İstanbulda olmasan da kalbin MT ile olduğu sürece bizimki de seninle...merak etme!Akira adlı üyeden alıntı
İstanbulda olmasan da kalbin MT ile olduğu sürece bizimki de seninle...merak etme!Akira adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ertuğrul_öz ... en başta ilk yazını
Hepiniz boş insanlarsınız gibi okudum :D dedim noooluoruz
samsun grubuuuu size sesleniyor ertugrul.. canlanın biraz
nerdesiniz arkadaşlar pazar günü hava bomba gibi olacak
alperr kardeşimizi de yazın oda gelecek
ya bı dur durdugun yerde en cok dolaşan motorcu sensın heehboyraz adlı üyeden alıntı
benım olmadıgım gezılerde arkanı kolla
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
PAZAR GÜNÜ HAVA 32 DERECE OLACAK ARKADAŞLAR.
ANIT BÜFEDEN SONRA SAHİLE KAÇARIZ MUTLAKA...
Alper gelmese şaşardım zaten Gelsin gelsin dogma ile RR muhabbeti yapsın yine
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Eğer bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim. Ama pazar günü malum, ne olacağı belli olmayan bir gün....
Aklıma gelmişken neden bir cafede buluşmuyoruz diye soranlar vardır eminim içinizde.
Nedeni çok basit Bağdat caddesi pahallı bir yer.
Herkes 1 çaya,kahveye 4-5 ytl veremeyeceğinden veya vermeyeceğinden fiyatları gayet makul olan Anıt Büfeyi seçtim.
Hem tostları,hem taze sıkılmış meyve suları,hem kaşarlı dürüm döneri İstanbulda çok meşhur olan bir yer sonuçta burası.ANIT BÜFE=BAMBİ
Hem bağdat caddesinde oturup muhabbet edicez hem de aynı manzara sahip cafelerde ödeyeceğimiz paraların yarısından da az para ödiycez...
Mekanı beğenmeyen ve ben 1 çaya 5 ytl veririm diyenler olursa onlarla daha sonra başka mekana kayarız.
Not:Anıt büfe 24 saat açık!
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
sen bir harikasın gerisini boşver, bu kadarını düşünüyorsun ya dert etme sen kendine, babacığın daha iyidir umarım
let it be
motorsezonu bitince fıçı gibi oluruz neyse 6ay diet altı ay yemek bence
çok adil
Babam iyi allaha şükür.Tek sorun 6 ay ağır kaldıramaz ve motora binemez.halilertan adlı üyeden alıntı
Düşünüyorum çünkü bir çay 4-5 ytl olunca kimse 2.yi içmek istemeyecek haklı olarak.Yarım saat oturup kalkacak halimiz yok ya.Ateş almaya gitmiyoruz sonuçta.Rahat rahat muhabbet edelim,bol bol...
Yanlış hatırlamıyorsam çay 1 ytl anıt büfede.Yarın bi uğrayıp fiyatlara bakıcam.Buraya yazarım.
Hep ye ama spor yapnecdet adlı üyeden alıntı
Borcu cum seni ve dogma abimi çok seviyorum biraz işlerim var ama işlerimi halledebilirsem gelmeye çalışacağım
KAMP ADAMLARI
burcu kardesim..gerci akşamda konusuruz ama..2 elim kanda olsa gelicem..
S&S
Arkadaşlar, akşamüstü - pazar trafiği demeyip bağdat caddesine çıkarak buluşmaya katılacaklara "gazanız bübarek ola" derim sadece ..
Şaka bir yana, sizlerle birlikte olacağım için mutlu olduğumu belirtiyor, beni görmek için geleceğini söyleyen arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi yolluyorum şimdiden...
Sevgiler.
dogma .
dogma adlı üyeden alıntı
abi seninle daha tanışamadım ama pazar inşallah tanışacağız bu arada çok
geçmiş olsun
Eh be abi bu güzel sözlerin üstüne gelmeyen ne olsun yawdogma adlı üyeden alıntı
Buluşmanın Bağdat caddesi-Anıt büfe faslından sonra talebe göre ya Sahile inicez ya da Feneryolu Cafe Sera'ya gidicez...
Duyurulur!
fragrance_chaplin benide eklermisin bi aksilik olmazsa mutlaka gelicem
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
şaşkınbakkalı tam şaşırtırız inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)