bu kadar kısı aynı anda hangı yolda gıdıcek acaba
bu kadar kısı aynı anda hangı yolda gıdıcek acaba
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
alper-tim teror gelemiyor oto ile gelirsen senide alabilirim samet de bizle birlikte gelicek galiba eğer gelirsen irtibata geçelim msn: mustafakoyuncu@e-kolay.net
Necdet abi o zaman senin bilgilerin doğru düzeltiyorum 150 kişilik bir gurup olacağız... nazar değmesin... MT nin en kalabalık gezisi bu olacak sanırım... tereddüt edenler hemen karar değiştirin...
rekora varmısınız... haydi millet daha çok katılımcı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yaw anlamadığım şey 9,00 da leventte buluşup 9,30 da opette nasıl olunacak bana pek mantıklı gelmedi
ben o yolu biliyorum gişelerden sora en az 30 dk sürüyor 150-250 cc motorlarla herhalde herkes kopup gitmicek gruptan bennce bunu planlamak lazımm
ben levent bp de bi grup sürüşü ayarlarım aama 9,30 da mümkün değil opette kimse olamaz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben cumartesi gunu esimle birlikte Agva da olacagım belki cumartesi gecesi kalıp pazar size takılabilirim ama nasıl ve ne sekilde olur bilmiyorum acıkcası,agvada kerpeye direk gecis vardır herhalde yada sizinle karsılasabilecegim ortak bir yer???
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
alper_tim pazar sabahı sakin olur... rahat gideriz... sıkma tatlı canını... bende KGS var başka arkadaşlardada var ise diğer arkadaşlara yardımcı olarak geçişleri hızlandırırız...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
necdet adlı üyeden alıntı
ben varım yaf ben geldim millettt sen kafanı takma alperim
ya
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
alper_tim adlı üyeden alıntı
alperciğim opetten hareket saatı 9.45-10.00arası yazıyor ve duruma göre
diği not düştüm geciken olursa 3-5dk daha bekleriz
evet sayıda bir artış daha var aslında başta söylemiştim ama yazmamışsınız. arkadaşım henüz buraya üye değil ama o da gelecek. suzuki volusia 800. o nu da üye yaparız bi ara... kaç olduk şimdi
ewwet dostlarım otoda hala boş yerim var avrupa yakasından gelmek isteyen araçsız arkadaş varsa alabilirim özelden yada msn den irtibata geçelim
msn: mustafakoyuncu@e-kolay.net
Max PAYNE adlı üyeden alıntı
yazdım ya 59 nolu bileti aldı misafir olarak
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
abicim senin otomobil baya büyük miş 10kişi oldumu
ewwet son sayı 2
ellerı görelimmmm......
vedat abı sende gelmelısın...
____it's my life_1982____
ben yeni oldum siteye üye ve bu bilet olayı nedir bilmiyorum. herhalde sıra olarak söylüyorsun. yani onu şuraya yazdım gibinecdet adlı üyeden alıntı
Max PAYNE adlı üyeden alıntı
evt kardeşim nikinde güzelmiş bu arada bende playstation oynayınca
max payne oluyom
beni ve esimide eklermisiniz?
evraka evraka....! . motorlara sepet takelim NECDET ABIIII
hem yolda m-otostop cularda vardir 90-60-90 5 kisi bineriz valla
necdet abi benim kuzeni çıkar
ayrıca artçı lazımsa alabilirim (öncelikli olarak bayan tercih edilecektir. )
ağvadan kerpeye geciş var kandıra üzerinden yol temiz ama virajlı 1 saat sürer
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
alperr bırak bayan artçı aramayı....ALPERRR adlı üyeden alıntı
ben artcı olucam sana.....
boylelıkle benzın masrafı yapmamıs olurum...
____it's my life_1982____
arkadaslar az once aldıgım istihbarata gore son bir kaç günde kandıra yolunda 100'e yakın motoru ehliyet yuzunden baglamıslar. Ehliyetsiz dostlar dikkatli olsun tatsızlık olmasın
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)