http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post288288
bu akşam yine bir buluşma var. bekleriz
akşam 8 de küçük çamlıca'da. "O Ağacın Altı" adlı çay bahçesinde
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post288288
bu akşam yine bir buluşma var. bekleriz
akşam 8 de küçük çamlıca'da. "O Ağacın Altı" adlı çay bahçesinde
Akşamki güzel resimlerimi yüklememişsinizzzzLesPaul adlı üyeden alıntı
henüz yükleyemedim gerçekten. onları gitarist-aslan nickli arkadaşın makinasıyla çekmiştim. fotoğrafları bana yollamasını bekliyorum. gelir gelmez siteye koyacağımtunoka adlı üyeden alıntı
gecikme için üzgünüm
necdet adlı üyeden alıntı
kusura bakmayın... o arkadaş korna çaldı ve bu taraftan der gibi elini sallayınca bir an kapıldım tabiki... ama gece o anda bitmedi... boğaz köprüsünden geçerkene artçıma kaskını ve montunu veren bir dostum vardı adı ORHAN o aradı... kanca dedi taksimdeyiz grupla (şirketten) beraber... gel sende diyince taksime uçuverdim eve geldiğimde saat 2:00 di... çayın üzerine cila olarak 1 bardak bira çok güzel gitti wallahi... 1 bardaktan fazlası zarar. birde idare ye girişte COŞKUN SUCUK larının önünde çevirme vardı sadece ehliyet sordular memurlar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Güzel bir aksam oldu fotoğraflarda güzel gelen bütün arkadaslara teşekkürler. serkan sanada ayrıca teşekkürler iyi bir organizasyon yaptın devamını getirirsin artık
les, biz bi dünya derinleri olarak toplantı yapacağız. derinlerin derini ben olduğum için de arkadaşları kızılcıklan ikna ederek toplantı için türkiye'yi seçtim. bize bi organizasyon ayarlar mısın?
güzel miydi bari geceniz?
May the Force be with McLaren Mercedes
tabi water ne demek, hemen
uzman devamı gelecek hiç merak etme. hatta bu akşam da vardı ama sanırım sen ondan haberdar olamadın
2 akşam üst üste patlattık walla buluşmaları. 2 günde 60 kişiye ulaştık. rekora koşuyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/show...282#post289282
Benim de motorumla gidebileceğim bir buluşma var artık...
18 haziran pazar(bu pazar) günü hepinizi bekliyorum...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Hasan ; vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ehehehe
Necdet abi; karşına bi otel açacam senin
niye gelmedin beş kağıtcı abinin kahvesini içerdin falada bakardımABZAH adlı üyeden alıntı
hoş 1 akşamdı. ama ben nargilecileri göremedim.serkan organize için saol.
ya bide kardeşim neydi o bilgisaray muhabbeti yaww. harbi fransız kaldık
kartal kardesım aksam kopruden gecerken sureklı dıkız aynasından kontrol ettım ama bır turlu sızı goremedım kopru cıkısındaKartal23 adlı üyeden alıntı
mecıdıyekoy-caglayan yol ayrımında durdum sızı bekledım ama gelen gıden olmadı sonra mesajını aldım ve yoluma devam ettım
bıran taksıme gıdıp kulaklarını cekmeyı dusundum...
neyse cok guzel bır aksamdı.... katılımcı arkadaslara tesekkur edıyorum
necdet abıı affet benı... fotograf makınesını aldım ama pıllerı evde unutmuşum....
necdet abı anlastıgımız gıbı artık yemek yemıyorum cunkı kerpe de tıka basa balık yıyecegız degıl mı.....
____it's my life_1982____
guzel aksamdı resımlerde guzel cıkmıs lespaul saol
vınla bakalım çıkışını verecez seninABZAH adlı üyeden alıntı
Bi Mt de iki muhabir çok birinin çıkışı olacak ama du bakalımm...
tunoka abı o gun otobanda cok yavaş kaldın....
bana kalsa 130-150km arası gecerdım kopruden....
ama sızı bekledım.....
____it's my life_1982____
geziyi planlayan arkadaşa buradan teşekkürlerimi iletiyorum akşam güzel geçti maksat sizlerle tanışıp dolaşmaktı. kerpe öncesi sizleride tanımış oldum. haftaya gene görüşürüz inşallah.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15820
hade bakalım kadıköy bağlama ekibi tüm motorseverler..
2. kadıköy çıkarmasına buyrun..
Geceye biraz geç katıldım ama iyikide katıldım çok güzeldi.tabii bu güzel geceye dostluklara doyamayınca 5 kişi soluğu fenerbahçede aldık sadobey,erdem gündüz,slwer,sahinhakan ve ben. güzel deniz manzarası dolunay ve yakamoz tanımını kapsayan kültürel bir sohbet bol meyveli pardon böcekli bir ağaç ve güzel sohbetler.bu gece için katılan tüm arkadaşlara ve düzenlediği için serkan a teşekkürler. Ayrıca gece 02:30 da eve ulaştığımız için eve kadar bana eşlik eden erdem gündüze teşekkür ederim .Ama resimlerimiz nerde?
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)