Ölmez sağ kalırsam,çok mühim bi işim çıkmazsa bende gelmek isterim.Kanıma işlediniz bi kere kopamam artık sizden
Ölmez sağ kalırsam,çok mühim bi işim çıkmazsa bende gelmek isterim.Kanıma işlediniz bi kere kopamam artık sizden
ceko topik şişer silinir bu önemli degil aralardaki gelicem diyen arkadaşlarıda listeye eklenir zaten onun haricinde gezi topiginde sayfalara önemli bişi yazılmaz gezinin heycanı konulu sohpetler olur evet ya geyik olur böyledir genelde şöyle yapalım şunu yapalım şu geliyor falan yani çok önemli bir konu gezi ile ilgili olur zaten oda birinci sayfaya yazılır bütün detay ordadırceko35 adlı üyeden alıntı
saygılar
Yaz abi beni de Yedek listesine.
Ölmez sağ kalırsak, hanımdan izin koparabilirsek, yağmur çamur olmazsa ben de geliyorum.
ataper
Katılacağım yer : ANADOLU YAKASI kozyatağı carefour Saat:09.00
ben ve düldülüm artık gezilerdeyiz tarihede bakmadım ama kesin ordayım
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
necdet ekle listeye hadi bakalım devam heycan gelsin arada bir güncel
bensiz bir kerpe gezisi düşünemiyorum
kardesım gelırde ben gelmezmıyımbensiz bir kerpe gezisi düşünemiyorum
harun kardeşim olmadan da bir kerpe düşünemiyorumer5 adlı üyeden alıntı
abiler bende gelmek isterimm şimdilik 2 sorun var gibi görünüoo..birisi ciddii:(ehliyet olayıı sorun olurmu acabaa?2.sorun ben daha önce ufak scooterlardan kullanıodum..şimdiii dorado corvus v3 aldımm rahatım onda ama acemiyim sonucta..asıl konu ehliyet topluluk halnde gidilceği için sorun olmaz acemilik ama ehliyette sorun olurmu dersinizzZ_?
Bu arada sölemeyi unuttum ben kerpeye gittim süper bi yerr..denizi de ölee..biz rottweiler grubu olarak gitmiştik kopeklerimizlee hem onlar yuzdu hmdee biz..tawsiye ederim kesinlklee..hatta gece orda kalıınırsaaa daha zewkli olucağını sölimm
Kardeşim kesinlikle ehliyetsiz olmaaazzz,ama başka yolu bulunur motorsuz gel, artçı gel, otoyla gel ama ehliyetsiz gelmetamerr adlı üyeden alıntı
yaw ne oldu buraya daha yeni girdim eve maşallah nazar değmesin
inşallah çok mantar balık lazım çok
Yaw Ataper kardeş motorcu hanımdan izinmi alırmış...almaaazz...motrunun arkasına atar getirir.. Hadi göreyim seni bak bizim aileli grup genişliyor sende katıl kafan rahat olsun..ataper adlı üyeden alıntı
tunoka adlı üyeden alıntı
yaw tuncel abi gelemedim kusura bakma ama benim eşimi iyicene tavladım
birkaç sene sonra atlar arkama
Sorun değil kardeş sağolsun murat çayları ısmarladı temiz bi hava aldık..necdet adlı üyeden alıntı
Hangisi.. ????
tunoka adlı üyeden alıntı
arkadaşlar birini unutduysam afetsin hemen yazim haftaya çarşamba listeyi güncelleştircem ve katılım sayısını kerpedeki tesise bildircem şu an listede
aşağı yukarı 70kişi bulunuyor saygılar
Motorcu hanımından izin alır kardeşim, ben izin alacağım tabi izin vermezse kendi bilir, önce kendisine sende gel diyeceğim ama gelmezse bir artçı bulurum, yanlış anlamayın oğlumu yada kızımı alırım, bu hanım meselesi için bir topik açmak lazım.tunoka adlı üyeden alıntı
Kim motor aldıysa evde kıyamet kopuyor, bu hanımlar neden motosiklete karşı anlamadım?????
Necdet kardeşim benim artçımda olacak onuda hesaba katalım, emeklerin için şimdiden teşekkür.necdet adlı üyeden alıntı
ya kardeş, senin makina 500 cc ve bu tüketim bence ona az bile azzzzALPERRR adlı üyeden alıntı
0,178 YTL çıkıyor km başına ki bence hiç bişi değil 500 lük makinaya
sakın elletme bırak öle kalsın
obaa kerpe gezisi topiğine teknik konu yazılmış bende başlıpa bakmadan cevap yazmışım, neyse arada kaynar, malum kerpe gezisi de aldı başını gidio
necdet abi, şu kerpe operasyonundan sonra şu aşağıdaki konuya da bi el atsan.. bize düşmez bu işler
Maksat muhabbet olsun, şarhoş olmak değil amaç o tadı o hazı duymak...
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
MASALLAH dıyelım....necdet adlı üyeden alıntı
necdet abi anlastıgımız gıbı yemek yemıyorum
kerpe de acısını cıkarırız değil mi...??
____it's my life_1982____
Sizler gibi aileli motorculara nasıl imreniyorum bi bilsen.tunoka adlı üyeden alıntı
Bizim hatun motor olayını hiç sevmiyor, benim binmeme bile müsaade etmez iken asla arkama binmez.
Ama bi gün arabayla gelicem onuda alıcam, tanıştırıcam grupla. Eminim grubu çok sevecek ve motora ısınacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)