15 Kasım 2015 Garipçe köyüne çay kahve içmeye gidiyoruz
Reklamlar
-
Moderatör
trancexp adlı üyeden alıntı
grup olalım grup benide yazın tiger ım ve ben de geliyoruz.
Katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Levent
3-awesomeeee
4-Keremkrmn
5-rsinan
6-YouSuffer
7-kivancern
8-atillatopal9(+1)
9-I3luee
10-trnpkr
11-oguzyamann
12-ebruuu
13-omeraydin
14-yeniii
15-kurubuz
16-Esseruz
17-Evoque
18-srkn.ks
19-gabo
20-kuroscu
21-trancexp
22-
23-
24-
25-
Reklamlar
-
Super Moderator
yarın karşıdan (anadolu yakası) gelecek arkadaşlar yola biraz erken çıkmanız iyi olacaktır maraton dolayısı ile bazı yollar kapalı olacak
trafiğin biraz fazla olma ihtimalini göz önüne alalım
-
Bende yzf r25 var bakimi geldi arkadaşlar oil yanip sönüyo bakima sokabilirsem bugun yarin size katilacagim eger bakim yapamazsam üzülerek katilamayacagim 😡
-
Merhaba. Ben de katılmak isterim daha önce katılmadım sorun olur mu?
-
Super Moderator
mkolia adlı üyeden alıntı
Merhaba. Ben de katılmak isterim daha önce katılmadım sorun olur mu?
Gelebilirsin tabi ki niye sorun olsun buluşma saatinde orda ol yeter
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Selamlar
bende geliyorum tarz sorun olmaz ise tabi(xmax 250) beni de listeye ekleyin lütfen ... Avcılardan geleceğim ... bu taraf dan gelecek olan var ise buluşup beraber gidebiliriz ... hatta bugün den buluşmak isteyen var ise öyle bir ortam da yaratılırsa katılım sağlarım ...
-
Super Moderator
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Levent
3-awesomeeee
4-Keremkrmn
5-rsinan
6-YouSuffer
7-kivancern
8-atillatopal9(+1)
9-I3luee
10-trnpkr
11-oguzyamann
12-ebruuu
13-omeraydin
14-yeniii
15-kurubuz
16-Esseruz
17-Evoque
18-srkn.ks
19-gabo
20-kuroscu
21-trancexp
22-mkolia
23-carlione
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
carlione adlı üyeden alıntı
Selamlar
bende geliyorum tarz sorun olmaz ise tabi(xmax 250) beni de listeye ekleyin lütfen ... Avcılardan geleceğim ... bu taraf dan gelecek olan var ise buluşup beraber gidebiliriz ... hatta bugün den buluşmak isteyen var ise öyle bir ortam da yaratılırsa katılım sağlarım ...
listeye ekledim tarz sıkıntımız olmadı hiçbirzaman rahat ol
ben bakırköyden gideceğim ama henüz çıkış saatimi belirlemedim yarınki ruh halime göre değişir
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Levent
3-awesomeeee
4-Keremkrmn
5-rsinan
6-YouSuffer
7-kivancern
8-atillatopal9(+1)
9-I3luee
10-trnpkr
11-oguzyamann
12-ebruuu
13-omeraydin
14-yeniii
15-kurubuz
16-Esseruz
17-Evoque
18-srkn.ks
19-gabo
20-kuroscu
21-trancexp
22-mkolia
23-carlione
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
listeye ekledim tarz sıkıntımız olmadı hiçbirzaman rahat ol
ben bakırköyden gideceğim ama henüz çıkış saatimi belirlemedim yarınki ruh halime göre değişir
tahminim 12 gibi çıkarım sana da uyarsa haberleşiriz ... bu tarafdan gelecek olanlar var ise pm den telefon numaramı da paylaşabilirim ...
