Cuma Sohbeti - Süleymaniye
-
Forumdan bikaç kişi zaten benle birlikte burada, gelmek isteyen olursa diye buraya konuyu açayım
Yer: Lalezar Çay Bahçesi - Süleymaniye Camii yanı
Saat: 21:05
Tarih: 20 Kasım 2015
Bu hafta Bakırköy -Motogarage'da toplanmayı düşünüyorduk lakin erken kapatıyorlarmış. Bu sebeple daha öncede grupta tavsiye edilen Lalezar Cafe ilk tercihimiz oldu. Herkesi bekliyoruz. Yağmur çamur olmadığı takdirde bir sonraki ritüelimizi Eyüp sahilde gerçekleştireceğiz.
https://www.facebook.com/events/1649307315349589/
Reklamlar
-
bu konuyu ben çok önceden açmıştım buluşma 4 aralık 2015 cuma günü yukarıdaki mekanda 20.00 da arkadaşlar
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Forumdan bikaç kişi zaten benle birlikte burada, gelmek isteyen olursa diye buraya konuyu açayım
Bu hafta Bakırköy -Motogarage'da toplanmayı düşünüyorduk lakin erken kapatıyorlarmış. Bu sebeple daha öncede grupta tavsiye edilen Lalezar Cafe ilk tercihimiz oldu. Herkesi bekliyoruz. Yağmur çamur olmadığı takdirde bir sonraki ritüelimizi Eyüp sahilde gerçekleştireceğiz.
Başlğı görünce vaazı hangi hoca verecek diye sorasım geldi ;)
-
Moderatör
Bi hafta cübbeli hocaya da gidelim erman
-
Ajkashga bizde her ortam var gideriz
-
Pilav'da varmı sofubir engel çıkmazsa bende ordayım
-
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Pilav'da varmı sofu
bir engel çıkmazsa bende ordayım
abi sana whatssaptan yazcaktım zaten gel kesin görelim yeni motorunu sohbet ederiz hem
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Bakırköy de yer alan bu motogarage cafeyi şimdi görünce bir netten baktım da güzel yere benziyor ne ayıp bana hiç duymamışım en kısa zaman da gidip görmem gerek Teknik servisi hakkın da bilginiz var mı peki ?
-
01 Aralık 2015, 16:46
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Bakırköy de yer alan bu motogarage cafeyi şimdi görünce bir netten baktım da güzel yere benziyor ne ayıp bana hiç duymamışım en kısa zaman da gidip görmem gerek
Teknik servisi hakkın da bilginiz var mı peki ?
ben hiç gitmedim yazıyı bi arkadaştan alıntılıyorum ama servis yok diye biliyorum, sanırım cafe ve aksesuar satışı var sadece
-
01 Aralık 2015, 19:11
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
01 Aralık 2015, 19:18
Moderatör
Sokollu adlı üyeden alıntı
10:30 civarı gelirim , saat erken benim için. O saate kadar sohbet devam ederse ben de feyz almak isterim
Önce Adnan Hoca'ya gidelim bee,
Abi bunlar kaçlık binlik mi , maşallah
.
İnşallah maşallah gidelim..
-
01 Aralık 2015, 19:19
Gurubunuza üye değilim ama katilmak isterim izin varmi? birde ben anadolu yakasındayim kgs, hgs her ne ise bu süreçten haberi olan varmi
-
01 Aralık 2015, 19:20
arkadaşlar konu açmayı bulamadım o yüzden burdan soruyorum;
Sorum şu ehliyetsiz arkadaşın artçısı olarak polise yakalansak bana bi cezası olurmu ?
(arkadaşın ehliyeti çıktı emniyette daha almadı, bende 12 aralıkta sınava girecegim)
-
01 Aralık 2015, 19:25
Yasin D adlı üyeden alıntı
arkadaşlar konu açmayı bulamadım o yüzden burdan soruyorum;
Sorum şu ehliyetsiz arkadaşın artçısı olarak polise yakalansak bana bi cezası olurmu ?
(arkadaşın ehliyeti çıktı emniyette daha almadı, bende 12 aralıkta sınava girecegim)
Artçı olarak bindiğinizde herhangi bir ehliyete gerek yok AMA ,
Eğer arkadaşınız kontrole takılırsa, ehliyetsiz araç kullanmaktan ( belki de henüz çıkmadı ehliyet sorguda ) veya ehliyetini yanında bulundurmamaktan ceza alabilir.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
01 Aralık 2015, 19:41
Arkadaşı bosver arkadaş zengin para cezası ona çerez parası olurda :D ben ceza yemem demi :D
-
01 Aralık 2015, 19:51
Yok sen ceza yemezsin en son 1500tl cezası vardı arkadaşına kitleler
-
02 Aralık 2015, 12:11
Zsrvc adlı üyeden alıntı
Gurubunuza üye değilim ama katilmak isterim izin varmi? birde ben anadolu yakasındayim kgs, hgs her ne ise bu süreçten haberi olan varmi
Gelebilirsiniz, kopruden geçip 1 hafta içinde hgs cıkarırısanız sorun olmaz
-
02 Aralık 2015, 12:41
İş durumumu bilemiyorum ama uygun olursa gelmek isterim bende, açılışı Ahmet Hocayla yaparsak dileyen olursa kapanışta Adnan Hocaya ve kediciklere götürebilirim. Kendisi komşumuz olur.
-
02 Aralık 2015, 13:17
Erman 21.00 yazmışsın çüş dedim gece buluşun bari..
işten çıkıp gelebilirim 1 saat yanınıza belkim ekurimle toplanırız biz, motorum çıktı şükür, kanatlarıma kavuştum..
(kediciklere olan sempatimle şimdi olay daha bir hoşlaştı kerem çıkışta seninleyim )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)