürekli söylüyorum, bi gezi de siz düzenleyelim, biz gelelim bu sefer diyorum. ama kimsenin salladığı yok
bunlar bahane bence, siz üşeniyosunuz gezi yapmaya falan biz habire yapıyoz nasıl olsa, ona katılalım diosunuz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
çatalcada başladı, şimdi burda, 18:00 de havaalanında,19:00 yenibosnada,19:30 da sirkecide,20:00 de haremde yağmaya devam decekmişşş..mi acaba
Paşam hala listede göremiyorum kendimi neyapacaz.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ya biliyom paşam listede olmayınca gruba katılamıyoruzya ondan bukadar ısrar ediyorum
Sanki listede isim olunca toplantıya katılabiliyoruz
Paşam gözlere lensler takılı ama ben hala göremiyorum beni listede
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)