abi adam köfteyi 1 saatte getirdi
gerisi guzeldi herkese teşekkürler
abi adam köfteyi 1 saatte getirdi
gerisi guzeldi herkese teşekkürler
==============================
==============================
Saygıdeğer abicim o sizin kaliteniz ve teveccünüz.Biz şahsınızdan bizimle yol aldığınız için teşekkür ederiz.Her zaman her yerde birlikte olmak ümidi ile...muhendis1959 adlı üyeden alıntı
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Arkadaslar
Bızım ekıp sag salım ıstanbula ulastı.. gezı hakkında yazacak cok seyım var ama su an cok yorgunum.. Yarın yazarım ınsallah
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
bende ılk gezımı sag salım tamamladım..gercektende cok eglendım..donus yolunda yedıgım ruzgar harıc cok rahat gıttım..bol bol foto cekıldı sımdı onları beklıoruz:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
süper gezi oldu herkese teşekkürler
ben son gelenlerden ama ilk yiyenlerdendim. ısrarcı olunca herşey çok güzel oluyorrichy adlı üyeden alıntı
bu arada, necdet abi sonsuz teşekkürler. sen bu işi yalamış yutmuşsun walla (yemekleri de yaladın yuttun ya neyse)
çok güzel bir gezi oldu. yorulduk ama çok mutluyum (yorulmamızın sebebi denizde istop oynamamız suda koşmak zor oluyor )
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)