Ney olumu bilmem ama.. Mekanın bayan müşterileri olduğunu bir kaç defa gördüm. Ha bu organizasyondan giden var mı derseniz onu bilemicem. Malum cinsiyet ayrımı yapılmıyor pek motorcular arasında
Ney olumu bilmem ama.. Mekanın bayan müşterileri olduğunu bir kaç defa gördüm. Ha bu organizasyondan giden var mı derseniz onu bilemicem. Malum cinsiyet ayrımı yapılmıyor pek motorcular arasında
Gelecek hatun arkadaslar var evet motorcu yada artçı
Hepinize iyi eğlenceler eğer gelebilirsen katılmayı düşünüyorum eşimle beraber Eminim çok güzel olacak
Fotoğraflar yakında burada
Tüh be yine kaçırdik buluşmayı nasıl Beğendiniz mi cafeyi bende bu gün götürüp yikatacam memnun kaldınız mi bide bu gün gitmek isteyen varmı?
Hava çok güzel yok mu değerlendirmek isteyen. Bütün arkadaşlarım uyuyor :/
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Ben de dün ilk defa gittim. Benim gibi ilk kez gelen 3-4 kişiyle tanıştım :d ortam güzeldi.
Bende ilk kez katılacaktim hava güzel ayarlayın bi buluşma yahu tavla da varsa bileğine güvenen haber bekliyorum
bende ilk kez gittim, ilk kez giden veya sohbete yatkın insanlarla tanışmak daha güzel. Çekirdek tayfa ile kaynaşamadık o da olur bi daha ki buluşmalarda. Ama ortam güzel.
Moto cafedeyiz yokmu forumdan kimse
Valla eğer oradaysanız motoru yıkatın , ben motoru yıkatınca motorun rengi ortaya çıktı
Fotoğraflar fizandan mı geliyor
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)