esra eron olur tabiki hayır demem ne zaman üyemi olmuş bizim siteye valla yakışır birde mankenimiz olsun cenk söyle bi tanışma topigi açsın
esra eron olur tabiki hayır demem ne zaman üyemi olmuş bizim siteye valla yakışır birde mankenimiz olsun cenk söyle bi tanışma topigi açsın
bunun için ayrı bi topic lazım, bayağıda tutarcenkmenderes adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
arkadaslar konumuz mankenelr deyıl ama konuyusaptarmayalım.bız sadece yarın aksam kadıkoyde bulusmak ıstıyoruz .mankenler daha sonra baska bı topıkte ıns
evet t-shirt isteyenleri ekledim en sonunda. bi ara sorun vardı açamadım siteyi.
başka gelmek isteyen varsa ekleyelim hemen.
bu arada ben de gidip gelişim'den alıcam zaten t-shirtleri. ama daha konuşmadım. ellerinde t-shirt varsa yarın akşam elinizde olacak merak etmeyin
benim ortak için xl veya xxl bi t-shirt daha getirirmisin, bu arada biz 2 kişi gelecezLesPaul adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
tamamdır, XL'ını gördüm ve 1 artırıyorumTifosi12 adlı üyeden alıntı
yarın sanırım hava kotu olcak semızkuma gıdemezsem muhtemelen gelırım
m € c l ü q
Pek demirbaş sayılmam ama bundan sonra yavaş yavaş o aşamaya ilerleyeceğiz artık... Ayrıca sizden sonra ertesi günde 4 oyun daha yaptım ben, pardon ders verdim desem daha doğru olurer5 adlı üyeden alıntı
hatta ve hatta bowlingten önce de sahinhakan'la 2 saat yorucu bir bilardo yaptık. Ne yapayım yenmesine izin verdim Yaw arkadaşlar bir insan bilardo oynarken bu kadar mı çenesi düşük yaaa, konsantrasyon falan hak getire bende yani.. Attığım sote kalıyor kardeşim ooo anlamadım bu nasıl iş walla.. Biraz mazeret gibi oldu ya neyse
kıssadan hisse serkan beni de ekle beni de... Dumanı severim ama "çay" dan çıkan dumanı zaten zor bıraktım sigarayı.. o00o 4 yıl olmuş
Görüşmek üzere arkadaşlar
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
ben şimdi dışarı çıkıyorum, en son serdar abiyi ekledim.
akşam döndüğümde yeni katlanalrı da eklerim
görüşmek üzere.
abı oynattınız meletı bana elımın agrısından motor kullanamıyroum valla
bomonti de king oynarsanız gelirim
bende tshirt istiyorum ama hangi beden olursa onu alırım L olur heralde.
slm arkadaslar yine toplanıyomuşunuz. benide ekleyin gelmeye çalışıcam. bu arada topicin sahibi senin finalin tezin falan bitti galiba gezmeler tozmalar çok topic açar gördüm seni sahınhakan' ın rodajı bitmiş mi bu arada arkadaslar bilen var mı? er5 batak oynarım, tycoon kıng oynarım, serdark bilardo oynarım. varmı baska oyun istek yapın oynarız...
listeyi güncelledim
ne isterseniz oynarız, gelin arkadaşlar
ama nargile keyfimiz bittikten sora
hocam bowling partimiz tekrarlanacak ilerleyen tarihlerde... seni özellikle bekliyorum ona göre... Sen timsah (patent hakan'a ait) nedir bilirmisin ?uzman_1907 adlı üyeden alıntı
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
hava yağmasa bizde gelebiliriz gerçe kgs yok ama 2köprü ne diği duruyor
tamam necdet abi, +1 olarak ekliyorum seni. biz demişsin
serdar abi sana da +1 yazmıştım. doğru di mi?
ben gelirim kesin bizim cbf grupla turlamak istiyoruz yarın oradan doğru gelirizLesPaul adlı üyeden alıntı
artık kaç kişi oluruz bilmem ama kesin aç gelirim nargileyide özledim gerçe hayatımda 1kere tadını aldım teknikleri öğretirsiniz artık
estağfurullah abi
buyrun gelin, başımızın üstünde yeriniz var
LesPaul adlı üyeden alıntı
sağol kardeş yarın görüşürüz inşallah dolmabahçedeki gibi yağmura yakalanmayız neyse erimedik o gün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)