Bu sabah haberleri izliyordum deniz otobüsünde. Kerpe'yi gösteriyordu. 7metrelik kayalardan denize atlıyordu gençler. Benim de atlayasım geldi ama naapalım paşa paşa işe gittik
Bu sabah haberleri izliyordum deniz otobüsünde. Kerpe'yi gösteriyordu. 7metrelik kayalardan denize atlıyordu gençler. Benim de atlayasım geldi ama naapalım paşa paşa işe gittik
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Kartal23 adlı üyeden alıntı
kartal iyi olur mekan sahibine ona göre sipariş vercem yeteri kadar balık
ve mantarı olsun sonra seninle kavga etmeyelim balık yüzünden
12-13 yaşlarımdan itibaren sürekli gittiğim bir yer olduğu için kerpe'yi çok iyi bilirim,belki biz gebze'den bir gün önce gidip sizlerle orada buluşuruz,bu arada bizim çocuklar(ashes,ccbbdd,cenk,erkin) nerdesiniz elleri görelimnecdet adlı üyeden alıntı
alikara adlı üyeden alıntı
ali bende seyrettim ya o sahneleri insanın içi cız ediyor ya acep yine atlasammiki motora 4gündür binmedim zaten ellerim iyice kaşınıyo
BRUCE adlı üyeden alıntı
evt ya gebzeye karşı bir maç yaparız orada
yalnız ben o tarihlerde gebze'ye transfer olmuş olacağım, ona göre bana güvenme....necdet adlı üyeden alıntı
kilo durumuma bakma, çok da iyi oynarım ( nefes bitene kadar tabii )
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo abi sen nefes işini merak etme... ist. havası kirli ondan maçlarda tıkanıyosundur... orda bol bol oksijen var... tıkanma olmaz... maç iyi olur... terleyincede doğru denize.. nasıl...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ehliyet olmadığından katılamıyoruz maalesef...
ledo'cum bizim takım tamamdır,güzel bir maç daha sonra serin sularledo adlı üyeden alıntı
ledo adlı üyeden alıntı
vay vay vay demekki takımınız hazır bana kartal yeter o uçar her topa
tuncel abiyide kaleye geçiririm bende balıkları yerim
Tabii ya...sen balık biz alık yiyelim vaamıı.he donduma vaamıı..necdet adlı üyeden alıntı
Kayadan atlama dedinde aklıma geldi Ali kardeş kaç kilo daha vermen lazımmış...alikara adlı üyeden alıntı
denizlerin denizi karadenizde mükemmel bi haftasonu olcak....
arkadaslar necdet abimizin cektigi fotolar yetmez aklinizda bulunsun
onlar neki . gidince vayyyyyyy cennet denilen yer burasimi diceksiniz eminim
bence geziye katilanlar tekrar tekrar gitmek isticekler. kerpeye gidipte aksam günesinde denize dalip soguk bi bira iciceksiniz ondan sonra aksam günesini bi kayanin üzerinde izleyip. "hayir ben buradan gitmek istemiyorum" diye icinizden
gecirecekiniz .
vallahi abartmadim.
Kerpeye gidiş yolu çok güzel bir kaç alternatif mecvut. Deniz sezonunda kalabalıktan kerpenin zevkini tam alamıyorsunuz. Tam yaz gelmeden gitmek lazım.
Başlığı duyurular forumuna taşıyorum
burda bakınca bir anda ledo levent bey sonra ahmet bruce peşinden bizim skull erhan hopp diye bi bagırsam soner muzo millet inceden sızarlar ben son dk bildiricem beni yazın ama yanına belirsiz derseniz sevinirim
valla alikara nın teklifi mantıklı gibi geliyo cumartesi çıkıcaksın yola akşam orda kalıp pazar döneceksin. kerpe de uygun fiyatlı otel yada pansiyon vardır herhalde. harika bi haftasonu olur. benim cumartesileride tail olduğu için. problemim yok ama diğer arkadaşları bilemem.alikara adlı üyeden alıntı
Alperrr,ehliyeti kaptınmı???ALPERRR adlı üyeden alıntı
necdet abi direkt ismimizi yazmış zaten +1'imle
söz yavaş gitcem ben de bu sefer
motosiklet gurmesi necdet abim zaten tatmış yemeklerden eheheh biz de seçimimiz ona göre yaparız artık
yarın alıyom. Annemi gönderecem. inşallah çıkmıştır çünkü carşamba günü gelin alın dediler.
ya birde kalıcak yer falan araştırsaydınız bi otel pansiyon yani fiyat alsaydınız
c.tesi den gelenler olucak diye düşünüyorum kalmalı gidersek daha iyi olur düşüncesindeyim
gucci benim niyetimde zaten orayı tanıtmak gitmeyenler için benim eşim kandıralı sayılır bende götürüldüm bir gün ve ağızım açık kaldı orada tabikigucci adlı üyeden alıntı
konaklama imkanlar var çadırda kurma imkanları var ama bunuda sonra
yapabiliriz kararlaştırıpta
Kerpe'ye gezi var bu kandıralı kardeşinizi katmıyomusunuz aglarim walla necdet abi yarın kesin listeyle kandıra grubundan kaç kişi olucagımızı belirticaz çok güzell olucak inşş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)