o gün erimedik, ben bu gün de erimedim
taksime gitmiştim, anadolu yakasına eve dönerken sağanak başladı. ıslanmayan yerim kalmadı
ama zevkliydi, baya eğlendim gelirken
o gün erimedik, ben bu gün de erimedim
taksime gitmiştim, anadolu yakasına eve dönerken sağanak başladı. ıslanmayan yerim kalmadı
ama zevkliydi, baya eğlendim gelirken
LesPaul adlı üyeden alıntı
ok birkaç arkadaşla görüştüm hava yağmasa gelcekler
+1 pek belli olmaz, şeker familyasından benim +1LesPaul adlı üyeden alıntı
Langırt varmıydı orda hatırlayamadım ???
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
onu ben de hatırlayamadım serdar abi.serdark adlı üyeden alıntı
yarın bakıcaz artık
LesPaul arkadaşım... ben de geliyorum listede varım herhalde.. 1. sayfaya dönmedim şimdi unuttum walla neyse... yoksam beni de yaz..
bi de thsirt istiyorum ben M
kısa yazdım... öz yazdım.. geç kaldım... yatagım beni beklio hadi iyi geceler
Şimdi rahatlayın
derin bir nefes alın
kafanızı boşaltın hiçbirşey düşünmeyin ..
Şimdi gözlerinizi hafifçe kısın..
Sadece benim sesime odaklanın ve ruhani ruhani aşağıdaki resme bakın
bu akşam ;
geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz geleceksiniiiiiizzz
LesPaul biraz değişik bir davet şekli oldu ama artık ne yapalım rakip geziler var diye son çare dedim artık Sen bu fikri "MT tişörtü alacaksınııız alacaksınııız" diye uyarlayabilirsin
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
abı ortada bı cafe gozukuyo bayada kalabalık ınsanalr var ne tabı tutulur bu sence
cbf 500ciler ve diğer avrupalı kardeşler ve abiler buluşma yeri levent
akşam saat 19.00 biraz bekledikten sonra 19.15de hareket ederiz hedef
kadıköy beşiktaş iskelesi. yağmur yağarsa olmaz herkes erir
serdark bu ne güzel bişeymiş yaw gözlerim resmen rahatladı biraz şaşı olduserdark adlı üyeden alıntı
oldu ama
serkan,,,necdettt abiiiiii
aksam gelmeyı planlıyorum ama ogs yada kgs yok ne yapıcaz yaaa...
bırde unutmadan yagmur yagarsa gelemem dun yeterı kadar ıslandımm...
____it's my life_1982____
Arkadaşlar son kararımı verdim kampa değil (üzülerek), modaya geliyorum (sevinerek) ve S beden tişört istiyorum.
ya ben fena hipnotize olmuş gördüm kendimi be
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
dostum sırkecıden ferıbotla gelebılrsın ıstersen yada 1. kopruden pılakanı camura boyayarak kacak gecebılırsın en son ıhtımal 2, kopruden gelırsın ordan paralı gıse varaksam gelmeyı planlıyorum ama ogs yada kgs yok ne yapıcaz yaaa...
bırde unutmadan yagmur yagarsa gelemem dun yeterı kadar ıslandımm
batuhan35 adlı üyeden alıntı
yağmur yağmıcak diği garanti yok ama bence yağmıcak geçen gün dolmabahçede yakalandık zaten yağmura bugün şans bizim tarafta
ogs yi dert etme 2köprüden geçicez bu arada mt nin fotorafcısı olarak
ekipmanı unutma çalışıcaksın
er5 adlı üyeden alıntı
yok öyle motorcu kendi motorunu çamurlamaz üstelik devletimizi
bu krizden nasıl çıkartacağız
jasmine adlı üyeden alıntı
slmi bende jasmine katılıyorum. heryeri su bastı bu hava da kamp işi yattı.
modada sizlerleyim. yanlış hatırlamıyosam orda pinponda vardı olmadı pinpon oynarız
O abı senı aramızda gormek ne guzel.bu kampın topını acan kısı bıze kızacak anlasılan herkesı buraya kadırıyoruz
gazlabeni adlı üyeden alıntı
abi pinponmu dedin vallah ne zamandır oynamıyom ama yinede iddialıyım
takdir-i ilahi kardeş biz napalım, yağmuru biz yağdırmadıkyaer5 adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
slm bende modadayım bu akşam işten cıkıp gelicem.
dün akşam o yağmura köprüde yakalandım mont hala ıslak su an dükanın önunde kuruyo. net saat ve kaçkişiyiz bilgi alabilirsem sevinirim.
yağmur yağmıcak bence. internetdede yağmur yok diyo.
bide bomanti her daim motorcu akınına uğruyo(akşamları) nasıl kaynasıcaz tanıcaz birbirimizi fikri olan varmı
oncelıkle hos geldın dotum 1 cı sayfanın basında yer ve zaman hakında bılgı var.slm bende modadayım bu akşam işten cıkıp gelicem.
dün akşam o yağmura köprüde yakalandım mont hala ıslak su an dükanın önunde kuruyo. net saat ve kaçkişiyiz bilgi alabilirsem sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)