Haftalık Ritüel Eküriler Buluşması - Maltepe Moto Cafe
Reklamlar
-
25 Aralık 2015, 00:46
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Nolucak canım gel
Ben kakare dersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Valla ben erken geçicem muhtemelen Maltepeye. 4 gibi oralarda olurum diye düşünmekteyim. İstiyorsan buyur gel bekleriz.
Ev sahibi gibi masallah yaprak da sarican mi ona gore gelcez
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
-
25 Aralık 2015, 18:05
yanlış kişilere ben kakare'yim dedikten sonraki imajımı düşünemiyorum :D ayarlamaya çalışıcam.
-
25 Aralık 2015, 18:16
kakare adlı üyeden alıntı
yanlış kişilere ben kakare'yim dedikten sonraki imajımı düşünemiyorum :D ayarlamaya çalışıcam.
spidi kırmızı deri mont, monster işaretli renkli hjc kask , gri 600f bu kombine sadece bende var beni bul ben kakare yim de tanışırız sorun olmaz
-
25 Aralık 2015, 18:22
Moderatör
Fiddle ile gelsem ayip olur mu
-
25 Aralık 2015, 18:48
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
ben motor almasam aylık akbille gelcektim
-
25 Aralık 2015, 18:51
Moderatör
YouSuffer adlı üyeden alıntı
ben motor almasam aylık akbille gelcektim
haha yok o kadar da motorsuz bırkmazdık senı :D
-
25 Aralık 2015, 18:52
olmaz kabul etmiyoruz Valla hiç belli olmaz ben belki arabayla gelebilirim. Elifin bavulunu alacağız belki
kakare adlı üyeden alıntı
ahhah güzeldi bu Valla benim planımda 4 -5 gibi orada olmak var. Sana özelden yazıyım numaramı geldiğinde arayabilirsin. Hem imajda hasar görmez
-
25 Aralık 2015, 18:55
Moderatör
olmaz kabul etmiyoruz
Valla hiç belli olmaz ben belki arabayla gelebilirim. Elifin bavulunu alacağız belki
Ya ben havalar soğudu soğuyalı araba ile geliyorum, utanıyorum da bari fiddle ile geliyim diyorum Ama fiddle icin de uygun ekipmanım yok, apaçi style haha
-
25 Aralık 2015, 19:12
olmaz kabul etmiyoruz
Valla hiç belli olmaz ben belki arabayla gelebilirim. Elifin bavulunu alacağız belki
ahhah güzeldi bu
Valla benim planımda 4 -5 gibi orada olmak var. Sana özelden yazıyım numaramı geldiğinde arayabilirsin. Hem imajda hasar görmez
Bizde o saatlede orda oluruz kalabalık gelcem
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
25 Aralık 2015, 19:33
Ya ben havalar soğudu soğuyalı araba ile geliyorum, utanıyorum da bari fiddle ile geliyim diyorum
Ama fiddle icin de uygun ekipmanım yok, apaçi style haha
Ben bir ara suzukiyi kullanırken senin gibiydim mont , ayakkabı , kask , eldiven , bellik , pantalon bide kafada kamera var millet manyağa bak herhalde demiştir
Bende bu kafayı anlamam sanki motora göre kıyafet olmak zorunda , sanki ondan düşünce farklı asfalta düşüyorsun...
Elifin bavul olayı olursa valla ben arabaylayım yoksa motor.
Karalı adlı üyeden alıntı
Bizde o saatlede orda oluruz kalabalık gelcem
Tamamdır abi o zaman yarın orada görüşmek üzere
-
25 Aralık 2015, 19:37
Tesadüf oldu biraz, youtube'da gördüm ve bugün oraya gittim. Gold bakım yaptırdım. Motor sıfır gibi çıktı, tavsiye ederim. Mütevazi güzel bir yer, bende gelmeye çalışacağım.
-
25 Aralık 2015, 19:55
ozgurilhan adlı üyeden alıntı
Tesadüf oldu biraz, youtube'da gördüm ve bugün oraya gittim. Gold bakım yaptırdım. Motor sıfır gibi çıktı, tavsiye ederim. Mütevazi güzel bir yer, bende gelmeye çalışacağım.
Bu gold bakımda ne var ? birde ne kadar ?
-
25 Aralık 2015, 20:06
Yıkama, cilalama, zincir bakım, wd40... 50TL
-
25 Aralık 2015, 20:09
ozgurilhan adlı üyeden alıntı
Yıkama, cilalama, zincir bakım, wd40... 50TL
Hee benim evde yaptığım bakım Bir sorum daha olacak zinciri ne ile temizliyorlar ? Mesela ben sadece motul ürünlerini kullanıyorum.
-
26 Aralık 2015, 02:01
yuhu siz motorcu değilmisiniz mekana gitmenize ne gerek var ? mekanınızı kendiniz yaratın doğada sınır yok mesela yakıcan ortaya ateşi etrafında yiyicen içicen hunharca gülücen eğlenicen ?
-
26 Aralık 2015, 02:14
Mekancı da kazansın, o da motorcu sonuçta
-
26 Aralık 2015, 05:00
DKN adlı üyeden alıntı
yuhu siz motorcu değilmisiniz mekana gitmenize ne gerek var ? mekanınızı kendiniz yaratın doğada sınır yok
mesela yakıcan ortaya ateşi etrafında yiyicen içicen hunharca gülücen eğlenicen ?
Pazartesi gidiyorum eğer gitmeseydim bu haftasonu 2 gün enduro kampı var. Ona katılacaktım
-
26 Aralık 2015, 15:47
Bostanci sahilde nargile iciyorum heralde 6 gibi ordayiz
-
26 Aralık 2015, 16:09
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Bostanci sahilde nargile iciyorum heralde 6 gibi ordayiz
Evdeyim yeni uyandım
-
26 Aralık 2015, 16:33
Gelecek hatun varmı ? Diye sorsam şey olurmu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)