-
beni de listeye ekleyebilirsiniz :D bayan arkadaşlar olacak mı acaba kız arkadaşım da gelmek istiyor ama sıkılmasın garibim oralarda :D
-
Super Moderator
Rathje adlı üyeden alıntı
beni de listeye ekleyebilirsiniz :D bayan arkadaşlar olacak mı acaba kız arkadaşım da gelmek istiyor ama sıkılmasın garibim oralarda :D
bayan sürücüler ile bazı arkadaşların eşleri ve kız arkadaşlarıda geliyor sıkıntı olmaz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
bende gelmek istiyorum ama şüpheye düştüm ve hafiften tırstım. bende kasktan başka ekipman yok, hem temden geçip levente gelmek hemde garipçeye kadar gitmek biraz gözümde büyüdü. cesaret edebilirsem bende yavaş yavaş-sağdan sağdan gelip katılayım isterim. hem kış gelmeden son action kaçsın istemem, hem biçok kişiyle tanışma firsatı bulmuş olurum hemde biraz uzun yol yapmış olurum bakalım benim çinli mondial dayanabilecekmi okadar yola ?? gelirim galiba, inşallah, kesin, sanırım, ...
-
Super Moderator
morFİL adlı üyeden alıntı
bende gelmek istiyorum ama şüpheye düştüm ve hafiften tırstım. bende kasktan başka ekipman yok, hem temden geçip levente gelmek hemde garipçeye kadar gitmek biraz gözümde büyüdü. cesaret edebilirsem bende yavaş yavaş-sağdan sağdan gelip katılayım isterim. hem kış gelmeden son action kaçsın istemem, hem biçok kişiyle tanışma firsatı bulmuş olurum hemde biraz uzun yol yapmış olurum bakalım benim çinli mondial dayanabilecekmi okadar yola ??
gelirim galiba, inşallah, kesin, sanırım, ...
şöyle bir durum söz konusu
muhtemelen ortalama hızımız 70-80km civarı olacak ancak orman yoluna girdikten sonra bu hız virajlardan dolayı 50km civarına düşebilir garipçe yolunda ise yine ortalama 70-80km olabilir tabi trafiğin müsade ettiği, sürece
-
Bende çok isterdim gelmeyi ancak daha ehliyetimi almadım, aldıktan sonra geleceğim, tabi önümüz kış 'winter is coming'.Şimdiden bütün arkadaşlara iyi eğlenceler diyorum sağ salim gidip dönün.
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
şöyle bir durum söz konusu
muhtemelen ortalama hızımız 70-80km civarı olacak ancak orman yoluna girdikten sonra bu hız virajlardan dolayı 50km civarına düşebilir garipçe yolunda ise yine ortalama 70-80km olabilir tabi trafiğin müsade ettiği, sürece
Hmmmm, ben geleyim ozaman. Alper hocam çok kanıma girdin, gelicem inşallah.
-
Benim yanımda +2 var , Osman (GS 700 Tecrübeli) ve Orçun xmax 250 (Az Tecrübeli)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Tekrar soruyorum Anadolu yakasından çıkan varsa ki vardır bence , birlikte çıkalım ...
-
ben anadolu yakasından çıkıcam kadıköy tarafından uyarsa beraber çıkabilirz...
-
Bende gelayım ba
Penüde yazun
(Alper_tim kardeşim bakırköyden mi çıkış yapacaksın)
-
Rathje adlı üyeden alıntı
ben anadolu yakasından çıkıcam kadıköy tarafından uyarsa beraber çıkabilirz...
ümraniye çıkış var
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
trnpkr adlı üyeden alıntı
ümraniye çıkış var
abi akşam vakti geçtim senin ordan biraz acelem vardı sizde kapı önünde minibüsle uğraşıyordunuz uğrayamadım. en azından dükkanı öğrendim bi ara cayını içeçem :D
yarın iyi eğlenceler
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Bakırköy bahçelievler den çıkış yapacak olan varmı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)