Arkadaşlar bende büyük bir ihtimal 8'den once gelemem. 8-8.30 gibi mekana geçerim
Arkadaşlar bende büyük bir ihtimal 8'den once gelemem. 8-8.30 gibi mekana geçerim
Bekliyorum
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Büyük bir ihtimalle saat 8-30 dan önce orada olamam. Yazdığın mekanı tam olarak bilmiyorum bu yüzden yazdığın tel açık olsun muhakkak arıyacam senifragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
BOSTANCI sahilyolunda vapur iskelese arkanı ver hemn ortada karşında görürsün "BERKAY ÇAY BAHÇESİ"ni
zaten bostancı vapurlrının orda 1 tane çay bahçesi var.telefonum 4 buçuktan itibaren açık olacak merak etmeyin arkadaşlar.
Valla sabah sabah fırçanıda attın eyvallah. Tamam arkadaşım yeri anladım. 8-30'da ordayımfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Dürüm yediğimiz yerin karşısımı kıs pembişş..fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Burcu özür dilerim, ben gelemeyeceğim Benim yerime de eğlenin
sanırım orayı kastediyor tuncel abi.
khutuck, hayırdır? kendine gelemedin mi yoksa?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
valla yer gayet basit...Birine sorsanız gösterir.Zaten siz de hemen görürsünüz sol tarafınızda.
motorları beers'in yanında kalan araya parkedicez.
başka yer bulamayız o kadar motora...
unutmayın
16:45 Şaşkınbakkal ışıklar/Sahil yolu
17:00 Anıt büfe/Bağdat caddesi-Şaşkınbakkal
18:45 Berkay çay bahçesi/Sahil yolu-Bostancı
Ok Chaplin Benide Listeye Yaz Dostum
Bu Arada Babacigina Cok Cok Gecmis Olsun Babalar Gunude Kutlu Olsun
bostancıda dürüm yediğimiz yerin hemen karşısı mı bu berkay çay bahçesi?
onu soruyoruz orda bi çay bahçesi vardı..
burcu, bir de bana +1 yazar mısın rica etsem?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
ben gelemıyorum....
size iyi eğlenceler...
____it's my life_1982____
fragrance-chaplin kardes gelicektim ama ayagimi burktum davul gibi oldu eve cakildim kusurta bakma..babana selamlar hurmetler..
Kardeşim sınava girdi, dışarıda beklerken ben girmişten beter oldum. Sınv yüzünden dün gece de erken kaçmak zorunda kaldım...LesPaul adlı üyeden alıntı
şu anda saat 19:58 ve şaşkın buluşmasını yeni gördüm.Önceden haberim olsa gelirdim.
Herkese iyi eğlenceler...
CaSCaRiNo
vedat kaya adlı üyeden alıntı
kayacığım geçmiş olsun inşallah iyileşirsin pazara kadar
sevgiliburcu senden ve babandan cok özür diliyorum.. özel bir sebepten aranızda olamadım.. oysa dogma yı görmeyi cok istiyordum. inşallah en kısa sürede birlikte oluruz ..zaten birazdan lespaul hep birlikte saptanan kadıköy yakası sabit buluşma mekanı için topik açacak..oraya nasılsa gelirsiniz.. bol bol görüşürüz..
S&S
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
duğa etki gelmedin seni yumurtaya boğcaktım gelseydin
oo abı madem foto cekıodun nıe solemedın gobegımı ıcıme cekerdımiyi ki gelmısım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)