ya bu arada cbf 500 kullanan arkadaşlar! hesapladım şu ana kadar 135 ytl'lik benzin aldım. 755 km yol yapmışım hala rodaj suresındeyım sizce bu normalmi? yada sizin motorda nasıldı?
ya bu arada cbf 500 kullanan arkadaşlar! hesapladım şu ana kadar 135 ytl'lik benzin aldım. 755 km yol yapmışım hala rodaj suresındeyım sizce bu normalmi? yada sizin motorda nasıldı?
alperr
ya o gun bahsetmıstık sımdı hıc durma honda yetkılı servıslerınden bırını arayıp sor bence..!! senın egzos dakı vuruk kötü gorunuyordu bence daha fazla vakıt kaybetme..!!!
____it's my life_1982____
çok iyi sarfıyat bence 47l ile 755km benim motor bana çekmiş rodajda ha biriALPERRR adlı üyeden alıntı
yiyordu ben diete geçtim oda diete geçti rodajdan sonra şu an 3.5-4lt arası
tüketiyor 100kmde
necdet adlı üyeden alıntı
valla necdet abi içim rahatladı biraz şu rodajı tamamlayayım bir daha bakıcam
ayrıca batuhan benim egzos ta bir problem yok baggio nun egzosu ezikti benim egzosun maşallahı var.
ledo (levent) abi kerpedeyiz dedi bana akan sular durdu geliyorum ben bruce belki soner,muzo ama biz kesin levent abim olurda ben ile bruce gelmez mi vay abim benim
necdet abi beni unutmadin dimi.
hala diplomali artçın miyim????????
slm abiler ablalar yahu ben belli olmaz ev tuttum 3 havta oldu eve gitmedim valla onun içinde evi badana boya yapcam galiba yapmazsam ev sahibide kovar eve girmeden yengenize evlenmeden benden cayar galiba işim cok ama o güne kadar halledersem gelirim inşallah): nejdet abim bu düşüncenden ve emeginden dolayı cok tşk ederim abim allaha emenetsniz hoşcakaluınnnn
tamam arkadaslar geziden önce antika nın evine boya badana yapmaya gidiyoruz bu kadar kişi eline bi fırca alsa 10 dk sürmezAnTiKa adlı üyeden alıntı
sensiz olmaz antika sen gel badanayı dönüşte hep beraber yaparız bütünAnTiKa adlı üyeden alıntı
grupla 1saate biter
10dk dedik ya abi amma yavaş adammışsın e tabe yaşlılık kendini gösteriyo yavaş yavaşnecdet adlı üyeden alıntı
gucci adlı üyeden alıntı
niye unutim korktunmu yoksa ilk artcım olduğun için bu arada
kamera ile geziyi çekebilirsin dime seni motora bağlasam
bu güzel fırsat kaçmaz inşallah grup halinde örnek bir sürüş olur
serkan79 adlı üyeden alıntı
evt haklısın yavaş yavaş öyle oluyor ama halen bomba gibiyim
ve iştahımı kimse kesemez
antika şaka maka bi yana cidden ev boyama işine yardım edelim
planın ne ise, açıkla konuşup halledelim ben çok anlamam ama haftasonu sırtımdan inmeyen artçım boyadan anlıyor, e bi kaç kişi daha olsak bitiririz bir günde bence.
tam teshizatli cevatkelle bile olurumnecdet adlı üyeden alıntı
hatta yolun ilerisine gideriz . mt toplu halde gecerken yo kenarindan cekeriz.
gucci adlı üyeden alıntı
nasıl çekersen çek iyi çekemesen diplomanı alırım elinden
walla arkadas haklı.....serkan79 adlı üyeden alıntı
necdet abı yolculuk hazırlıklarına basla...
şaka şaka senın masallahın var...
sağlığın ve iştahın yerınde sana kolay kolay bırsey olmaz necdet abii....
____it's my life_1982____
hadi bakalım elleri görelim istanbul
silivri gezisi ekibi nerde yazdırsınlar listeye isimlerini bu sefer kerpe
liste nerde benide ekleyin
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Bende gelmek isterim ekleyin listeye lütfenn
ama sabah erkenden cıkmak ve gidilecek yere erken varmak daha iyi olur dusuncesindeyim.. aksam karanlıga kalmadan donunce günü az geçirmiş oluyoruz... herneyse.. o gun gelene kadar sadece ilk sayfadaki gezi ile ilgili acıklamaları okuycam.. cunku her gun inanılmaz geyiklerle şişiyor sayfa ve geziyle ilgili onemli bisey varsa arada kaynıyor.. bu nedenle gezi ile ilgili onemli konuları ilk sayfada editlersiniz...
gorusmek uzere.
KSK FOREVER ... 35½
mrb millet
silivri deki o muhteşem yagmur ve fırtınaya ragmen geldim ise kerpeye haydi haydi gelirim.ama daha var yaz desem bir aksilik cıkar gelemem sonra laf olmasın.ama gelmeye muhakkak calışırım benide yaz hadi.
ceko 35 bu sitede kimse topic kaynatmaz o başka sitedir
arkadaşlar bağzı sorunlarım var yalancı durumuna düşmemek ve gezilerin cidiyetini bozmamak için adımı listeye yazdırmıyorum
ama sorunlarımı halledersem mutlaka geleceğim
hepinize saygilar sevgiler
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)