abi kambersiz düğün olurmu? ekleyin benide+1
yavv ne geçmez günler ya say say bitmiyo kaldı bugünüde saymazsak 5 gün teskere gibi yavvvv gel teskere gelllll
japondan şaşma,çine bulaşma........
Yukarıdaki gibi de olabilirdidestinyofrock adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
beni de listeye ekleyin lütfen, benim mekanlar oralar; kerpe, kefken gencligim orda gecti denebilir, uzun zaman olmustu gitmeyeli cok merak ediyorum o yuzden. kazasız belasız gidip geliriz umarım
Gather ye rosebuds while ye may
canım kardeşim Neco beni şahsıma münhasır adım ve sanımla yazarsan çok sevinirim...necdet adlı üyeden alıntı
Bezgin Bekir Mete Handro...
hepinizi seviyorum gençler...Kerpede kaynaşmak ve fokurdaşmak dileğiyle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
necdet abi yaz benide listeye. abi ben direk opete gidiyorum pendik civarından gelen varsa beraber gidebiliriz.
merhaba arkadaşlar umarım pazara aranızda olurum benide ilave edebilirsiniz
Rüzgar gibi geçti
Hoşgeldin Berk üstadım. İyi ettin.berkforce adlı üyeden alıntı
Way kardeş hoş geldin.Umarım iyisindir..Görüşelim..berkforce adlı üyeden alıntı
70 e 4 kaldı ha gayret Necdet..
abi benim kuzenin bir arkadasi daha gelebilir kesinlesince haber veririm
çekik gözlüler, hazır mıyız?
buluşma noktası konusunda sorularınız varsa benimle irtibata geçin. (msn&pm)
saat 09:00'da kozyatağı carefour da toplanıp opete gitcez haberiniz ola. ben direk opete gidicem diyen olursa sorun değil.
opete giderken ve tüm yol boyunca grup şürüş kurallarına uyacağımızı unutmayalım arkadaşlar.
fermuar düzenini koruyarak tek bir şeritte yol alacağız. bireysel şerit değiştirmeler olmayacak.
hepimizin iyiliği için
sevgi ve saygılar.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
dostum seni ybr ile merak ediyorum...yakışmıştır...az da yakara canavar...tekrar hayırlı olsun kardeşim...LesPaul adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim motor dağınık grenajlarıyla hala bende.
Çarşamba günü servise verirsem acaba hafta sonuna kadar çıkar mı
Yoksa o şekil geziye gelip sonra mı servise versem
Yoksa zaten servislere gıcık oldum hiç servise vermesem de hep öyle mi gezsem
oooofffffffffffffffffffff oooofffffffofofofofoofofof
selam beni de yazın listeye ama söz vermiim ehliyeti carşamba alabilirsem.
Bi sorum var benim mondial 125 zn ili kişi ile bu yola dayanırmı. fikirlerinizi bekliyorum
devdem, pek fikrim yok yardımcı olamayacağım. ama 2 kişi 80 le giderim diyosan çok fazla sorun olacağını sanmam.
metehan abi, teşekkürler walla yakıt konusunda çok iyi gerçekten yakıştı ad bana, fena olmadı alet
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
avrupalılar lespaule katılıyorum tek şerit fermuar şekilde gideceğiz bu çekik
gözlüler bu şekilde gidebilirse biz biz zaten gideriz gösterelim onlara nasıl gidilirmiş
bu arada en 80km/h hız görmek istiyoruz otobanda kandıra çıkışına kadar
gerçe benim bisiklet bu hızı yapar kandıra yolu zaten 70km/h hız ile sınırlanmıştır orada sorun yk saygılar
kaldı 4 gün saat 8.30 da carrefourdayım..... ne güzel ne güzell.
japondan şaşma,çine bulaşma........
FutureShock adlı üyeden alıntı
kardeşim güzellik yarışmasına gitmiyoruz sen istediğin gibi gel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)