necdet abi yaww..
senin boğaz yolu sankim tünel... ben buradan mide fana hepsini görüyooommm
öyle herşeyi yiyipte kerpeye gidince ben rejim yapıyorum deme... beraber yemekyiyeceğiz...yaaarrııışşşş..
necdet abi yaww..
senin boğaz yolu sankim tünel... ben buradan mide fana hepsini görüyooommm
öyle herşeyi yiyipte kerpeye gidince ben rejim yapıyorum deme... beraber yemekyiyeceğiz...yaaarrııışşşş..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
necdet abi, yarın senle buluşmamız için gerekli bilgileri pm ya da msn yoluyla bana iletirsen iyi olur. görüşmek üzere abi
bu arada, rock gecesine geldiğiniz için teşekkürler. siz giderken ben alt katta çalınacak şarkıları cd'ye kopyalamakla meşguldüm. giderken vedalaşamadık, kusura bakmayın ne olur
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Ben bu resmi gördükten sonra kerpeye erken gitmeye karar verdim, necdet kardeşim sen beni ilk gruba koy, erken gelirim buluşma yerine, ne olur ne olmaz orada aç kalmak var,tunoka adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kısmet olursa SAVAŞXXL reisle birlikte katılmayı planlıyoruz...sevgi v esaygılarımızla...sizlerin hızına yetişmek mümkün değil ama ucundan azcıkda olsa gezilere katılmak gerekir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet mete kardeşiminde bahsettiği gibi ayılar piknikte fotoromanı için gün sayıyoruz ben mete gelirse federal bu fotoroman için gerekli oyuncular olacak...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
canım sende transalp ile gelirsen güzel bi uyum olur sanırım
sonuç olarak HONDA diyorum soruna cewap olarak.
honda görünmüyo lem bu arada...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
kıroyum ama para bende abicim yav...heheheh...
taam dostum Honda olsun seni kırmayayım....
len honda hangısı görünümüyorkıne...
federal gelebilirdi bu geziye aslında ama aynı tarihte Çınarcıkta olacak.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yok ikna ederiz o kibar ayıyı satmazsa eğer olar olar ikna ederiz...
İyi ya, ben çarşamba göreceğim onu kısmetse, ufaktan başlarım işlemeye
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ben ciddiyim mete fedo yuda alalım talip olursa ayılar piknikte konulu bir fotoroman çekeceğim orada...
abi bende rica ederim ama önceden Çınarcığa sözü varsa gelmesi tabi imkansız olacaktır...
Bu muhabbet beni sarmadı, biraz mütevazı olalım, alabilen var alamıyan var, bide hiç alamıyan var.
bugün ibo (gelişim sürücü kursu) beni ikna etti eksik eğitimleri senin için telafi ederiz sen mutlaka gel dedi kısmetse ben ve yeni üye olan eşim (CHomCHok) ve 2 misafirimizle katılacağız
bizleride eklersen sevinirim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
kusura bakma yeni geldim hemen cevap verim dedimcamadan adlı üyeden alıntı
camadan kardeş ozaman seni +3mi yazim
mete_han adlı üyeden alıntı
metehan kardeş sen artcı olarakmı gelcen savaş artı 1mi yazim
arkadaşlar geçen sene eylülde 30 moto ağırladık. yine aynı şekilde deniz kenarında balık falan şekil düşünülürse mönü hazır derim.kişi başı 15 ytl balık+salata+içecek:(kola yada bira )+meze tabağı aynı şekil yani önceden gelmek isteyen varsa aynı şekilde konaklayabilir.irtibat telefonum değişti cep yani 0505 537 84 36 oldu yada 0262 561 2331 den ulaşabilirsiniz.geçen sene incirlere daldılar bu senede kiraz olur gibi ya bi emre vardı bu pazar geldi 4 kişi yediler içtiler falan dediki motosiklet.nette takılmıyoruz bişiler dedi ama ben anlamadım çünkü ben bu siteden başka site tanımam abim alla alla yalanmı yani
necdet abi
asya 150 gibi motorlarda gelebilecek mi bu geziye? ona göre kişi eklenebilir
let it be
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)