necdet abi.... futureShock arabayla gelirse çok çok gelmek isteyen artçı kardeşlerimise yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. aracı müsait ise...
necdet abi.... futureShock arabayla gelirse çok çok gelmek isteyen artçı kardeşlerimise yardımcı olabilir diye düşünüyorum.. aracı müsait ise...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
oleeeeeeyyyyy abim benim beee
kimin abisi ..
NECDET abi varmi bi istegin arzun....
gucci adlı üyeden alıntı
isteğim yok kardeşim inşallah masajın iyidir iyi değilse
diplomayı ellinden alırım
kısmetse geliriz hele bi tarih yaklaşsın
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
haklısın NicemaN erken daha gelebilirsen 1hafta önce haber verNicemaN adlı üyeden alıntı
Ben de oynamak istiyorum futbol. Ben de ben de!!
Tuncel abinin takımında olmak istiyorum (CBF500 takımı)
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
necdet abiii kandıra takımında yeni gelişmeler oldu şuan toplam 14 motor hazirda bekliyo gezi için listeye eklersen sevinirim fire ve artışları yine bildiririm güzel olucak güzelll inş
ByChoes adlı üyeden alıntı
slm dostum bir şartla eklerim kandıralılar çok güzel çifte telli oynar bize bir gösteriş yapacaksınız
makara çok arkadaş geliyo uzun hava taverna olmadı 2de donsöz alırız artçı sen iste yeter
arkadaslar . futbolu kumsalda oynamak pekte kolay olmayacak
ayaklar pancar olur valla . ben kale diregi olmayi tercih ederim bide semsiye serin serin.. ayaklarimida kuma gömerim. iyi direk olur benden. kalecide yararlanir. 2 hafta önce kerpede yandi ayaklarimiz. bu aciya bidaha katlanamammmmmmmm..
Aaahhh aaahhh Cemil bilmiosun olayları keşke arabam olsada herkezi ben götürsem.Arabam 5 gün önce satıldı daKartal23 adlı üyeden alıntı
Benim enişte gelicek büyük ihtimal ben onların arabasıyla gelicem bi aksilik olmazsa
Çok sağol Necdet abi.Ya aslında ben patenleri takıp senin arkanda gelsem nasıl olurr
bugun ise motorumla gittim hergun ise motorlami gitsem acaba. bir 1 saat 15 dakika suren yolu ben 20-25 dakika da bitirdim allahim ne guzel bir duygu neyse allahtan yagmur yemedik fazla.
bu arada kerpeye gitmeden ben rodaji tamamlayayim diyorum soyle gidis gelis 150 200 km bulan yakin yerler tavsiye edermisiniz hafta sonlari bi sekilde yol yapip rodaji tamamlayayim. amcamin kizini ziyarete silivriye mi gitsem acaba
ya bu arada baggiodan hic ses soluk cikmiyo forumlarda da goremiyorum kendisini bilgisi olan varmi
necdet abi valla bende gelmek isterim kesinlikle ama ben izmitteyim
ve bende scooter var
bakıyorum nerdeyse tüm motorlar büyük sanırım ayakbağı olurum ben size yaaaa
napıcaz abi gelimmi izmitte nerde toplanılcak yada ben nerden katılayım size ??
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
UnSpokeN
Daha önce de söyledik ya, biz senin bildiğin büyük motor sahiplerinden değiliz Sen hele bir gel, biz de sana ayak uydururuz elbet
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
ya sonucta izmitten kerpeye giderken tahmini ortalama 70 80 ile gidecez virajli yollardada o kadar surat yapamayiz dolayisiyla bu gezide hizi belirleyecek olan ufak motorlar onlar bize degil biz onlara ayak uyduracaz. zaten bende acemilik var hiz yapabilecegimi sanmiyorum.
ooooyyyy oooyyyy tolgacım.. desene tekerleksiz kaldın... yaparız sanada bir açık oturum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
UnSpokeN adlı üyeden alıntı
gel tabi kardeşim izmitten sonra ne kaldı zaten üstelik biz gezmeye gidiyoruz yarışa değil arkadaşların dediği gibi bu izmit ekibi ve kandıra ekibi için iyi bir katılma noktası düşünelim tabi saatıda önemli izmitten gelen arkadaşlar
kandıra gişelerde bekleyebilir mesela neyse önerileri bekliyom arkadaşlar
necdet abi bizim takımda şöyle bi konuşma geçti kerpeye gitmek için zaten kandıraya giriceksiniz kandıra merkezdede bizim takım hazır sizi bekliycaz telefonlaşıp uygun olur mu (abi sen hiç uyumazmısın sabah akşam online destek gibisin maşllah)
ByChoes adlı üyeden alıntı
dışardaydım dolmabahçede çay içtik arkadaşlarla sizin ekibin buluşma noktasını
ayarlarız o kolay izmitten gelen arkadaşlar en güzeli kandıra gişesi dime sen ne düşünüyon
Kartal23 adlı üyeden alıntı
ya kartal kardeş bizim mt fotorafcı batuhandan ses seda yok nerelerde acep ?
izmitliler nerdesiniz
arkadaslar izmitten gelenlerle en guzel bulusma noktasi . giseleri gecer gecmez shell benzin istasyonudur. hem gölgede beklemeleri onlar icinde saglikli deilmi...
bu arada dünki yagmura E-5 te yakalandim sucuk kimin oldum ve bujilere su kacti sanirsam . paso stop edip duruyo. zaten motor 1000km yi gecti servise gideyim bari 1000 bakimina götüreyim... off yaaa... parada kalmadi..
ayrica bilenlere anlayanlara bi sorum olcak. motor neden sürekli stop eder bos viteste bile stop edio.. ben buji diyi tahmin ediyorum ama baska bisi olabilirmi??????
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)