Ben Ctesi için diğer başka gruba katılmayı planlamıştım fakat siz MT grubu ile de tanışmak istiyorum. Söz vermiş olduğum arkadaşım ile konuştuktan sonra netleşecek ancak...
Ben Ctesi için diğer başka gruba katılmayı planlamıştım fakat siz MT grubu ile de tanışmak istiyorum. Söz vermiş olduğum arkadaşım ile konuştuktan sonra netleşecek ancak...
Cumartesi ben off durumdayım malesef ...
hava iyi olursa katılmak isterim.
1. Olcay
2. Rathje
3. awesomee
4. Sokollu
5. YouSuffer
6. oXXo
7. bahadircolak
Buluşma yerini her zamanki gibi Meydan Alışveriş Merkezi, İkea önünde yapalım. Motosiklet park etmek için yer çok müsait, zaten eskiden beri bu civardaki geziler için ikea hep toplanma yeri olmuştur.
Saat 09:00 buluşma saati, en geç 09:30 da hareket ve şile yolu üzerinde ki gözlemecilere sürüş.
Gözleme kahvaltı çay vs derken geç kalan olursa direkt oraya da gelebilir. Sonrasında da Saklı Göl ya da daha güzel bir öneri gelirse farklı bir rotaya süreriz.
Buluşma yeri haritası:
https://goo.gl/maps/TmxKYxAWV8P2
Biz sakligol'de bulusacagiz sizle, ama +10/15 ekleyebilirsiniz
Ben %90 gelemiyeceğim cunku gece uyuyamadım ve sabah kalkmam imkansız gibi :(
Hangi gözlemecide buluşulacak? Ben direkt oraya geleceğim.
şileye girmeden ışık ünive gelmeden solda gözlemeciler var sanrım orası..
Ömerli yi geçtikten sonra uvezli sapagina gelince sile yolunun donus tarafinda kalıyor gozlemeciler.
Uykuma yenik dusmessem ordayim
OK. Gidince adını yazarsanız bulması kolay olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:50 ----------
ya da konum atarsanız daha da iyi olur
evin abla'dayiz, konumu dun harita olarak attim başlığa.
Dün gece eve girmem 3ü bulduğu için sabah erken kalkamadım malesef.
Şahitlerim bile var, forumdan Levent abi ile yolda karşılaştık hatta Ben de diyorum ne diye korna çalıp duruyo bu araba
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Umarım güzel bi buluşma olmuştur Hava iyiydi çünkü
Guzeldi ya gelen arkadaslara cok tskler, bahadir bi fotomuz vardi baba bana iletir misin?
Ben her ne kadar geldiysem de gözlemeciye, Barbaros ile bayağı bir devam ettik.
Kahvaltı sonrası yola çıkarken:
Kısa bir mesafe sonra benzincide:
Daha da sonra Şile plajında:
Ben sadece ayakları yerden kesiyor sanıyordum, meğer uçmaya da yarıyormuş kanatlanmadan
Sabah buluşma yerine giderken biraz ıslandık, yağmur gün boyu yağar mı diye de düşündük ama yağmadı.
Şile yolunda ki gözlemecilere sürüp bir gözlemecide oturup kahvaltımızı ettik, lak lak yaparken saatin 12 ye geldiğini görünce kimi iş dolayısı ile kimi de yağmur ihtimalinden geri dönmek zorunda kaldı.
Bekar ve özgür şahıslar olarak bahadircolak ve oXXo şileye sürdüler.
işi olduğu için çok erken kalkan ve giderken bize haber vermeden hesabı ödeyen trnpkr ise bu hareketiyle bizi mahçup etti. Kesene bereket abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)