[MT İstanbul] 10/06 Cumartesi Akşam Kadıköy-Moda Buluşması
Reklamlar
-
09 Haziran 2006, 16:24
Kamp için hava durumu beni endişelendiriyor benim işim belli olmaz son dakika da kampta da olabilirim moda da da olabilirim ama modaya gelme ihtimalim daha yüksek.20:00 den önce orada olurum ama ben gelmeden bi yere giderseniz varya hepinizinde benden çekeceği var hani.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
09 Haziran 2006, 16:26
ozman lısteye eklıyoruz ablacım senıde.bıyere gıtmeyız baya takılmayı pılanlıyoruz orda guzel bı mekan cunku
-
09 Haziran 2006, 16:27
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
peki esra eron olsam 90 60 90 olmam gerekmez miydi
neyse valla ben bu sitede bayanların daha fazla ilgi gördüğünü sanmıyorum.
Burası Siberlam değil...MOTOSİKLET.NET!
lespaul bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum ona göre!
ben yüzden bahsediyorum, kimsenin ölçülerini inceleyecek kadar olmadık daha
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
-
09 Haziran 2006, 16:30
tamam ya kapatalım su esra eron muhabbetını ben bıkerem cagla sıkelı sevıyorum
o daha guzel
-
09 Haziran 2006, 16:33
-
09 Haziran 2006, 16:37
-
09 Haziran 2006, 16:44
serkan ne iş yavrum senin finallerin yokmu dışardasın neyse hadi öyle olsun bir yerde bi mazeret açıklaması yapmışsın finaller falan var tarzında neyse bu seferlik finalin olsun ders çalışacaksın not falan alıcan arkadaşlardan herhalde
-
09 Haziran 2006, 16:46
-
09 Haziran 2006, 16:46
ashes adlı üyeden alıntı
serkan ne iş yavrum senin finallerin yokmu dışardasın neyse hadi öyle olsun bir yerde bi mazeret açıklaması yapmışsın finaller falan var tarzında neyse
bu seferlik finalin olsun ders çalışacaksın not falan alıcan arkadaşlardan herhalde
abi silivriye gelsem 2 günüm gidecek. bu buluşma 2-3 saat falan.
silivri gezisi günü birlik olsa yine gelirdim inan ki.. ama 2 günümü ayırcak kadar zamanım yok
-
09 Haziran 2006, 16:48
kardeşlerim canlarım cigerlerim içimden geçeni söylemek gerekirse 10 haziran dostdark gezisini dört gözle bekliyordum. fakat hafta sonu hava kapalı ve yağışlı olacakmış o canımı sıktı.! şeker gibi erimesine erimem de oraya gittiğimiz ne kadar zevki çıkart ne yapılır bilmiyorum doğrusu.
açıkçası soru işartleri var kafamda. ciddi ciddi kararsız kaldım.
10 haziran dostdark gezisine gitmessem yanınınızda yım modada.
abı 4 gozle beklıyoruz o gezı ısı bence tutmucaga benzıyo yagmurdan dolayı .yagarsa herkes perısan olur valla
-
09 Haziran 2006, 16:50
ilk geziye katılayorum gelicem
-
09 Haziran 2006, 16:52
er5 adlı üyeden alıntı
abı 4 gozle beklıyoruz o gezı ısı bence tutmucaga benzıyo yagmurdan dolayı .yagarsa herkes perısan olur valla
biraderim o gezi tutar tutar sen merak etme soner ile ben bile olsak orda ikimiz kimse bile olmasa gitmiş sayılırız biz listeye adımızı yazarsak gideriz be gülüm
neyse iyi eglenceler
-
09 Haziran 2006, 16:55
er5 ,, serdark ve sahinhakandan ses çıkmadı, ne iş? haberleri yok heralde hala, yoksa gelirle.. ulaşabilirsen sen ulaş bence onlara
-
09 Haziran 2006, 16:57
biraderim o gezi tutar tutar sen merak etme soner ile ben bile olsak orda ikimiz kimse bile olmasa gitmiş sayılırız biz listeye adımızı yazarsak gideriz be gülüm
neyse iyi eglenceler
ınsallah tutar kardesım bızım kotu nıyetımız yok hafta 2-3 defa toplanıyoruz zaten bız
-
09 Haziran 2006, 16:59
-
09 Haziran 2006, 17:02
les_paul bende t-shirt istiyorum ama M-L hangisi olur bilmiyorum, yani iki bedendede t-shirtlerim var nasıl yapcaz,, iki bedendede numune getirsen olurmu
-
09 Haziran 2006, 17:13
LesPaul kardeşim bende gelişime uğrayıp t-shirt alacaktım ama madem böyle bir opsiyonun var o zaman mümkünse bende bir XL alayım.. Yok yok XXL olsun.. Ya daaa.. XL iyi yaw Olmassa geri iade edebiliyomuyuz?
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
09 Haziran 2006, 17:13
tama tifosi12, getirmeye çalışırım
-
09 Haziran 2006, 18:57
-
09 Haziran 2006, 19:10
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
peki esra eron olsam 90 60 90 olmam gerekmez miydi
neyse valla ben bu sitede bayanların daha fazla ilgi gördüğünü sanmıyorum.
Burası Siberlam değil...MOTOSİKLET.NET!
lespaul bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum ona göre!
Motosiklet.net olsa da erkek erkektir.. Biz mankenleri seviyoruz.. Mankenleeeeeeeeeeeeeer Mankenleeeeeeeeeeeeeeeer...... Süperleeeeeeeer.......Hadi arkadaşlar herkes bir manken seçsin.. Ben Sebnem Schaffer diyorum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler