sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Paşam, senin motoru ıslatalım diycem(cocacola) ama hava zaten ıslatacak gibi...
Perşembe
Yağmur Olasılığı. Yüksek: 73° F / 23° C Rüzgar Batı 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 20%.
Cüneyt Eralp
kar yağcak kar..üstünede kına..
S&S
Ne Bereketi bi motormuş yaw Paşam
Karabiber döküyordun seleye, kediler oturmasın diye kına yeni mi çıktı Paşam.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Haa, bu arada hakikaten karabiber işe yaradı. Geçen bende döktüm kedinin biri dadanmıştı. Geçen gün 3 mahalle ötede karşılaştım. Motoru görünce kaçtı...
Cüneyt Eralp
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
hele pazar hiç yağmur gözükmüyor 28derece gözüküyor benim kurbağ
söyledi
kaçaaaar.. hemde nası kaçar..007 adlı üyeden alıntı
S&S
Bakın yağmur yağmazsa gelecem motoruma kıyamam yağmurda eriyor şeker gibi ...
veya paşa gibi yağmurda eriyen cinsten...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
len barış sen gel bak ben seni nası eritcem..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
Karabiber sadece kedilerimi kovuyo 007.Mahelle çocuklarına napcazz..
Paşa sen tatlısu motorcularını önceden sil bence, çoğu gelmez, şekerdir erir onlar.
Tunoka,tunoka adlı üyeden alıntı
Alarm bağlıycan kaçacaklar... Baktın o da olmuyor. Motora bi doberman bağlarsın kaçarlar
Cüneyt Eralp
itinalı silinir...Thai adlı üyeden alıntı
S&S
Yavv buna kıyılabilir mi ? Tunoka...
Benim bahsettiklerim yaramaz olup motora zarar verenler...
Velete baksana atlı karınca zannetmiş senin motoru Bilse 500 lük canavar var altında...
Cüneyt Eralp
007 o tunoka nın küçüklüğü..şimdi çoook farklı artık.. adam gibi adam..
S&S
dostlarım bu kadar mesajı nezaman yazıyonuz yahu bi benmi çalışıyom içinizde
makinayı açıp kapayınca bilmem kaçyüz mesaj olmuş
tunoko abi yetiştirmeye başlamışsın elemanları
paşam aranızda olmaya çalışıcam ama avrupa yakası için bi buluşma noktası ayarlasan ilk sayfaya bizde burda buluşup gelsek
ben biyerden tüyo aldım paşamın süprizi ile ilgili paşam gene çiğ küfte yapçakmış galiba
sevgili mustafa kardesim..benim önerim karsı ekibin arabalı vapurla hareme gecmesi..ama bence tunoka tuncel üstad bu işe el atar..
S&S
Çocukları anlarım da... bizim orda güvenliğin hemen yanına bırakıyorum motoru, heriflerin üstünde bir piknik yapmadıkları kalıyor. Bi sabah bi geldim motorun yanına, kırmızı düğmeye basılmış, kilometre sayacıyla oynanmış, sinyal verilmiş, farlar ve uzunlar yakılmış, hatta yakıt musluğu bile saçma sapan bi konuma getirilmiş. Aynanın açısı saç tarancak şekle de getirilmiş... gaz koluna neler yaptıklarını Allah bilir tabi. O hali görünce adamların yanında "eşşoğlu eşşekler bilmedikleri moklarla oynular yaa, bi yakalasam naapçaamı biliyom ben" diye yüksek sesle bi söylendim, şimdilik sorun kalmadı. Motoruma dokunanı oyarım!.. O kadar!..
Bu arada Perşembe günü fırtına varmış. Tekneleri denize açılması ve motorların trafiğe çıkması o gün için yasaklandı. Çıkanların ehliyetine 2 sene, motoruna süresiz el konacakmış.. (zühtüpaşaaaaa, gelemiyom işte.. iptal et artık )
iptal yoooooooooook..demonicdreams adlı üyeden alıntı
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)