zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşa vedat öncümüz olduğu için biz heryerden geliriz sen merak etme
bp 19.00 iyidir
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşa vedat öncümüz olduğu için biz heryerden geliriz sen merak etme
bp 19.00 iyidir
paşam benim herhangi bir ulaşım aracım olmadığından ve işten saat 18:00 da çıktığımdan malesef gezinize iştirak edemicem size iyi eylenceler umarım güzel vakit geçirirsiniz
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
paşam çiğkoftenin methini duydum varsa çiğköfte gelecem bak :D
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
007 adlı üyeden alıntı
haklısın kardeş bende dizlik getirebilirim zaten yarın yağmur tulumu gicem
her ihtimale karşı
pasam valla ıı olur su cıg kofte ışi .yoksa süprı omupaşam çiğkoftenin methini duydum varsa çiğköfte gelecem bak :D
yoksa süprizlikten çıkardıkmı paşam oyleyse çok üzülürüm yaaa
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
dürüm arası çiğseleme...islak islak
paşam yoksa denize mi girsek gece hep beraber ne dersin... böle sahilde paçalı donlarla... modaya sahilde öle
[B]Md[/B]
onada razıyız erimeyelimde.....
çiğ köfte hiç fena olmazdı walla
tuncel abi, karşıya geçtikten sonra yol konusunda sıkıntınz varsa grubunuzu karşılayalım isterseniz?
ben ancak 20 gibi katılabilirim.malum +88
bayanlar zor hazırlanıyor
ben de şimdi baktım hava durumuna, bişey yok yarın akşama. yarın güneşli olduğunu, akşam üstü biraz bulutlu olacağını söylüyor.
Yaw serkan zaten karşılamıyacakmıydınmısen.......bisde sana güvenip yola çıkcass..LesPaul adlı üyeden alıntı
işte karşılayacağım da şimdi siz öyle bp de buluşup geliyoruz falan deyince herhalde bilen birileri var o yüzden toplanıp geliyolar dedim
neyse benim yanlış anlamam tabi ki karşılayacağım ben sizi. yerini ve satini konuşalım o zaman bu akşam. istediğiniz yerde beklerim ben yarın.
LesPaul adlı üyeden alıntı
2.köprüden geçip gelicezde nereye.?. KGS derdinden
benim için farketmez tuncel abi. isterseniz 2. köprünün çıkışına da gelirim.tunoka adlı üyeden alıntı
ya da çıktıktan sonra yolu biliyorsanız biraz daha yakın biyerlere gelebilirsiniz.
aslında zühtüpaşa'nın dediği gibi arabalı vapurla harem'e gelmek daha rahat ama size ters mi kalır bilmiyorum. siz bilirsiniz abi ki.
avrupa yakasından gelecek varmı
ben bağcılardayım yol güzergahı uyan varsa haber versın...
Walla iyi fikir ama vapur sırası zor olmazmı acaba
Savaş kardeş,Ben beylikdüzünden çıkıp yeni bosnadan Vedat kardeşi alacağım ordan levent veya harem iskelesine geçmeyi planlıyoruz..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Paşa kayboldu...
Denetlemeye mi çıktın...
Cüneyt Eralp
tuncel abi vapur sırası ne kadar oluyo o konuda bir fikrim yok. bilenlere soralım en iyisi. ama çok fazla olacağını sanmıyorum. ordan geçerken hiç aşırı bir yoğunluk dikkatimi çekmedi daha önce.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)