Sorun dill nasılsa bişekilde buluşuruz,ama beraber gidersek daha keyifli olur diyorum-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
Sorun dill nasılsa bişekilde buluşuruz,ama beraber gidersek daha keyifli olur diyorum-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
bir de şey dicem, 8 den önce gemiye binerseniz iyi olur. buluşma saati 20.30 olduğu için, o saatlerde grup olduğumuzdan trafikte zorlanabiliriz.
haremden gideceğimiz buluşma noktası kafadan 20 dk sürer diye tahmin ediyorum.
19:30 gibi gemiye bineriz herhalde serkanLesPaul adlı üyeden alıntı
tuncel abim seni uğraştırmayalım çoban çeşme durağı topkapı istikameti
o zaman sahilden gitmicezmi opetin karşısına geçerim sorun olmaz ama sahilden basar sirkeçiye gideriz motorla değimisiniz ne trafiği..opet karşısı olursa nereden sirkeci ye geceriz topkapı tüneldenmi..
19,30 opet karşısındayım okimiii
Ok.Bence sorun değil..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
Vedat Kardeş nerdesin bişi sölee yaW....
abicim ataköyden sahile bağlana biliriz bencevedat kaya adlı üyeden alıntı
19:00 Dan Vazmi GeÇtİk 19:30 Mu??
Öyle olacak zaten..sahil gidiş boştur..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
hoşaf oldu abi yaaa
kim nerede kımle nasıl ne zaman
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abi gemide geçireceğimiz zaman vs göz önüne alınırsa 20:30 a zor yetişiriztunoka adlı üyeden alıntı
bence 19:00 mantıklı abim sen son noktayı koy biz sana uyarız saygılar
karışmak gibi olmasn ama, ben de haremden alcam sizi. bence de 19:00 olsun o. geç kalırız sora.
Yaw çocuklar opera yada tiyatroya gitmiyoz 5dakka geç gitsek ne olur..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
19:00 da çoban çeşme yanyol(hava alanından şirinevlere giderken sağdaki)Shell de buluşuyoruz..Ataköyden sahil...sahilden sirkeci harem iskelesi....Son karar bu...uymaya çalışalım..
her yerde herkesle her sekilde..bunu yazan paşa baskına geldi alooo...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
Cüneyt Eralp
vay paşammmmmm dikkatttttttt toparlanın..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
toprlanması gerekenler toparlanmış zaten..bu arada 007 yi baskına geldim..
S&S
Cüneyt Eralp
abiler bende geliyorum dün sormuştum benimle sirkeciden hareme geçen varmı die bayağı bi kalabalık grup var herhalde fatihteyim saat kaç gibi sirkeci - harem arabalı vapurunun gişesinde olıyım beraber geçelim.
birde saat başı ve her yarım saatde sefer var hareme hangisine yetişiyoruz o saatde arabalı vapura rağbet yoğun olur milletin tepikisini çekmeyelim en öne geçerken. isterseniz daha erken bi noktada buluşalım örneğin sirkeci shell istasyonu uygun olur.
tuncel abiyle konuştum şimdi. 19:30 dakine yetişmeye çalışacaklarmış.
sen de ona göre iskelede bulunursun abi.
zühtüpaşa makamına gidince acilen bir irtibata geç çok önemli d etaylar yakaladım süper bir etkinlik olacak....
benim kafam iyice karıştı yokmu benim kafamı toparlayan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)