halille tanişip mangoyu protesto etmek iin ben de gelicemcbrhalil adlı üyeden alıntı
halille tanişip mangoyu protesto etmek iin ben de gelicemcbrhalil adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benide yazın bari bende geleyim
let it be
Ben baktım abi maalesef değilmiş... Bu Hafta MT'nin en yoğun adamı olduğumu iddia ediyorum. Yürürken bile arkamdan kıvılcım çıkıyor15 Haziran Perşembe miymiş bakalım..??
Listeye ben de yazılmazsam olmaz iş yerime iki adım pardon iki teker geliyorum. yoksa tek teker mi gelsem
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
paşam illa herkese göstercem d,osun yeni motorunu yaa..
yorma milleti ..videoya çek koy şuraya hehehehehheheh
[B]Md[/B]
Perşembe gece çalışıcam için Paşa'mdan müsade isterim.Cumartesi Size mutlaka katılıcam.
sen gelde nasıl gelirsen gel..jasmine adlı üyeden alıntı
S&S
Bende gelirim arkadaşlar. Migrosun yanında anfitiyatro şeklinde biyer var. Oraya geçeriz heralde. Otulacak çok güzel biyer. İsteyen orta oyunu yapar. Bizde güleriz
Less is more...
beni de ekle diyecektim ki, eklemişsin bile paşam bitanesin sen, paşaların paşası
çok güzel bir gece olacak yine
Paşam al götür beni buralardan. Gelmek istiyorum... gelemiyorum :( offf be!
yaw bizim avrupa yakası hep uyuyo anadolu yakası tam gaz maşallah maşallah
Bende geliyorum ama sanırım hava bayağı esecek o tarihte, yağmur falanda olabilir belki... Sıkı giyinmekte fayda var
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
ne alakası var?motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
neye dayanarak bunu söyledin anlamadım. listede adın da yok. ne yapmak istediğini anlamış değilim.
sahil gezisi diyoruz, sen motorla gelmeyin içeriz diyorsun
gelirim yazın listeye lütfen...
KSK FOREVER ... 35½
abi senin uyuyo dediğin tayfa senin gelemediğin 2 gezi bir doğum günü ve iki küçük buluşma gerçekleştirdiserkan79 adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Bende gelicem banane bende gelicem...
Yağmur yağarsa gelemem şimdiden söyliyim. Tek ayağım hala sakat, en ufak kayma tehlikesini kaldıramam.
Sevgiler,
ataper
Bu arada Paşam;
Tarih : 17 Haziran Perşembe..
Saat : 20.30
Buluşma noktası : Caddebostan Migros denzi kenarı otoparkı..
yazmışsın. Tarih 15 Haziran olmayacakmıydı (17 yazıyo??)
paşa yağmur yağarsa ben gelmem söliim zaten sende gelmessin motoruna kıyamassın sen şimcik.. ee naptın motoru eve çıkartıp birlikte yatıomusun ehhehehe
[B]Md[/B]
sekan o arkadasımızda bı alkol probelmı var cozemedım -ıcecek adam arıyo kendıne heraldene alakası var?
neye dayanarak bunu söyledin anlamadım. listede adın da yok. ne yapmak istediğini anlamış değilim.
sahil gezisi diyoruz, sen motorla gelmeyin içeriz diyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)