çaydan başka bişi yokmu yaw..
S&S
çaydan başka bişi yokmu yaw..
S&S
necdet abi büyük bir ihtimalle bizde gelicez (-MUSTURAKİ- TEROR )oto ile malum ehliyet meletini alamadık daha arabada yer olma ihtimali var avrupa yakasından gelmek isteyen araçsız arkadaş varsa alabilirim özelden mesaj atın veya msn den irtibata geçelim
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
abi sen gel ben bulurum sana bişeyler ama diğer arkadaşlara sakın bişey
söyleme aramızda kalsın
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
süpersin ya teror kardeşimizide getirdiğin için sana ayrı tşk ediyorum
kimse kalmasın istanbulda
maşallah maşallah tam gaz devam sanırım arabaya 2 kişi alabilirim istanbula bi dönimde hayırlısıyla
Necdet kardeşim bugün yazıhaneye giderken bi baktım merter efespilsenin orada bir regal raptor arkadaşı durdurdum konuştuk yeni almış kendisi sigorta işleriyle uğraşıyor, tanıştık tam kafa dengi, oda kerpeye gelecek ismi SERKAN ÇAPUR daha internette bi nic i yok onuda yazabilirsin ben getireceğim kendisini.
Bu arada ben açlığa dayanamam beni önden çıkar ne olur kerpede benden kalanlarla siz idare edersiniz.
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
ne güzel abicim... gelsin gelsin... taze kan olur... şimdiden ona hoş geldin diyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
serkan79 beni alıcaktı ama
o almazsa beni kim alıyoo yaww
biri bi ses etsin özelden msnden cepten ulaşın işte baana
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaslar . büyük bi sirt cantasi lazim olcak galiba
mont , kask , dizlik. sort. terlik günes yagi. ve bilimum esya.
havlu kumsalda yer kalmayacak sanirim. 100 kisinin esyasini biyere toplasak kerpenin haritasi degisir bea
İşte bak şimdi oldu, aygün motordan gelen olmasaydı ayıp olacaktıyollar_efesi adlı üyeden alıntı
sizler nerede biz oradayız arkadaşlarr merak etmeyinmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
öylemi e peki neden hiçbi toplantıda göremiyoruz yoksa yoksa gözlerimiz mi bozuldu neyollar_efesi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende +1 le geliyorum başka +larda eklenebilir.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
+1 im ızın alamadı ama ben gelıorum bı terslık cıkmazsa..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
slm dostlarım herkes gelirse kandıra mt ile beraber 150kişi olduk kimse kalmasın
istanbulda canınız sıkılır
programını herkes istediği gibi yapabilir kerpeye gruplar halinde gidilcek beraber yemek yencek
onun dışında herkes istediğini yapabilir benim program yemekten sonra deniz denizden sonra gezmek dolaşmak ve son saatı dönüş için cafede istirat.tafsiyem herkes fotoraf makine getirsin oradaki
manzarayı başka yerde zor bulursunuz
ben paket oldum arkadaşlar çok istedim mi olmuyor işte tüh, bana carrefour etkinliğini kitlediler
let it be
arkadaşlar yokmu alper_timi artcı olarak alan böyle artcı zor bulunur keşke
motoruma 2kişi alabilseydim
sonunda nazar deydi..
kerpe ye gelemeyebilirim..
şu an iş var görünüyor..
ertelemek için uğraşıyorum...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vedat kaya adlı üyeden alıntı
yapma kardeş sensiz düğün olurmu evleniyom de
Gelecekler Listemiz son sayımıma göre yanlış saymadıysam şimdilik son 1,5 gün kala 112 kişi olarak saydım... aman nazar değmesin...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Kartal23 adlı üyeden alıntı
evt doğru saydın ama kandıra mt 13de kalmaz 40-50civarında olacak son
aldığım bilgilere göre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)