Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

REKLAM ALANI
    ALPERRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    eyvallah abi bu cumartesi uygunsa sizin için gidelim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    ulan luxor içimi kararttın be olum gel savaş c.tesi den üzülmezsin ben varım yanında neyse c.tesiden gidicez anlaşılan nasıl balık lokantaları varmı civarda yani göz gezdirmişsinizdir fiyatlar nasıl deniz balıgı alabalık degil birde gündüz yemek yenecek lokantanın extra içki fiyatlarında bi indirim isterseniz sevinirim heee futbol bizim grupla mı oynarız gülüm oynarız

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Varuna Hotel
    Varan Turizm işletmesi olan otel Kerpe girişinde yer alıyor.
    Yüzme havuzlu ve özel plajlı.
    Tel: (262) 561 28 00

Kent Motel 20 odalı koy içinde, bahçeli, huzurlu, sessiz, ailece kalınabilecek temiz bir konaklama imkanı sunuyor. Nezir Kayınoğlu
    Tel: (0-262) 561 25 82

Uğur Pansiyon
    3 kişilik ön odalar 60 YTL, 3 kişilik arka odalar 50 YTL.
    Tel: (0-262) 561 23 68

Deniz Pansiyon
    Tel: (0-262) 561 20 64

Kerpe'de Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı çadırcılar için kamp yeri de bulunuyor. Kampçılar çadır yeri kirası ödeyerek kamp alanı ünitelerinden yararlanabiliyor.

gucci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mc 150
    Alıntı necdet adlı üyeden alıntı
    Varuna Hotel
    Varan Turizm işletmesi olan otel Kerpe girişinde yer alıyor.
    Yüzme havuzlu ve özel plajlı.
    Tel: (262) 561 28 00

Kent Motel 20 odalı koy içinde, bahçeli, huzurlu, sessiz, ailece kalınabilecek temiz bir konaklama imkanı sunuyor. Nezir Kayınoğlu
    Tel: (0-262) 561 25 82

Uğur Pansiyon
    3 kişilik ön odalar 60 YTL, 3 kişilik arka odalar 50 YTL.
    Tel: (0-262) 561 23 68

Deniz Pansiyon
    Tel: (0-262) 561 20 64

Kerpe'de Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı çadırcılar için kamp yeri de bulunuyor. Kampçılar çadır yeri kirası ödeyerek kamp alanı ünitelerinden yararlanabiliyor.

necdet abi bizi kefkenede götür kerpeden 5 km ötede . bilirsin oralarida....

ayrica kerpede kalacak yer pahali gelirse kefkende daha uygun fiyata bulabiliriz
    ben bu hafta sonu gidebilirim fiyat arastirmasida yapcam
    hatta kerpe bandosunada haben vereyim kaşilama yapsinlar

hatta sahil turu atalim . kerpe, kumcağiz, kefken , nihat erim tepesi, kapri, kovan ağzi, pembe kayalar, cebeci,
    bu sahil seritleri 7 km lik bir alanda rahat rahat gezip görebilecek ve denize atlayacagimiz yerler .

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    süpersin gucci kalabalık gittiğimiz için bize geniş plaj ayarlar san iyi olur tabi
    gerçe bende soruşturmuştum ama sen yine kafana göre takıl

Motosikleti
    mondial mc 150
    dert deil abi ..
    motorlarla daldikmi kumsala , herkez kacar kalan sahalar bizimdir.
    saka bi yana . herseye hallederiz . güzel olcak güzel

BRUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT 750 C4
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı
    ben 6 yaşıma kadar kerpe sahildeki yazlığımızda büyüdüm.çok çok çok iyi bilirim oraları.yüzmeyi bile orda öğrenmişimdir.
    eski zamanlarda kerpenin tadına doyulmazdı ama şu an bunu söylemek benim için çok zor.o zamanlar sahilde toplam 7 tane ev ve "Evin" motel vardı sadece.
    bir doğa harikasıydı.
    en son 2002de yolum gene kerpeye düştü ve dehşete düştüm.
    sizi bilemem ama benim için kerpe tam bir faciaydı.
    lütfen yanlış anlamayın, ben eski halini çok çok iyi bildiğim için şimdiki halini beğenmedim ve beğenemem.ilk defa görecekler için hala bazı güzellikler vardır eminim.
    ve son olarak şunu demek istiyorum(gözlerim yaşardı yaa)
    hani yukarıdaki fotoğraflarda bahçesinde beyaz şemsiyeler olan yer var ya, oturmuş bir fotoğrafın var.
    işte bizim evimiz oydu.mavi çöp tenekesi ve motorun olduğu resim de tam evimizin önü.o sahil de benim yüzme öğrendiğim sahil.Evimizi rahmetli babam, gene rahmetli ibrahim usta ile beraber yapmıştı(yıl 1973).1974 yılında da ben 1 aylıkken annemler evde oturmaya başlamışlar yazlık olarak.ve ben o 1 aylık halimden 6 yaşımdaki halime kadar tüm yazlar denizden hiç çıkmamışım.
    gene hatıralarımda kalan bir detay ile son vermek istiyorum.
    hani motor+mavi çöp tenekesinin olduğu resmin 1 üstündeki resimde motorun tam sağ aynasının sağ üst çaprazında bir basık beyaz yapı vardır.oraya da "yılanlı köşk" derler(hikayesini detaylı hatırlamıyorum ama anneme sorar öğrenirim).ve o köşkün hemen arkasındaki 3 katlı ev de amcamların evi.onlar satalı 10 sene civarı oluyor.biz de yanılmıyorsam 1994 de sattık evimizi.artık kerpe bozuldu, çok kalabalıklaştı diye.
    neyse daha fazla yazmiim, çünkü yazdıkça yazacak oluyorum.hatıralarım canlanıyor...
    ama siz gidin ve görün.çünkü kerpe hala bir çok beldeyi dörde katlayacak kadar güzel(şimdiki zaman tabii).daha geç kalınmadan görün, bu fırsatı kaçırmayın.
    ben ne yazık ki eski hali gözümün önüne geldikçe bu haline üzülüyorum.ve sanırım sizi bu gezinizde yalnız bırakıcam çünkü... çünkü... siz anlayın işte...
    luxor sana tamamen katılıyorum,ben de 1980'li yılların başlarından itibaren giderim kerpeye.tabii o yıllarda çok küçüktük babam götürürdü bizi çok güzeldi kerpe çoooook yine çok güzel ama işte bilen bilir,en son 2 sene evvel gittiğimde bende senin yaşadığın duyguları yaşadım,dehşete düştüm

Arkadaşlar biz kandıra takımı şuan için 5kişi haziriz önceden gelicek arkadaşlarıda karşılıyabiliriz ögrenmek istediginiz her şeyi araştırabiliriz kalıcak yer v.s. bekle kerpe geliyoruz

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı ByChoes adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar biz kandıra takımı şuan için 5kişi haziriz önceden gelicek arkadaşlarıda karşılıyabiliriz ögrenmek istediginiz her şeyi araştırabiliriz kalıcak yer v.s. bekle kerpe geliyoruz

slm kardeş sizi bychoes+4 olarak ekledim telefon no da var zaten senden
    isteklerim olabilir sonra

Motosikleti
    mondial mc 150
    su sticker larida motoruma yapistirayim artik

Tamam Necdet abi her konuda yardımcı olurum elimden geldigi kadar
    telefondan ulaşabilirsin bana bizim gelen arkaşlar arta bilir yine belirtirim ben listeye

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    MP3 Player getirmeyi unutmayın dostlar... benim motorumda müzik sistemi var ama wolkman a bağlı eğer radyo oralarda iyi çekmesse MP3 player yardımımıza koşar... tabi içinde dinlenilecek güncel yerli ve yabancı müzikler olsun lütfen...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    evt arkadaşlar yolun haritasını ekledim alabalık tesisin adresinide ekledim
    burayı bulmakta zorluk çeken kendi evinide bulamaz bir akıl verim balık kokusunun peşinden gelin

Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    ahada ehliyetim artik ozgurum kimse beni durduramaz durdursada tutamaz

