tamam canım anladım olay çözüldü tam benlik menü bu ..
yaz canım beni bakayım
tamam canım anladım olay çözüldü tam benlik menü bu ..
yaz canım beni bakayım
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
oho daha ne isteyelim istanbulun neresinde bulucaz bu fiyatlari arti bide dogal guzellikleri ekleyince 15 ytl cok iyi bir fiyat tek endisem servis kalitesi nasil olur. onca kisiye yetisebilirlermi acaba. valla havuzlarinda balik birakmiycaz.
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
abi senin midene göre balık olmaya bilir xxl balık bulmak zor neyse
havuza köpek balığı attırim bare alperr ile paylaşırsın
abi kayıt doğru oldumu bi bakarmısın
ALPERRR adlı üyeden alıntı
alperr yarın geliyon dime kadıköye
abi yarin isteyim istende 6:30 gibi cikabilirim yarin olmasa bile hafta sonu kadikoydeyim. bu motor koruma demiri tak etti canima artik mototal a gidip 150 euroyu basip hepko becker koruma demiri alicam avrupa yakasindaki hangi honda bayini arasam elimizde yok 10 veya 20 gun sonra gelicek diyor.
olmuş canım xxxxxxxxxxxxxxxxxL olarak dönmeyeyımde ondan korkuyorum...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
inşallah olmasın sonra beni döversin
necdet abi yemek fiyatı nı 1. sayfaya da yazarsan daha bilgi verici olur.. birde
kandıra MT buluşma noktası ve saati konusunuda yazarsan 10 da 10 olacak walla...
yanlız MT yi çekirge sürüsü gibi adam bir anda karşısında görünce hemen fotolar hazır olsun... ilk o surat ifadesini kare yapsınlar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bundan sonra hep görüceksiniztunoka adlı üyeden alıntı
Kartal23 adlı üyeden alıntı
yarın paşanın buluşmasında bu geziyide konuşuruz hepberaber
en uygun şekilde ayarlarız kandıranın ve izmitin buluşma saatını
nejdet abi bugün jandarmayla konuştum valilikten izin flan diyolar şimdi kerpeden geldim
dobosi adlı üyeden alıntı
bu konuyu konuştuk sapancadaki gibi birkaç grup olarak gidiceğiz
nejdet abi doğru söylüyo buna karışamıyolar zaten öyle yapabiliriz
Necdet abi walla bu resimleri ve menuyu gorudukten sonra gelmicek olmaz herhalde walla bende cok gelmek isterim bu foruma uyeyim ama malesef motorum yok ama seneye isallah ....
Bende kendi arabamla gelsem gerci arabaninda bir motoru war oda calisir ama ole motor kadar zewk wermez tabi
bu teknik olarak ve yol bakimidan musaati olur mu hem sizlerle tanismis olup seneye alicam motor hakkinda biraz bilgi almis olurum?
Eger mumkunse avenger(selim)+1 diyelbiliriz
tamam necdet abı...necdet adlı üyeden alıntı
oyleyse ılk ben cıkmalıyım benım makıneyı bılıyorsun...hayabusa o yuzden ben basar gıderım sız başınızın çaresine bakın....
____it's my life_1982____
batuhan35 adlı üyeden alıntı
ben seni çekecem merak etme sen
Bu hayabusa nasıl bi motor, çok mu hızlı.batuhan35 adlı üyeden alıntı
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
hayal edemediğin kadar hızlı abi bu arada kartal senin motor sağlam
dime daha
necdet biraderim dün gece galata köprüsündeydik arkadaşlar ile konuştuk kerpe gezisi için çogu c.tesiden gelmek istiyor dönüş olmayacagı için daha rahat drink yapıcaklar orada otel pansiyon falan fiyat bilgi alabilecegimiz bir pozisyon varmı yani
Biraderimin bi talebi var Necdet kardeş ilgileni ver..
Sanırım çadır ve pansiyon müsait olur
Ulusal Artçımızdan sonra ulusal öncümüz oldu..Şİmdi ikisini bir araya getirmek lazımbatuhan35 adlı üyeden alıntı
motorcu bu işte 1gün önce gider içer sağlam kafayla döner buyur kardeşashes adlı üyeden alıntı
burada istediğin bilgiye ulaşabilirsin bizide karşılamayı unutmayın
http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/kalinir.html
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)