bide serefsiz kuzene dedim ehliyeti aldik hadi gelde dolasalim diye ben zaten dolasiyom dedi vay namussuz. beni satarsin ha gelince ben seni benzetmezmiyim.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı BRUCE adlı üyeden alıntı
    luxor sana tamamen katılıyorum,ben de 1980'li yılların başlarından itibaren giderim kerpeye.tabii o yıllarda çok küçüktük babam götürürdü bizi çok güzeldi kerpe çoooook yine çok güzel ama işte bilen bilir,en son 2 sene evvel gittiğimde bende senin yaşadığın duyguları yaşadım,dehşete düştüm
    beni bir sen tam olarak anlamışsın bruce.zaten seni çok severim.şimdi daha da çok sevdim.
    bu arada ashes bu duyguları yaşamadan bilemezsin.iç karartma falan diil yani.
    ben, abim, kuzenlerim hani o geçen gün "ölüme atlıyorlar" diye tv lerde haber yaptıklatı kayalıklarda az mı denize girdik, balıklama atladık.
    hatta hiç unutmam arada anafor olurdu o kayalıkların 50 60 metre açığında.2 kişi boğulmuştu o anaforlar yüzünden o yıllarda.
    acaba hala anafor oluyormudur.seyretmesi çok zevkli olurdu.
    ashes, gel seninle o kayalıklardan denize girelim.korkma bişey olmaz.sadece anafor.bilirsin ben nefesimi çok iyi tutarım.
    yahu yazdıkça yazasım geliyor.
    o kayalıkların bir mağaraların tarafındaki kısmı vardır(yüksekten atlanan), bir de denise girebileceğin şekilde olan kısmı.deniz azgın olduğunda o normal denize girilen kayalıkları dalgalar döverdi.sonra güneş açınca o sular kururdu ve geriye bol bol tuz kalırdı.ben de gider o tuzları yerdim.
    çok güzel günlerdi çook.
    ayrıca o normal denize girilen kayalıkların 100 metre kadar açığında canım babam su üzerinde ayakta dururdu.küçükken hep merak ederdim nasıl yaptığını.ama artık bende su üzerinde ayakta durabiliyorum.bu görüntüye kerpeyi iyi bilmeyenler çok fena şaşırırlar.bir de küçük çocuklar...
    çok zevklidir hakkaten.
    en son gidişlerimin bir tanesinde de bizim evin önünden kayalıklara kadar yüzmüştüm(bayaa bir mesafedir o küçük bir çocuk için, heralde 11 yaşında falandım)
    bir de o resimlerde bir kısmını gördüğünüz evimizin arkasında çok büyük bir bahçe vardı ve babam ekerdi o bahçeyi.hep hatırlarım, annem sabah kahvaltıda bana "git bahçeden domates, salatalık, biber al" derdi bende hemen toplar gelirdim.kahvaltımızı onlarla yapardık.ama sadece onları ekmezdi babacım.domates, salatalık, biber, maydanoz, patlıcan, mısır, dereotu yani her şeyden vardı bahçede hatırladığım.çok geniş bir bahçeydi.hemen yanında garaj ve diğer tarafında çok sevdiğim hamağımız.
    bir de pinpon masamız vardı, annem babam ben abim komşular falan hep oynardık...
    neyse gene susiim ben.
    hem ben fena olmiim, hem de ashes in içi kararmasın...
    hey gidi günler heyy.
    ecnebiler de şöyle der
    those were the days...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı ALPERRR adlı üyeden alıntı
    ahada ehliyetim artik ozgurum kimse beni durduramaz durdursada tutamaz

bide serefsiz kuzene dedim ehliyeti aldik hadi gelde dolasalim diye ben zaten dolasiyom dedi vay namussuz. beni satarsin ha gelince ben seni benzetmezmiyim.
    vay alperr kardeş ben bu ehliyeti ıslatmazmıyım
    bak resim olmamış bukadar ciddi bakma ehliyetin cebinde

alikara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500 vardı bir zamanlar...
    Hayırlı olsun Alper
    Bir ehliyet nasıl alınır adım adım izledik
    Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    bu arada ne ilginçtir.kuzenimin adı ali
    soyadı kara
    önceki mesajımda bahsettiğim amcamların sattığı evde geçliğini kerpede geçirdi o da.

bu arada necdet, sanırım ben bu kadar anlattım diye silmişsin yukarıdaki mesajımda bahsettiğim resimleri.
    neyse ben konuşmuyorum o zaman daha fazla...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    sagolun arkadaslar
    inanin nasil rahatladim bilemezsiniz yarin ise motorla gitmeyi dusunuyorum fakat yagmur yagacagini soylediler. yarinki hava durumuna bagli.

bundan uc ay evvel motor almayi kafama koymustum su uc ayda istediklerime cabuk kavusabildim insallah herkes benim gibi cabuk kavusur isteklerine.

islatma olayina gelince ben cumartesi bosum dolasmak isteyen arkadaslara duyurulur kerpe oncesi isinma turlari yapariz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı
    bu arada ne ilginçtir.kuzenimin adı ali
    soyadı kara
    önceki mesajımda bahsettiğim amcamların sattığı evde geçliğini kerpede geçirdi o da.

bu arada necdet, sanırım ben bu kadar anlattım diye silmişsin yukarıdaki mesajımda bahsettiğim resimleri.
    neyse ben konuşmuyorum o zaman daha fazla...

luxor kardeş isdediğin kadar konuş özgürsün ben kerpenin çok eski halini
    bilmiyom bu hali bile harika kim bilir eskiden nasıldı

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler